Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
A kot gdzie ??

Kot miewa się świetnie, (dzwoniłam dziś do pana Staszka), już się z niego gospodarz zrobił, bo wraz z psem podwórka pilnują:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja byłam wczoraj u Barnaby :eviltong:

bo Barnaba poczuł się pewnie i chce wszystko zdominować i pan darek poprosił o poradę :)

no i powiem Wam, że Barnaba ma się świetnie ;) Rotka też! można to uznać za wizytę po :p państwo są świetni i żadnemu z psiaków krzywda sie tam nie stanie :) w ogóle bardzo fajnie było ;) psy, zielona herbata i off-road... :lol:

Posted

mru napisał(a):
a ja byłam wczoraj u Barnaby :eviltong:

bo Barnaba poczuł się pewnie i chce wszystko zdominować i pan darek poprosił o poradę :)

no i powiem Wam, że Barnaba ma się świetnie ;) Rotka też! można to uznać za wizytę po :p państwo są świetni i żadnemu z psiaków krzywda sie tam nie stanie :) w ogóle bardzo fajnie było ;) psy, zielona herbata i off-road... :lol:

Oj to wspaniala wiadomosc, chociaz nie mogła byc przecież inna:loveu:
A moze są jakies fotki z wizyty:cool3:

• 2 months later...
Posted

Najnowsze wiadomości z domu Rotki i Barnaby...

[FONT=Arial]Pieski czują się doskonale. Uczymy się wciąż życia z Barnabą. Jeszcze czasem powarkuje na niektórych domowników ale rozumie bardzo wiele, niemal jak pieski na filmach, wystarczy odpowiednia tonacja w głosie a on wykonuje co należy bez dodatkowych słów.

[/FONT]

Posted

Dziękuję bardzo za wiadomości i zdjęcia.
Miło widziec Barbnabę szczęśliwego ze swoją Rodziną.
Z psa łacuchowego stał się psem rodzinnym:loveu:
Rotka tez juz chyba polubiła nowego kolegą.

• 1 month later...
  • 2 years later...
Posted (edited)

Dzięki:):):)
Alez on pięknie wygląda:loveu:
Takie zdjęcia i informacje dodają sił - jak bardzo może zmienić się życie psa:lol:
Z rezydentką juz tez sie chyba dogaduje:p
Wciąż dziękuję z pomoc.
Zaraz pokaże TZ - owi - ale się ucieszy!

Edited by Tola
  • 6 months later...
Posted

Wczoraj rozmawiałam z p. Darkiem - wypoczywał parę dni w okolicach Zamościa no i znalazł małą, czarną suczkę, bardzo wychudzoną.
Zadzwonił w nadziei, ze może mam jakieś miejsce w dt w naszych stronach, bo dzisiaj wracali do siebie.
Miejsca nie mam, ale zaoferowałam pomoc w ogłoszeniach, a mała miała zostać na tymczasie u p. Darka.
Dzisiaj TZ zadzwonił jak mała się sprawuje, jak zniosła podróż no i okazało się, ze suczka nie jest już na tymczasie - zostaje na stałe:lol:
Szczęściara:lol:
U Barnaby i Rotki wszystko ok - Barnaba trochę poszczekuje na nowego lokatora, Rotka opiekuje się malą;)