anita_happy Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 a GAPA to ma głowę w kształcie SERCA Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A poprzednia Pani Gapy nie odezwala sie? Quote
pudzian321 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Poznajecie? :D Wystarczyło troszke czasu w dobrym domu i Gapula to znowu inny pies i z zachowania i sierść znów jak jedwab. Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 superooowow..lseczka look pańciostwo w pracy... gapuszon...a ty to sie rozbijasz..to tu...to tam... A WIECIE CO.... GAPA bedzie krzewic wiedze, ze sterlizacja u suki to nie okaleczenia, a zbawienie!!!!!!!!!!! NASZ EDUKATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koszt zabiegu - paliwo pudziana :) był sponsor zabiegu :P za co dziekujemyyyyyyyyyyyy Quote
Marinka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Super Gapulka :) ślicznie jej w tym kaftaniku :) Quote
kama210 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 super, następna ma kłopot na całe życie z głowy .... ... dobrze że się kubraczek przydał, bo na Majkę był za mały ... Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam nadzieje, ze tym razem Gapa trafila w 10 :):) Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze tym razem Gapa trafila w 10 :):) trafiła...babcia pokochała dziabąga... a Gapa babcie :) ja Rodzinka wraca z pracy, ok 17..to Gaoa czeka..jak się spóźnią!!to pokazuje focha!!gryzie po rekach..wskakuje na łozio - a wie, ze nie mozna :/ :P kara musi byc! jest kochana i wogóle nie przypomina tego psa, co wórcił!!!!!!!!!!!!!! angry Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Widze, ze masz z Gapa kontakt. Jak sie psa oddaje do adopcji i potem nie ma kontaktu to nigdy nie wiadomo co sie moze wydrzyc. Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Szarotka napisał(a):Widze, ze masz z Gapa kontakt. Jak sie psa oddaje do adopcji i potem nie ma kontaktu to nigdy nie wiadomo co sie moze wydrzyc. Szarotka!!!!!!!!!!!z kazdym mamy!!!!!!!!!!!!!! a coniektórych to nawet odwiedzamy!! nie jako POA :P trzymamy kontakt z kazdym piesolem i jego Rodzinką:) Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A jak tam sie Piekniocha czuje?.......:):) Quote
SCORPION22 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Witam jestem panem naszej Gapci. W miarę możliwości będziemy dzielić się z wami informacjami na temat naszej psiuni. Mamy też już kilka ciekawych fotek. Psina jest przecudna. Czuje się dobrze, szaleje jak opętany demon. Na dworze to jest w swoim żywiole. Jej ulubiona zabawa to zakopywanie zabawek. Quote
SCORPION22 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tak wiem, postaram się przy okazji załadować kilka zdjęć Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 SCORPION22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rofl...to JA ANITA..wasz kandydat do Rady Powiatu lista nr 2 poz 15 hahahahahaahahahahahahahaha jejku ....inni kandydaci chodzą z pokemonami, a ja nawet pokemonów nie mam pokemon=wizytówka hiihihih WITAMY NA FORUM! i mamy nadzieje, ze "dawna Pani" czyta..co za ANIOŁ wrócił na mazowiecką wieś :P hihihihi CZEKAM NA FOTY a jak po sterlizacji u naszej edukacyjnej SUKI! :P Quote
Marinka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Oby i Kajce się udało tak jak ślicznej Gapuli :) Anita mogę na Ciebie głosować? - bo u siebie w ogóle nie wybieram się na głosowanie Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='Marinkaa']Oby i Kajce się udało tak jak ślicznej Gapuli :) Anita mogę na Ciebie głosować? - bo u siebie w ogóle nie wybieram się na głosowanie a prosze Cie bardzoooo!!!!!!!!!!!!!! nawet bardzo..bardzooo oddaj swój wirtualny glos http://www.ocalmyodzapomnienia.pl/forum/14-przyjaciele- :) niech inni widza , ze cała Polska mnie kocha Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='anita_happy']a prosze Cie bardzoooo!!!!!!!!!!!!!! nawet bardzo..bardzooo oddaj swój wirtualny glos http://www.ocalmyodzapomnienia.pl/forum/14-przyjaciele- :) niech inni widza , ze cała Polska mnie kocha Oddałam głos z wielką radością :) Teraz mocno zaciskam kciuki ABY TOBIE SIĘ UDAŁO< ABY UDAŁO SIĘ MIEJSCOWEJ SPOŁECZNOŚCI!!! Quote
SCORPION22 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Gapcia już jest wolna. Szwy zostały zdjęte. Wszystko się goji ładnie. Psina ma dobry chumor, całe mnustwo energii. Quote
Marinka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 SCORPION22 napisał(a):Gapcia już jest wolna. Szwy zostały zdjęte. Wszystko się goji ładnie. Psina ma dobry chumor, całe mnustwo energii. Super...Gapulka mam nadzieję, że tym razem będziesz szczęśliwa :) Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Na pewno.....czarnulka jest przekochana....... A jak Jej kontakty z Babcia? Quote
ewtos Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='pudzian321'] http://img831.imageshack.us/img831/656/dsc0853small.jpg hm a nie macie drugiej skarpety?:evil_lol: Quote
Recommended Posts