Estrella Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kamilqax95x']ona chce dobra psa czy po prostu ma z tego kasę i jej wisi w jakim miejscu i o jakich warunkach będzie siedział niewidomy pies który już ma przez to stres ???[/QUOTE]powiedz mi tylko jaką niby kasę ma z tego [U]Sandra[/U] ? Jeśli ktoś zdecydowałby się wpłacić na jej konto pieniądze, to poszłyby na opłacenie DT Mietka, a nie dla Sandry. Możesz być pewna, że los Mietka nie jest jej obojętny i nie wisi jej to w jakich warunkach będzie siedział niewidomy pies, a może myślisz jeszcze, że ten tymczas jest na łańcuchu ?? Greven nie ma teraz internetu. Quote
katlis Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kamilqax95x']to [B]jej nie wpłacajcie pieniędzy [/B]jak myśli super hiper ekstra pani prezes że tak jak ona chce będzie mu lepiej niech sama płaci to może się ocknie co robi nie tak.... i co jeszcze może będzie na łańcuchu ??? Albo [B]nie oddawajcie jej psa[/B] .... wiem może to głupie ale bez przesady ona chce dobra psa czy po prostu ma z tego kasę i jej wisi w jakim miejscu i o jakich warunkach będzie siedział niewidomy pies który już ma przez to stres ???[/QUOTE] Po pierwsze nie oddamy i co? Kasa będzie na dt tylko domu niet. Po drugie jakoś nie przejmowałaś się czy Mietek się stresował jak Twoja koleżanka wywinęła numer i oddała Miecia po niespełna 24 h pobytu u niej, więc proszę daruj sobie te złote myśli. [quote name='Estrella']powiedz mi tylko jaką niby kasę ma z tego [U]Sandra[/U] ? Jeśli ktoś zdecydowałby się wpłacić na jej konto pieniądze, to poszłyby na opłacenie DT Mietka, a nie dla Sandry. Możesz być pewna, że los Mietka nie jest jej obojętny i nie wisi jej to w jakich warunkach będzie siedział niewidomy pies, a może myślisz jeszcze, że ten tymczas jest na łańcuchu ?? Greven nie ma teraz internetu.[/QUOTE] Prosiłabym Cię dzieciaku, żebyś wróciła do pisania na forum jak Ci trochę życie do du#& nakopie, wtedy będziemy mogły porozmawiać. A teraz pędź do nauki i nie rżnij mi temacie Mietka obrońcy uciśnionych. Quote
Cudak Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='lisica666']Dawno nie pisałam...Biję się z myslami. Mam dwa owczarki w tym jednego ze schronu. Chętnie dałabym Mieciowi DT ale nie wiem jak zareaguje na niego mój Nubi. DT oczywiście BEZPŁATNY, żeby nie było nieporozumien. Tylko boję się reakcji Anubisa, bo z TiTka problemu nie będzie. Pozdrawiam[/QUOTE] Chyba warto byłoby sprawdzić, jak Anubis na niego zareaguje. Daleko masz do Stargardu? Może chociaż na próbę mogłabyś go wziąć? (jeśli masz możliwość je w razie czego rozdzielić) Quote
some Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ok- Greven nie ma netu- a to nie mogła Tobie Estrello napisać w odpowiedzi na nasze pytanie co to za DT dla Miecia? bądź korzystając od kogoś czasowo z kompa napisać chociaż parę zdan? chyba tym osobom ktore wpłacały pieniądze dla Miecia to się należy? ja dzwoniłam kilkakrotnie- przecież mogła Sandra do mnei oddzwonić (ja też pracuję i nie mam czasu co godzinę sprawdzać czy tel jest może już włączony). ja też zadeklarowałam opłacenie Mieciowi pierwszego miesiąca pobytu w DT- ale w jakiś normalnych warunkach i ze świadomościa ze pies trafił w dobre rece. powiem szczerze że juz nic z tego nie rozumiem. kompletnie. katlis- moze przeoczyłam czy Sandra zabrała już Miecia od Ciebie? Quote
kamilqax95x Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 katlis napisał(a):Po pierwsze nie oddamy i co? Kasa będzie na dt tylko domu niet. Po drugie jakoś nie przejmowałaś się czy Mietek się stresował jak Twoja koleżanka wywinęła numer i oddała Miecia po niespełna 24 h pobytu u niej, więc proszę daruj sobie te złote myśli. Jaka moja koleżanka ?? Blacky nie jest moja koleżanką w życiu jej na oczy nie widziałam i nawet nie wiem jak ma na imię wiec nie wiem o co ci chodzi no chyba ze dla ciebie odpisanie konus to już wielka przyjaźń to przykro mi ..... Quote
kamilqax95x Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 fergilka napisał(a):Adoptuj go zatem. przypomnę ze mam 15 lat wiec jak mam to zrobic no chyba że poczekacie 3 lata i jak będę miała swoje "cztery kąty" to bym go wzięła z przyjemnością bo to wspaniały pies ale niestety Quote
