haska_12 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Żaden Tomek :mad:Jak nie daje po sobie znać to jest HuskyDiana :P Quote
BooBC Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 HuSkYdIaNa my chcemy F O T K I ! ! ! :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gdzie on sie podziewa :shake: HuSkYDiaNa !!! :x :x Quote
haska_12 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Oki zaraz miejmy nadzieje, że cos napisze...teraz idzie z Dianuśką na spacer ;D No to Tomus czekamy :P Quote
haska_12 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No nie...miałeś coś napisać :-x:shake: Quote
Jess Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 HuSkYdIaNa w łóżku leży bo jest chory ;) :placz: Quote
haska_12 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 i nie może sie zalogowac... :placz: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 O nie nie wieże DOGOMANIA chodzi mi znowu cała noc główkowania dała rezultaty udało się!!!jutro postaram się przerobić fotki i wkleeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) mam nadzieje że się ucieszycie i że tęskniliście :D Quote
BooBC Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :buzi: :buzi: :buzi: :multi: :multi: :multi: :buzi: :buzi: :buzi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]:buzi: :buzi: :buzi: :-( Już się bałam że nie zobaczymy więcej :-( Dianki & Tomeczka [SIZE=2]:buzi: :buzi: :buzi: Witamy gorąco na dogomanii :buzi: :buzi: :buzi: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Ahh palmo fajnie by było jakby mi wszystki foty się nie skasowały a zanim je załątwie znowu to minie troche zanim wkleje:( nienawidze czyszczenia komputera Quote
BooBC Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ah drogi Tomku poczekamy :) :) :) I dla Ciebie jestem Karolina :eviltong: :) :eviltong: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 R[SIZE=6]E[SIZE=5]AP[SIZE=4]LA[SIZE=3]Y:mad: _____fotki zaczynamy od "nowa"_____ Moje piękne oczyska[SIZE=1](fot nie będzie dużo bo mi się gdzieś zgubiły: () Taki mały bajer ;) No dobra teraz normal:mad: Ist meine kijek :lol: und ich nie oddać go;) Ich lieber gryźć patyki, i nadal ich go nie oddać:razz: Jedynie w mojej galerii macie okazje przeczytać wywiad ze znaną cwaniarą piękną modelką Dianą!aplaus! (fota pięknej modelki) No więc Diano co lubisz jeść? Najbardziej lubie wędzone uszy i kości, od czasu do czasu nawet saszetke.Ale nic nie przebije surowego jajka!! Bardzo interesujące. Jaki jest twój ulubiony sport? Wraz z Tomkiem lubimy potrenować Bikejouring i agility, agility podpatrzyliśmy od Boggie i Palmy, za co im dziękuje oczywiście buziaki dla was :loveu: , w bikejouringu jesteśmy junior amatorami czasami lubię sobie w trasie zrobić sprawke wiecie jak to jest. Jasne że wiemy, a czy chciała byś poznać wszystkich dogomaniaków osobiście? Oczywiście, sama nie wiem z kąd to wiecie. Z miłą chęcią poznała bym wszystkich ale niestety Polska za duża i się nieda:-( A jakie lubisz sporty oprócz wymienionych powyżej? Interesującie pytanie, lubię chodzić po górach, oczywiście wyrywać Tomkowi ręke po drodze ale to szczegół, lubię także sobie pospać, chyba każdy pies i jego właściciel że to sport..to chyba tyle Dziękujemy za wywiad, rzyczymy powodzenia w bikejouringu i miłych wycieczek. Dziękuje. I TAKŻE U NAS JEDYNA PIĘKNA FOTOGRAFIA DIANY MISS: DZIĘKUJEMY Quote
BooBC Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Suuuper ! ! ! I dziękujemy za buziaczki :smilecol::iloveyou: :smilecol: :loveu: Pozdrawiamy :loveu: :loveu: Boogie & palma :loveu: Quote
haska_12 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ojej :smilecol: Powrót Tomka ;] Juhu !!!!!!!! :) Fotki piękne :) A jutro u mnie nowe fotki :razz: Tak więc zapraszamy do Oskarosa :) Quote
BooBC Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Za tak wspaniałe fotki należy się banerek reklamujący: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 O fajne:) ale kurcze nazwa galerii nie chce mi się zmienić :( przedtem siędało a teraz..nie da się..HELP Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :multi::multi: Witajcie :multi::multi: Widzę foteczki rudej :evil_lol: Quote
BooBC Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Edytuj pierwszego posta, kliknij go Advence i tam gdzi wpisywałeś temat jak zakładałeś galerie to wpisz nowy ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 o dzięx :D dziś coś wkleje jak znajde ciekawego....Karolinko kochana czym ty robisz te piękne przerubeczki one są świeeeeeeeeeeeeeeeetne Quote
BooBC Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Paintem :D :D :D Cieszę się że się podobają :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Z miłą chęcią .. tylko takie przeróbki jak masz baner, czy tak jak Boogie zrobiłam :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts