Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Sorry pomylilo mi sie...

Nie dziwi mnie to, tyle macie czworonogów pod opieką i procedur adopcyjnych o organizacji opieki medycznej i domów tymczasowych nie wspominając że się te miasta , miasteczka, wsie mogą już mylić :). Pozostaje tylko życzyć jak najmniej trosk a wiecej powodów do radości :)

Posted

Marinkaa napisał(a):
Czy Gapulka będzie czipowana? - jeśli tak mam darmowy kod do rejestracji :lol:

m0niska napisał(a):
dziekuję za informację prawdę powiedziawszy nie zastanawiałam się nad czipowaniem ale pomyslę :)

zaczipowac mozna..dla bezpiecznosci...ale cholerka u nas w PL lezy ogólnopolska baza :/
ja mam swoje lalunie zaczipowane i na stronei rejestracja.pl nie znalazłam sie :(

ech
PODSTAWĄ JEST ADREAATKA....cienka obroza na szyi - zawsze - nawet w domu!!! i ADREAATKA taka grawerowana...albo tatoo z numerem telefonu /koszt ok 20zł/
moje laski ida na tatoo..GAPA nei ma porblemu bo jest klapouchem...a u mnie dwa sterczouchy ://
a tatoo najlepiej w uszku zrobić...
przypominam ADRESATKa - pierwsze dni GAPA moze ccheic nawiac..nawet nie chciec..a bedzie to pewne...
JA TEZ SIE CIESZE, ze Gapiszon bedzie mial taki domek..z dzieciami..bo ona lubi towarzystwo!!!!
GAPA micro LABISZON...pudzian tankuj karoce /pudzian moze idz do Kamy...na paliwko rzuci groszem...złaozy za Ciebie ty nasz wzorowy maturzysto :P/
pierwsza WTPRAWA GAPY i pierwsza wyprawa pudziana..heh...dzieciaki..moze wezmiecie sobie jakies towarzystwo na droge!!!!CO ???
Aimez nie pojechalabys z pudziankiem...on nie jechal na raz wiecej niz 60 km!!!dziewczyny pomozcie pudzinaowi

Posted

kody rejestracyjne petbase.pl Petbase.pl w odróżnieniu od innych baz zwierząt nie tylko przechowuje numery mikroczipów. Rekordy w naszej bazie sa codziennie automatycznie sprawdzane na 40 stronach internetowych, w tym 26 stronach schronisk dla zwierząt wykonanych w projekcie schronisko.net. Gdziekolwiek trafi zagubiony pupil ma o wiele większe szanse na odnalezienie. Dodatkowo cały czas powiększamy bazę stron na których można sprawdzić numer chipa zapisany w naszej bazie.

Dodanie zwierzaka do bazy jest proste, wystarczy tylko posiadać kod aktywacyjny.
Poniżej znajdziesz listę kodów, jeden z nich przekazujesz osobie, która adoptowała od Ciebie zwierzę.
Każdy kod może być wykorzystany tylko jeden raz.

Przypomnij przy okazji adoptującemu, że posiadanie przez zwierzaka chipa i adresówki (nawet jeśli jest to kot niewychodzący) w znacznym stopniu poprawi jego bezpieczeństwo i uchroni przed bezdomnością.

Więcej informacji na stronie www.petbase.pl

Już wysłałam na pw

Posted

pudzian321 napisał(a):
Myślę, że sobie poradzę bez towarzystwa w końcu trzeba kiedyś w tą dalszą podróż pojechać. A nie tylko kilometry po Sz-cu nabijać.

ej...bohater...
w jedna strone bedziesz miał GAPE..w drugą jedziesz sam!!!!
moze kogos wezmiesz do towarzystwa /??

Posted

pudzian321 napisał(a):
Może wracając wezmę ze sobą autostopowiczkę :D Dam radę. :)

1. nie pomyl z tirówką :P
2. uwazaj bo na tymczas Ci jeszcze zostanie ta autostopowiczka :P
hahahahha

Posted

anita_happy napisał(a):
1. nie pomyl z tirówką :P
2. uwazaj bo na tymczas Ci jeszcze zostanie ta autostopowiczka :P
hahahahha

tirówki to na tymczas nie polecam bo trzeba by tylko z adresówką, na grunt będzie się oddalać :shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

anita_happy napisał(a):
informuję oficjalnie, ze ZMIENIAM TYTUŁ WATKU...nie pisze ze w DS - nie zapewszam :P

Nagłówek DS będzie od soboty jak już pudzian wróci :D

Posted

Adresatka--jest
miska--- jest
karma--- jest
przysmaki--- są
kość z wlókien taka dla szczeniąt do gryzienia--- jest
legowisko---brak bo trzeba dopasować odpowiednie
Gapa---brak ale tylko do jutra
Gotowi na przyjęcie "Gapiszonka" :)