kama210 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='m0niska']A co do zdania Anity happy że zwierzęta pamiętają to ja wkleję link dzisiaj oczu nie mogę oderwać wprawdzie to nie piesek ale zobaczcie moi drodzy prawdziwą przyjaźń ja się poryczałam http://www.smog.pl/wideo/35641/wychowali_lwa_po_czym_zwrocili_mu_wolnosc/ no i ja tez .... Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Niebieska713 napisał(a):Czy to Gapa jedzie do Ugoszcza,tak? Yyyy... do Ugoszcza?! A skąd się wziął Ugoszcz, czy coś się zmieniło?? Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 m0niska napisał(a):Yyyy... do Ugoszcza?! Sorry pomylilo mi sie... Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Uff... Gapcioszka jedzie na Kujawy :D Na Włocławek dokładnie :D Quote
m0niska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Niebieska713 napisał(a):Sorry pomylilo mi sie... Nie dziwi mnie to, tyle macie czworonogów pod opieką i procedur adopcyjnych o organizacji opieki medycznej i domów tymczasowych nie wspominając że się te miasta , miasteczka, wsie mogą już mylić :). Pozostaje tylko życzyć jak najmniej trosk a wiecej powodów do radości :) Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Gapa.... czy Ty maly labiszonku spakowana jestes? Quote
Marinka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Gapulka - Bądź już tylko szczęśliwa i zdrowa :)) Quote
Marinka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Czy Gapulka będzie czipowana? - jeśli tak mam darmowy kod do rejestracji :lol: Quote
m0niska Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jak dobrze pójdzie na weekend Gapula będize już u nas we Włocławku :multi: Quote
m0niska Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dziekuję za informację prawdę powiedziawszy nie zastanawiałam się nad czipowaniem ale pomyslę :) Quote
anita_happy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Marinkaa napisał(a):Czy Gapulka będzie czipowana? - jeśli tak mam darmowy kod do rejestracji :lol: m0niska napisał(a):dziekuję za informację prawdę powiedziawszy nie zastanawiałam się nad czipowaniem ale pomyslę :) zaczipowac mozna..dla bezpiecznosci...ale cholerka u nas w PL lezy ogólnopolska baza :/ ja mam swoje lalunie zaczipowane i na stronei rejestracja.pl nie znalazłam sie :( ech PODSTAWĄ JEST ADREAATKA....cienka obroza na szyi - zawsze - nawet w domu!!! i ADREAATKA taka grawerowana...albo tatoo z numerem telefonu /koszt ok 20zł/ moje laski ida na tatoo..GAPA nei ma porblemu bo jest klapouchem...a u mnie dwa sterczouchy :// a tatoo najlepiej w uszku zrobić... przypominam ADRESATKa - pierwsze dni GAPA moze ccheic nawiac..nawet nie chciec..a bedzie to pewne... JA TEZ SIE CIESZE, ze Gapiszon bedzie mial taki domek..z dzieciami..bo ona lubi towarzystwo!!!! GAPA micro LABISZON...pudzian tankuj karoce /pudzian moze idz do Kamy...na paliwko rzuci groszem...złaozy za Ciebie ty nasz wzorowy maturzysto :P/ pierwsza WTPRAWA GAPY i pierwsza wyprawa pudziana..heh...dzieciaki..moze wezmiecie sobie jakies towarzystwo na droge!!!!CO ??? Aimez nie pojechalabys z pudziankiem...on nie jechal na raz wiecej niz 60 km!!!dziewczyny pomozcie pudzinaowi Quote
Marinka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 kody rejestracyjne petbase.pl Petbase.pl w odróżnieniu od innych baz zwierząt nie tylko przechowuje numery mikroczipów. Rekordy w naszej bazie sa codziennie automatycznie sprawdzane na 40 stronach internetowych, w tym 26 stronach schronisk dla zwierząt wykonanych w projekcie schronisko.net. Gdziekolwiek trafi zagubiony pupil ma o wiele większe szanse na odnalezienie. Dodatkowo cały czas powiększamy bazę stron na których można sprawdzić numer chipa zapisany w naszej bazie. Dodanie zwierzaka do bazy jest proste, wystarczy tylko posiadać kod aktywacyjny. Poniżej znajdziesz listę kodów, jeden z nich przekazujesz osobie, która adoptowała od Ciebie zwierzę. Każdy kod może być wykorzystany tylko jeden raz. Przypomnij przy okazji adoptującemu, że posiadanie przez zwierzaka chipa i adresówki (nawet jeśli jest to kot niewychodzący) w znacznym stopniu poprawi jego bezpieczeństwo i uchroni przed bezdomnością. Więcej informacji na stronie www.petbase.pl Już wysłałam na pw Quote
pudzian321 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Myślę, że sobie poradzę bez towarzystwa w końcu trzeba kiedyś w tą dalszą podróż pojechać. A nie tylko kilometry po Sz-cu nabijać. Quote
anita_happy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 pudzian321 napisał(a):Myślę, że sobie poradzę bez towarzystwa w końcu trzeba kiedyś w tą dalszą podróż pojechać. A nie tylko kilometry po Sz-cu nabijać. ej...bohater... w jedna strone bedziesz miał GAPE..w drugą jedziesz sam!!!! moze kogos wezmiesz do towarzystwa /?? Quote
pudzian321 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Może wracając wezmę ze sobą autostopowiczkę :D Dam radę. :) Quote
anita_happy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 informuję oficjalnie, ze ZMIENIAM TYTUŁ WATKU...nie pisze ze w DS - nie zapewszam :P Quote
anita_happy Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 pudzian321 napisał(a):Może wracając wezmę ze sobą autostopowiczkę :D Dam radę. :) 1. nie pomyl z tirówką :P 2. uwazaj bo na tymczas Ci jeszcze zostanie ta autostopowiczka :P hahahahha Quote
pudzian321 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Widzę Anita, że humor ci dopisuje nie ma co. Tirówke tirówke może odrazu TIR-a w ogóle pojadę samochodem a wróce na koniu... albo jednorożcu:D Quote
elinka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 anita_happy napisał(a):1. nie pomyl z tirówką :P 2. uwazaj bo na tymczas Ci jeszcze zostanie ta autostopowiczka :P hahahahha tirówki to na tymczas nie polecam bo trzeba by tylko z adresówką, na grunt będzie się oddalać :shake::evil_lol::evil_lol: Quote
m0niska Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 anita_happy napisał(a):informuję oficjalnie, ze ZMIENIAM TYTUŁ WATKU...nie pisze ze w DS - nie zapewszam :P Nagłówek DS będzie od soboty jak już pudzian wróci :D Quote
anita_happy Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 heh...jak wróci :) dobre:) no chyba, ze tez zostanie :) hihihihi Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No ladne rzeczy...... co sie tu na tym watku wyrabia....... Gapa i co Ty na to Quote
Marinka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gapulka do domku jedzie i nie musi już przebywać wśród tego "szemranego towarzystwa" :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
m0niska Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Adresatka--jest miska--- jest karma--- jest przysmaki--- są kość z wlókien taka dla szczeniąt do gryzienia--- jest legowisko---brak bo trzeba dopasować odpowiednie Gapa---brak ale tylko do jutra Gotowi na przyjęcie "Gapiszonka" :) Quote
Recommended Posts