agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Rozmawiałam z Tolą, sytuacja z grubsza: -po zabiegu -wszystko ok -odbierają ślicznotę ok 17 -wieczorem reszta bardziej szczegółowych informacji a co :eviltong: potrzymam i ja was trochę w napięciu :cool3: Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No w końcu dostałam się na dogo.Nie dzwoniłam do Toli,ale widać więsci dobre.Od dzisiaj lady bedzie u mnie na rekonwalestencji pooperacyjnej.mam nadzieję,że nie bedzie bardzo tęskniła. Quote
agusiazet Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Na pewno będzie, ale juz Ty zadbasz, zeby i u Ciebie była szczęśliwa. Dobrze, ze wszystko dobrze z ta sterylką!!! Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='agusiazet']Na pewno będzie, ale juz Ty zadbasz, zeby i u Ciebie była szczęśliwa. Dobrze, ze wszystko dobrze z ta sterylką!!![/QUOTE] Też się cieszę. Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zadra przecież u Ciebie psi raj :p i nie tylko ;):loveu: Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lady wraca już do domu Zadry, wszystko ok. dziękujemy za wspieranie, kciuki można rozluźnić;) Quote
Energy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='agada']Lady wraca już do domu Zadry, wszystko ok. dziękujemy za wspieranie, kciuki można rozluźnić;)[/QUOTE] Uff, super, że już po i wszystko jest dobrze:lol: Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Rozmawiałam z Tolą ,Lady dochodzi do siebie.jest jeszcze troche ospala.Myślę,że dopiero rano dojdzie do siebie. Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Uffff Lady przekazana do zadry; sterylka ok, sunia troche ospała, ale to normalne. Przetrzymali nas troche w tym Lublinie - od 10 do 18, ale jak powiedział wet - chcieli nam oddac sunię w takim stanie, w jakim ją przywiezlismy. W rodze powerotnej Lady troche spała, troche nas obserwowała. Ale w do Lublina droga upłyneła w atmosfetrze miłosci:cool3: Lady nie zasnęła ani na moment - najpierw probowała przejsc na przednie siedzennie, zeby byc blizej:cool3: Jak zrozumiala, ze to niezbyt dobry pomys, l to zaczeła lizac mi ucho:evil_lol: A potem połozyla obie łapy na moich ramionach i tak dojechała do Lublina. Jeszcze dodam, ze cały czas chodził ogon:cool3: No a potem dostała zastrzyk i zajeli się nią fachowcy. Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Sterylka kosztowałą [B]250zl.[/B] [SIZE=4][B]200zl[/B] przekazala [B]agada [/B]- bardzo dziękujemy[/SIZE]:loveu: 50 zlwezmiemy z pieniędzy, ktore są na koncie suni. Wybaczcie, ale dzisiaj nie zeskanuję faktury, bo przez pomyłke zostawilam u zadry z ksiażeczką. Jestem trochę zmęczona, głownie nerwami, ale i trochę drogą- od połowy z Lublina była szklanka. Quote
robkowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ufff, cieszę się że wszystko dobrze! Trzymaj się gwiazdeczko i zdrowiej nam szybciutko! Będę teraz częściej tu zaglądać żeby zobaczyć co u Lady, tak ją miałam na co dzień Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Teraz bedziemy czekac na wiadomosci od zadry,co nie znaczy, ze nie będziemy zagladac do naszej damy:loveu: Sunia szybko dojdzie do siebie a domu brak:-( Dzisiaj zadzwonila Pani z Warszawy, ktora byla zainteresowana adopcją - remont się przeciąga, doszly jakies sprawy spadkowe czyli mam rozumiec, ze Pani nie jest juz tak bardzo zainteresowana adopcją:roll: Quote
__Lara Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Tola']Teraz bedziemy czekac na wiadomosci od zadry,co nie znaczy, ze nie będziemy zagladac do naszej damy:loveu: Sunia szybko dojdzie do siebie a domu brak:-( Dzisiaj zadzwonila Pani z Warszawy, ktora byla zainteresowana adopcją - remont się przeciąga, doszly jakies sprawy spadkowe czyli mam rozumiec, ze Pani nie jest juz tak bardzo zainteresowana adopcją:roll:[/QUOTE] To Pani tak powiedziała? może jej zależy, ale ma zagmatwaną sytuację cioteczko? Quote
robkowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 no to ładnie:roll: myślałam że po rekonwalescencji Lady będzie mogła pojechać już do swojego człowieka Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='__Lara']To Pani tak powiedziała? może jej zależy, ale ma zagmatwaną sytuację cioteczko?[/QUOTE] Pani jakby przestala wierzyc, ze da radę... Juz nie mowi z takim entuzjazmem... Pyta o sunię ,ale cały czas nadmienia, ze jakby byl lepszy dom, to ona sie wycofa. Moze to byl tylko taki odrych serca... Jest tez rodzina w Krakowie; wspominalam juz o tym tel. Pani konktretna, bardzo duzo wypytywala, chcieliby Lady poznac. Maja dobre warunki; dom, ogrod. Ale tez na razie to tylko rozmowy, zadnych deklaracji. Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 czyli sytuacja nie ciekawa z tym domkiem:shake:, jakoś Lady nie ma szczęścia...:roll: Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='agada']czyli sytuacja nie ciekawa z tym domkiem:shake:, jakoś Lady nie ma szczęścia...:roll:[/QUOTE] Chyba nie ma:roll: Tyle ogloszen i cisza A to taka cudowna istota, chodząca milosc Quote
robkowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 czyli były dwa domy chętne? tak mi się zdawało że pisałaś Tola o Krakowie wcześniej poczekajmy, może jeszcze sytuacja się wyklaruje Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Selenga']Wznowić allegro?[/QUOTE] Bardzo proszę:loveu:; juz piszę do sacred Piranha, zeby przelała pieniądze, bo z moją pamiecią ostatnio to roznie bywa:cool3: Quote
Selenga Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Tola']Bardzo proszę:loveu:; juz piszę do sacred Piranha, zeby przelała pieniądze, bo z moją pamiecią ostatnio to roznie bywa:cool3:[/QUOTE] Mówisz - masz :) Wyróżnione na full allegro dla Lady [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963404871[/URL] Quote
andzia_F Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Domek już tuż tuż, taka ślicznotka nie będzie długo czekać!!! Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Selenga']Mówisz - masz :) Wyróżnione na full allegro dla Lady [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963404871[/URL][/QUOTE] Piękne:loveu: Dziękuję:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jutro puszczę pieniążki za allegro (20,50zł) i dopłacę 50zł do sterylki suni - musze tylko zdrapki odebrac od iotki bo zostawiłam...skleroza nie boli... Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jeśli po tym allegro żaden domek sie nie zgłosi to:flaming: piekne jest, no piękne...:laugh2_2: Quote
Recommended Posts