Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katlis napisał(a):
A więc tak...... Mieczysław w dniu jutrzejszym umówiny jest na 9 na cięcie jajków, po zabiegu do mnie a wieczorkiem jedzie do Kornelii - lisica666 na nowy tymczas.Po zabiegu poproszę o wystawienie fakturki. Skan wstawię w poniedziałek.
Coteczki trzymajcie kciuki za naszego przystojniaka :)

No to koniec dyndania klejnotami ;) Trzymamy kciuki za powodzenie zabiegu i calej operacji przeprowadzki :thumbs:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mieciu już u doktora, przed 10 jadę po naszego kawalera, zmówiliśmy obcinanie pazurków,przegląd otworu gębowego i cięcie jajków. Doktorowi bardzo się nasz Mietek spodobał, więc zapytałam czy go nie chce:diabloti:, od razu się wycofał ale i tak milutko było, że komuś się nasz Mieczysław podoba. Jak tylko kudłacza przywiozę do domu zdam dokładną relację ;)

Posted

Już w jesteśmy w domu, zdjęcia jeszcze z lecznicy.

Cioteczki, które zechcą zobaczyć dowód kluczowy w sprawie tj. zdjęcie Miecia bez klejnotów dostaną linka na prv.

A teraz koszty:
Kastracja+ antybiotyki +ściągnięcie szwów + cięcie pazurków + przegląd paszczy = 200zł
Od cioci Izy wpłynęło 250zł różnicę zwrócę na konto.

Mietek teraz śpi a ja lecę oddać doktorowi materac do przenoszenia [FONT=Wingdings][/FONT].

Posted

Mieczysław wybudził się. Powolutku przemieszcza się po pokoju. Myślę, że wszystko będzie w porządku. W poniedziałek na zastrzyk, za 7 dni na ściągnięcie szwów, żeby nie robić lisicy666 kłopotów, zaproponuję Jej, że na te zabiegi będę po Mietka przyjeżdżała, ale co do szczegółów dogadamy się jak przyjedzie :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Niuniek kochany :)
A co do kosztów, to naprawdę niewielkie wyszły, jak razem z antybiotykami, przeglądem zębów, itd... To wet ze Szczecina?

Zabieg był robiony przez doktora Rybczyńskiego ze Stargardu.

Posted

Ustaliłyśmy z lisicą666, że Mieczysław zostanie ze mną do poniedziałku, ze względu na konieczność podania mu antybiotyku.
Nasz kawaler czuje się dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki :)

Posted

katlis napisał(a):
Ustaliłyśmy z lisicą666, że Mieczysław zostanie ze mną do poniedziałku, ze względu na konieczność podania mu antybiotyku.
Nasz kawaler czuje się dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki :)

My tez pozdrawiamy Meczyslawa :)

Posted

buziol w nos dla Miecia. poproszę na pw dane do konta. tylko potrzebuję z pełnym adresem- inaczej nie zrobię przelewu. przeleję na Miecia 100. 150 zł? Katlis ile Ci brakuje?

Posted

some napisał(a):
buziol w nos dla Miecia. poproszę na pw dane do konta. tylko potrzebuję z pełnym adresem- inaczej nie zrobię przelewu. przeleję na Miecia 100. 150 zł? Katlis ile Ci brakuje?

nic :), ale prosiłabym żebyś trzymała $$$$$ na czarną godzinkę, była u mnie lisica666 dość długo rozmawiałyśmy, Mieciek idzie do niej na darmowy tymczas, za zabieg zapłaciłam kasą, którą wcześniej wpłacaliście na konto Fergilki. Chyba,że Izie coś tam brakowało i dorzuciła ze swoich, ale dokładnie Izę o to pytajcie

Posted

Witajcie Cioteczki. Potwierdzam zabór Mieczysława w poniedziałek po zastrzyku. Facet jest w super kondycji, a poza tym słodki Miecio ;)

Ale sprawa Mieczysława jest powazniejsza. Ten pies w swoim życiu wiele przeszedł i jeszcze trochę przed nim. Trzeba mu znaleźć Stały dom. Taki, gdzie obsika wszystkie katy i będzie ukochanym do końca swych dni. W tym celu nalezy BEZWZGLĘDNIE UREGULOWAĆ JEGO SYTUACJĘ PRAWNĄ! Jeżeli będzie sie tułał po tymczasach, jako "niczyj" NIGDY nie znajdzie domu.