Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 majuska napisał(a):U Gustiego wszystko dobrze, mysmy go dzis z halcia wymiziały, zaaklimatyzował się w nowym boksie, już nie był dziś nerwowy, tylko cudowny miziak jak zwykle, ale jak ciałka nabrał...:) Aaaa :) Cudnie ... :D nie śmiem prosić o zdjęcia, bo pewnie czasu nie było, a roboty w schronisku wiele... Quote
halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dzisiaj wymiziany przez majuske i troche przeze mnie tez.Uspokoił sie,nie warczy,mizia sie normalnie.:lol:Ostatnio zajety był głównie warczeniem.Ale robi sie grubas.Pewnie zjada swoje i ONka,bo Onek chudawy.A pan Gustaw zdecydowanie przytył!:evil_lol: Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja tez proszę o zdjęcia zawsze fajniej ogląda sie taki wątek a wątek Gustawa w szczególności. Quote
majuska Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Wszystko dobrze, dzis Halcia urzędowała w schronie to pewnie cos napisze. Quote
kaskadaffik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wszystko dobrze, Gustawo żywotny, do miziania podchodził :) Quote
Andzike Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kaskadaffik napisał(a):Wszystko dobrze, Gustawo żywotny, do miziania podchodził :) Super wieści :) zostal wymiziany porządnie ? :) Quote
halcia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie az tak,na poczatku ,wtedy był miziany dłuzej i dokładniej!Miałysmy sporo roboty ze zdjeciami i namierzaniem nowych psiaków które nie maja zdjec w galerii.Ale wisi przy siatce do miziania,a kiedys przeciez wiał przed nami.... Quote
Andzike Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak patrzę na jego zdjęcia to nie mogę się nie uśmiechac :D Quote
Ulka18 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Gustawa nie ma juz w schronisku. Zostal adoptowany. Mam nadzieje, ze jakas wiadomosc i zdjecia z domu beda. Quote
Andzike Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ulka18 napisał(a):Gustawa nie ma juz w schronisku. Zostal adoptowany. Mam nadzieje, ze jakas wiadomosc i zdjecia z domu beda. Bardzo się cieszę !!! Tyle na to czekałam !!! :D Quote
majuska Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ja też strasznie się cieszę, nie moge sie doczekac wieści, liczę, że ten nowy domek troszkę Gustiego odchudzi bo się chłopakowi przytyło w schronisku:) Quote
Ulka18 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Na razie nie mam fotek Gustawa, ale pewnie niedlugo zostana przyslane. Tak jak psiaka Marcepanka, zdjecia sa na watku glownym mieleckim. W schronisku jest psiaczek podobny do Gustawa, mieszka na swietlicy, postaram sie zmienic mu galerie i dodac nowe zdjecia na stronie. Quote
halcia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No...... ten ze swietlicy to....1/4 szerokosci Gustawa.:eviltong::diabloti:Gustek pewnie wyzerał wszystkie 3 miski jedzenia,zażerał utrate jajeczek:oops: Quote
rita60 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 halcia napisał(a):No...... ten ze swietlicy to....1/4 szerokosci Gustawa.:eviltong::diabloti:Gustek pewnie wyzerał wszystkie 3 miski jedzenia,zażerał utrate jajeczek:oops: Musiał jakos odreagowac:evil_lol: Quote
halcia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Chyba tak,bo nie tyje sie tak strasznie tuz po kastracji,na brzuchol sie czeka z pół roku,a ten artysta co odwiedziny to grubszy był:cool3: Quote
majuska Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Kurczę a ja myślałam, że ten mini Gustawson ze świetlicy to też ma mieć domek....straszne z niego cudeńko i taki charakterny:diabloti: Quote
carolinascotties Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Gustawos grzeje doopke w domku - SUUUPER!!!!! Quote
Recommended Posts