kamilqax95x Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 katlis napisał(a):Prosiłabym Cię dzieciaku, żebyś wróciła do pisania na forum jak Ci trochę życie do du#& nakopie, wtedy będziemy mogły porozmawiać. A teraz pędź do nauki i nie rżnij mi temacie Mietka obrońcy uciśnionych. Przykro mi ze jesteś nieszczęśliwa, że ci się nie powidło w życiu. Bo Ci życie idzie pod górkę to życzysz bym ja takie miała ??? Nie znasz mnie i nie wiesz nic na mój temat. Nie masz pojęcia co się wydarzyło w ciągu tych 15 lat wiec się nie wypowiadaj bo guzik wiesz a udajesz filozofa który w życu tyle przeszedł ze nic go nie zaskoczy ... jeśli tak myślisz to jesteś w błędzie ... przeszłam dużo i życie też mi dało w kosć wiec się nie martw..... Quote
agnieszka32 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 some napisał(a):ok- Greven nie ma netu- a to nie mogła Tobie Estrello napisać w odpowiedzi na nasze pytanie co to za DT dla Miecia? bądź korzystając od kogoś czasowo z kompa napisać chociaż parę zdan? chyba tym osobom ktore wpłacały pieniądze dla Miecia to się należy? ja dzwoniłam kilkakrotnie- przecież mogła Sandra do mnei oddzwonić (ja też pracuję i nie mam czasu co godzinę sprawdzać czy tel jest może już włączony). ja też zadeklarowałam opłacenie Mieciowi pierwszego miesiąca pobytu w DT- ale w jakiś normalnych warunkach i ze świadomościa ze pies trafił w dobre rece. powiem szczerze że juz nic z tego nie rozumiem. kompletnie. katlis- moze przeoczyłam czy Sandra zabrała już Miecia od Ciebie? Some, bo Szanowna Pani Prezes nie szanuje czasu innych, ona nikogo nie szanuje... nie licz, że oddzwoni. :shake: kamilqax95x napisał(a):Przykro mi ze jesteś nieszczęśliwa, że ci się nie powidło w życiu. Bo Ci życie idzie pod górkę to życzysz bym ja takie miała ??? Nie znasz mnie i nie wiesz nic na mój temat. Nie masz pojęcia co się wydarzyło w ciągu tych 15 lat wiec się nie wypowiadaj bo guzik wiesz a udajesz filozofa który w życu tyle przeszedł ze nic go nie zaskoczy ... jeśli tak myślisz to jesteś w błędzie ... przeszłam dużo i życie też mi dało w kosć wiec się nie martw..... Kamilka, przystopuj dziecko i czytaj ze zrozumieniem :mad: - komentarz katlis, który zacytowałaś, był skierowany do Estrelli, a nie do Ciebie. I trochę szacunku do starszych... :angryy: Jezu... gdy ja miałam 15 lat do głowy by mi nie przyszło, żeby tak się zachowywać... :shake: Quote
LAZY Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Proszę o spokój (mam nadzieje, ze tyle mi można ;)). Nie odzywałam się u Miecia, tylko po cichu śledziłam jego wątek. Sytuacja jest widzę paskudna...Nie wiem co Wam doradzić. Ofiarować mogę jedynie pomoc w transporcie (bezpłatna jakby co), nawet tylko na sprawdzenie czy Mietek zaaklimatyzuje się w wybranym przez Was DT. Na temat Sandry się nie wypowiadam. Nie zawsze nasza krótka współpraca układała sie po mojej myśli, ale Ritka (która była u mnie na DT od Sandry) była finansowana od początku z mojej kieszeni, wiec finansowo jestem z Sandrą na zero. No może jedynie nie mam papierów na Ritę, a ona jest juz u mnie na DS, ale to chyba sprawa wtórna tym razem. Powodzenia! Quote
kamilqax95x Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 agnieszka32 napisał(a): Kamilka, przystopuj dziecko i czytaj ze zrozumieniem :mad: - komentarz katlis, który zacytowałaś, był skierowany do Estrelli, a nie do Ciebie. I trochę szacunku do starszych... :angryy: Jezu... gdy ja miałam 15 lat do głowy by mi nie przyszło, żeby tak się zachowywać... :shake: Tak oczywiscie katlis napisała do Estrelli "dziecko", przeczytaj co wcześniej było pisane i pomyśl trochę nad tym.... jak widzisz czasy się zmieniły i gdyby Cie któryś raz atakowali na forum to wątpię, a jestem tego pewna ze byś nie siedziała cicho. Czytając to co piszesz to by nie było by takie grzecznie. Katlis jest na mnie cięta (choć mnie to nie obchodzi) od kiedy Blacky oddała Mietka po 24 h jak by to była moja wina i ja bym kazała dać tam na dt Mietka, jak chcę cos pomóc to nie.... wiec nie nie będę się prosić Ty (Agnieszka32 żeby nie było problemu i myślenia do kogo to pisałam) i Agaga od kiedy napisałam to z tym gówniarzem i teraz za każdym razem się wtrącasz i pouczasz choć sama nie jesteś lepsza............. więc będę was jeszcze męczyć do 8 czyli do środy bo wtedy jest koniec bazarku i już nie będę was denerwować ..... ale nie martwcie się to był mój ostatni post na tym forum .... no jedynie będę podnosić bazarek.... wiec żegnam tych co byli wspaniali i pewnie dalej tacy będą i tych tez mniej wspaniałych co wcale nie są idealni ( bo z tego co piszą wynika że maja takie zdanie o sobie ) z początku było miło .....ale jak wszystko dobre się skończyło .... Pozdrawiam Kamila Quote
