Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']Pieniądze, które przesłałam dla Lady są do wykorzystania na jej DOWOLNE potrzeby - dysponujcie nimi na zdrowie! Dla Lady:)[/QUOTE]
Pieniądze będą czekać u sacred piranhana na opłacanie hoteliku.
Dzisiaj po rozmowie z p.Asia ustalilismy, ze Lady, do chwili trwania leczenia, zostanie w Zamościu. Pani Asia ma duzo psów pod opieką i nie chcemy jej obciązac jeszcze bardziej.
No i chcemy trochę zejsc z kosztów leczenia, bo tu placimy tylko za leki.
Lady miala robione badanie moczu, jest w porzadku, ta krew to byc moze jeszcze cieczka.
TZ złapal mocz za pierwszym razem; tak więc jak ktos byłby w potrzebie, to użyczę:cool3:
Lady nadal jednak musi brac antybiotyk na gardło i krtan.
Napiszę do tanitki w sprawie kubraczka.
Dzisiaj sunia spcerowała z robkową i moimi suczkami; o dziwo ze strony mojej Tolki nie bylo zadnego zagrozenia, a to pies na suki:evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

łapanie siuśków to faktycznie nie jest prosta sprawa, mężowi Toli udało się za pierwszym razem:cool3: sama nie podołałabym temu zadaniu:oops:

Lady na dzień dzisiejszy jest już trochę żywsza w porównaniu do pierwszego dnia, jak wychodziliśmy z posesji pierwszy raz burknęła na innego psa, wcześniej była raczej bojaźliwa w stosunku do innych psów - pannica pewnie zaczyna się czuć jak u siebie

dziś też pierwszy raz na "mojej zmianie" tarzała się w śniegu
także zmiana w zachowaniu jest widoczna

ale kaszel jest nadal taki sam jak był, antybiotyk dostała na następne dni tak jak już Tola pisała o zaleceniach lekarza

Posted

Napisalam PW. Jak trzeba bedzie pomoc - dam znac.
Wczoraj Lady poznala moją znajomą i jej TZ; sunia bardzo im się podobala i obiecali pomoc w ogloszeniach na terenie Zamoscia.

Posted

[I]TZ złapal mocz za pierwszym razem; tak więc jak ktos byłby w potrzebie, to urzyczę[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/cool3.gif[/IMG]
[/I]
Oj Tola TZ-ta to Ty lepiej nie użyczaj, bo nigdy nie wiadomo na ilu razach się skończy:evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie to złoty chłop, nie wielu supermenów łapałoby psie siuśki:razz:

Posted

[quote name='robkowa']łapanie siuśków to faktycznie nie jest prosta sprawa, mężowi Toli udało się za pierwszym razem:cool3: sama nie podołałabym temu zadaniu:oops:

Lady na dzień dzisiejszy jest już trochę żywsza w porównaniu do pierwszego dnia, jak wychodziliśmy z posesji pierwszy raz burknęła na innego psa, wcześniej była raczej bojaźliwa w stosunku do innych psów - pannica pewnie zaczyna się czuć jak u siebie

dziś też pierwszy raz na "mojej zmianie" tarzała się w śniegu
także zmiana w zachowaniu jest widoczna

ale kaszel jest nadal taki sam jak był, antybiotyk dostała na następne dni tak jak już Tola pisała o zaleceniach lekarza[/QUOTE]

Trzymaj się kochana ;)

Posted

[quote name='tripti']i ubranko na wymiar, to się dziewczyna ustroi:) melduję, że wpłaciłam swoją deklarację.[/QUOTE]

Dziękuję za wpłatę:loveu:
A pomiar klatki Lady jutro.

Posted

Wpłaciłam 100 zł, ale nie wiem, czy dojdzie, bo nie otrzymałam pełnych danych (tylko imię, nazwisko i nr konta), a moje biznesowe konto potrafi nie puścić takiego przelewu.
Ewa

Posted

[quote name='agusiazet']Poproszę obwód klatki piersiowej Lady, bo będzie miała ubranko na wymiar:)[/QUOTE]

zmierzę dzisiaj:smile:

Lady chyba wyczuła że dziś śnieżyca na dworze, nieźle dziś zasypało u nas w nocy, długo namawiałam ją na poranny spacer
TZ Toli dał jej witaminy do karmy wczoraj po południu, przyszłam wieczorem karma nie była zjedzona do końca, dziś rano też:mad: wybredna nam się zrobiła,
mam nadzieję że to z powodu tych witamin a nie brak apetytu

Posted

Coś podobnego ... mBank puścił przelew, no jestem zdumiona, pozytywnie oczywiście, widzisz Lady, dla Ciebie nawet bezduszne finansowe instytucje zrobiły wyjątek, piękności :)
Ale w tamtym tygodniu mi przelewów bez adresu bank nie puścił :(
Ewa

Posted

Witam paniusię, no, no cóż to za kaprysy nie wyjadać do końca:mad::mad:??
A pogoda rzeczywiście:angryy:, my dzisiaj mamy pracującą niedzielę, mimo, że Tz wczoraj po odśnieżał, no tak się mu wydawało do momentu, gdy obudził się rano:diabloti: , od przedpołudnia odśnieżamy wszystko od nowa: dachy, dróżki, ścieżki i ...znowu sypie :mad:. jak tak dalej pójdzie to jest szansa, ze do wiosny nie ruszę z domu:placz:

Posted

Mialam dzisiaj tel w sprawie Lady; Pan konkretny, sympatyczny, ze Śląska.
Chciałby bradzo zaopiekowac sie sunią, tylko musi przekonac żonę...