HuSkYdIaNa Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 bell jasne że Cię nie wygonie:)Nawet zapraszam częściaj ja tu zapraszam wszystkich:) Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 No to sesja po nocnej imprezie:cool1: :mad: No jeszcze troche zostało:oops: Kurde suczy mnie:shake: Jes,Jes,Jes:razz: Troche zostało:multi: Mój brązowy nochal;) Nigdy Cię nie opuszcze:loveu: Po takiej balandze trzeba troszke pospać:angryy: AAAAAAAAA gdzie moje uszy:placz: Ej nawet ładnie mi:evil_lol: No dobra stary daj jużspokuj ide lulu:sleep2: :sleep2: Noi teraz lula sobie to fotek jej nie będę robił niech po tej imprezie wytrzeźwieje porządnie:cooldevi: :siara: Quote
nomu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 nonono nie ładnie.....alkoholik nam rośnie:mad: heh Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Obudziła się i zrobiłem 4 fotki:multi: Wychodze:diabloti: A gdzie moje ucho aaaaaaaaaaaa:placz: Patrzcie ucho jej ucięło:mad: Jeszcze tylko żółtko mi dojdzie:loveu: No dobra dobra już wstaje:shake: Tyle:)Teraz śledze galeriie Boogie i Amarucka i czekam na fotaski:mad: PaPa Quote
Olynda Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :eviltong:extra zdjęcia dianka jest przesliczna bardzo mi sie podoba przy okazji - zrobiłes wspaniały filmik boogie jest swietny :) extra fotki czekam na wiecej no nie ładnie upijac pieska piwkiem :):eviltong: pzdr... Olynda Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 A chcesz to Tobie też mogę zrobić:Da żw fajny to wiem bo wkońcu ja robiłem ;) Quote
Olynda Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 skromny jesteś :) :eviltong: jak bede miała jakieś fajne filmiki to sie zgłosze :) a poiwiedz co sie składa na taki filmik poiwedz co mam ci wysłac w razie czego...?! Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 No wyślij muzyke jak chcesz filmiki i jak chcesz to fotki jakieś na mail [email protected] reszte zrobi mistrzunio:D Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 :evil_lol: Hehe klolejna dzisiejsza sesja:D chociarz niepowinniście dostaćbo niezasłużyliście:mad: Co mnie tam tak w pupke gryzie :angryy: AAA to pańcia mnie odkuża:mad: Ale mojej świnki itak jej nie oddam:diabloti: Hmm to nawet fajne a ile sierści mi wyjdzie:p A umiećie robić ducha:-o :ghost_2: Ej nno już mnie zostaw:angryy: Uff całe szczęście już koniec:razz: I fotek też koniec a może dziś jeszcze coś wkleje:crazyeye: Już widze jak się cieszycie:multi: Pa ide śledziś galerie Boogie i Amarucka Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 OOO wy jak nie będziecie nic tu pisać i nie będziecie zaglądać to mam was w nosie i nie wam fotek:( Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Nie no tak dobrze nie ma nie będzie dziś fotek jak się postaracie i będziecie straaaaaaasznie chcieli to dam Quote
BooBC Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja tam bardzo chcę foteczki Dianeczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 :loveu: Zabawa bez smyczki:loveu: 1.Jeszcze nie spuszczona ze smyczki.. 2.I biegniemy 3.Biegamy dajel 4.I hamujemy 5.I nagle pczuliśmy zapach kreta.. 6.Niucham i niucham i wyniuchać nie moge 7.Ehh zmęczyłam się :multi::loveu::razz:......CDN......:razz::loveu::multi: Quote
Jess Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No i gdzie ten twój ,,cdn" :mad: :mad: :mad: czekam :mad: Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 CDN będzie jutro;):Dbo dziś już za dużo dałem fot:D Quote
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Nie no tyle fot a tu tylko 1 osoba zagląda nieładnie Quote
HuSkYdIaNa Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 No nie fotek nie dam jak nikt nie chce:( Quote
BooBC Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Oh chcemy .... tylko wstaw ..... bo już mamy Cię dosyć, cały czas się mamy prosić :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Obieduje wam że wstawie po szkole:)Ale nie wiem kiedy okńcze lekcje bo ontatki mi do kałuży wpadły:p Więc wiecie Quote
nomu Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Już jes późno szkoła się skończyła i chętni do ogladania zdjęc sa :D Quote
haska_12 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No i gdzie te fotki ... HUSKYDIANA !!!!! :mad::mad::mad: Quote
haska_12 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 HUSKYDIANA !!!!!!!!! Bo kopa dostaniesz :P Gdzie te foty :mad::mad: Quote
Recommended Posts