majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [SIZE="3"]Czy te oczy mogą kłamać??? [SIZE="2"]Ja w nich widzę wielka tęsknotę i pragnienie miłości... ogromna dobroduszność, łagodność i obietnicę wielkiej niezawodnej przyjaźni... Gustawek to niesamowitej urody psiak, ma ok. 7 latek. Psinka przebywa w schronisku od połowy grudnia 2009, został przywieziony z Ostrowca Św. Gustaw to cudowny szorściak, nie narzucający się, spokojnie wypatrujący człowieka zza krat...Czy przyjdzie dziś ktos do mnie??? Chyba nie , jeszcze muszę poczekać.... Jego spojrzenie rozczula, jego machajacy radośnie , lecz niesmiało ogonek powoduje bezsilne westchnienia....tak mało możemu mu podarowac w schronisku, tylko kilka chwil, aby przytulić, powiedzieć :jesteś śliczny, kochany, cudowny... Czy zjawi się ktoś kto pokocha bezgranicznie tego kochanego szorściaka, kto wyłowi ten cudny szary pyszczek z tłumu innych, czy Gustawek będzie mógł podarowac swoje ogromne psie serce swojemu jedynemu człowiekowi?? Gustawek pokocha bezgranicznie i od zaraz.... Nie pozwól mu czekać... Każdy kolejny dzień za kratami to wieczność i wielki smutek dla tego psiaka.... obejrzyj filmik : [video=youtube;_iHDIafX6KA]http://www.youtube.com/watch?v=_iHDIafX6KA[/video] Gustaw czeka na dom w schronisku w Mielcu kontakt w sprawie adopcji: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: [email protected] HTTP: www.mielec.bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 Quote
majuska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!! Psiak jest niesamowicie kochany, kontaktowy, miziasty...niech schron tego nie zabije w nim!!!! zapraszamy wszystkie ciotki do kochanego szorściaka!!!! Quote
MagdaNS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ja już jestem rozczulona... Boże, jakim cudem takie psiaki trafiają do schornu???? Kochany, żeby domek dla Ciebie szybko się znalazł!!! Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cuuudny chłopak! A może dacie go na wątek kudłaczy?? Quote
kaskadaffik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Halcia Gustaw to chyba ten co myslałyśmy , że go nie podniesiesz bo taki ciężki, nie? ale przymmilak, cudny, ja takie jamnikowce ubóstwiam :) Quote
danka1234 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czy to ten sam Gustaw z Mielca który jest na watku jamników w poscie 9 http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski Jest tam tez jeszcze gabik i inny jamnikowaty gładkowłosy ,zerknijcie i powiedzcie czy one sa od Was i nadal szukaja domu. Quote
eloise Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 napisałam jakiś czas temu: Nazwali mnie Gustaw, to dostojne imię i bardzo mi się podoba. Ja też jestem dostojny, starszy pan jamnik. Mam około 8 lat i choć to już całkiem sporo, to wcale nie jestem zupełnym staruszkiem! W tajemnicy zdradzę Ci, że prawdopodobnie we własnym domu, przy własnej rodzinie okażę się dużo młodszy duchem! Oczywiście nie od razu, po chwili, jak zaakceptuję kolejną zmianę w swoim życiu, jak uwierzę w to, że Twój dom, jest też moim domem, takim już na zawsze! Może będę biegał za piłeczką, albo będę miał ulubioną szmatkę, którą będę nosił z kąta w kąt, albo będę targał gazety… kto to wie! To wszystko pozostanie moją tajemnicą dopóki mnie nie przygarniesz i nie sprawdzisz! Niedawno trafiłem do schroniska dla zwierząt. Przywieziono mnie z Ostrowca Świętokrzyskiego, bo chodziłem sam po ulicy. Proszę daj mi dom! W sprawie adopcji prosimy o kontakt: Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt tel. +17 583 15 32 - Pan Kierownik Andrzej Skowron mail : [email protected] lub [email protected] Quote
majuska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Tak danka to on:) Gustawek był jeszcze 2 tygodnie temu bardzo nieśmiały a dziś znacznie odwazniejszy i supermiziasty...co widać na filmiku:) Quote
Becia66 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 co za mordka kochana...taka rozczulająca...... Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pare wizyt w boksie juz odmieniło psiaka.Nie ma problemu zeby zaufał i obdarzył swymi psimi całuskami.Bardzo podbija nasze wolontariackie serca! Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jaki kochany,rozczulający pyszczek.:loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja Gucia mam od kilku tyg. na allegro. Fajnie, że są nowe fotki to je podostawiam. Quote
majuska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Reno, myślę, że i filmik można wrzucić na allegro, widać tam jego słodycz...;) Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 I fajna przytulanka jak juz zna człowieka.Słodziaczek taki.Przy pierwszym naszym widzeniu zachowywał rezerwe,ale raz przytulony juz pamietał człowieka. Quote
rita60 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witaj Gustawie:lol:moze porobie ci troche ogłoszen:razz: Quote
Onaa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='rita60']Witaj Gustawie:lol:moze porobie ci troche ogłoszen:razz:[/QUOTE] Koniecznie, bo wiesz Gustawie Cioteczka Rita ma szczęśliwą rękę :). Quote
majuska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ciotka Rita jak błyskawica, tylko sobie znanymi drogami dociera na wszystkie szorściaste wątki:) Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Najwazniesze,ze ma szczęśliwa rekę,tego sie trzymajmy.... Quote
rita60 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Talcott']Ma szorstkodetektor!!!!!:diabloti:[/QUOTE] Dobre:loveu: A to na dobry poczatek:lol: alegratka.pl eoferty.pl kupiepsa e-zwierzak.pl giełdaogloszen przygarnijzwierzaka nasipupile kokosy.pl cafeanimal dwukropel.pl ofertka.pl Quote
Recommended Posts