agnieszka32 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kamilqax95x napisał(a):Tak oczywiscie katlis napisała do Estrelli "dziecko", przeczytaj co wcześniej było pisane i pomyśl trochę nad tym.... jak widzisz czasy się zmieniły i gdyby Cie któryś raz atakowali na forum to wątpię, a jestem tego pewna ze byś nie siedziała cicho. Czytając to co piszesz to by nie było by takie grzecznie. Katlis jest na mnie cięta (choć mnie to nie obchodzi) od kiedy Blacky oddała Mietka po 24 h jak by to była moja wina i ja bym kazała dać tam na dt Mietka, jak chcę cos pomóc to nie.... wiec nie nie będę się prosić Ty (Agnieszka32 żeby nie było problemu i myślenia do kogo to pisałam) i Agaga od kiedy napisałam to z tym gówniarzem i teraz za każdym razem się wtrącasz i pouczasz choć sama nie jesteś lepsza............. więc będę was jeszcze męczyć do 8 czyli do środy bo wtedy jest koniec bazarku i już nie będę was denerwować ..... ale nie martwcie się to był mój ostatni post na tym forum .... no jedynie będę podnosić bazarek.... wiec żegnam tych co byli wspaniali i pewnie dalej tacy będą i tych tez mniej wspaniałych co wcale nie są idealni ( bo z tego co piszą wynika że maja takie zdanie o sobie ) z początku było miło .....ale jak wszystko dobre się skończyło .... Pozdrawiam Kamila Posłuchaj dziecko - jestem 20 lat starsza od Ciebie, mogłabym być Twoją matką, a wtedy uwierz - sprałabym Cię na kwaśne jabłko.:angryy: Doskonale wiesz, o co chodzi katlis, i ja też wiem, bo śledzę wątek Miecia od samego początku, bo jego los nie jest mi obojętny.:shake: LAZY - już milknę, wybacz, bo prosiłaś o spokój ;) Quote
katlis Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kamilqax95x napisał(a):Przykro mi ze jesteś nieszczęśliwa, że ci się nie powidło w życiu. Bo Ci życie idzie pod górkę to życzysz bym ja takie miała ??? Nie znasz mnie i nie wiesz nic na mój temat. Nie masz pojęcia co się wydarzyło w ciągu tych 15 lat wiec się nie wypowiadaj bo guzik wiesz a udajesz filozofa który w życu tyle przeszedł ze nic go nie zaskoczy ... jeśli tak myślisz to jesteś w błędzie ... przeszłam dużo i życie też mi dało w kosć wiec się nie martw..... Szczerze życzę Ci dziecino, żeby w przyszłości Twoje życie (czyt. ukończone szkoły, praca, dom rodzina, hobby itp.) wyglądałoby chociaż w połowie tak dobrze jak moje. PS Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa. Wracając do wątku Mietka. Zanim wydam Mietka do kolejnego domu chciałabym aby wet zrobił mu przegląd techniczny, ząbki, pazurki, waga, skóra itp. I teraz pytanie do osób, które łożyły na utrzymanie Miecia, czy mogłabym otrzymać od Was kasę na te czynności? Fergilce naszemu skarbnikowi już temat sprzedałam teraz czekam na odzew z waszej strony. Quote
RuletkaK Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 katlis napisał(a):Szczerze życzę Ci dziecino, żeby w przyszłości Twoje życie (czyt. ukończone szkoły, praca, dom rodzina, hobby itp.) wyglądałoby chociaż w połowie tak dobrze jak moje. PS Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa. Wracając do wątku Mietka. Zanim wydam Mietka do kolejnego domu chciałabym aby wet zrobił mu przegląd techniczny, ząbki, pazurki, waga, skóra itp. I teraz pytanie do osób, które łożyły na utrzymanie Miecia, czy mogłabym otrzymać od Was kasę na te czynności? Fergilce naszemu skarbnikowi już temat sprzedałam teraz czekam na odzew z waszej strony. Katlis, czyli mam rozumiec, ze w tym miesiacu zrobic przelew na Twoje konto? Quote
ageralion Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 katlis napisał(a):Wracając do wątku Mietka. Zanim wydam Mietka do kolejnego domu chciałabym aby wet zrobił mu przegląd techniczny, ząbki, pazurki, waga, skóra itp. I teraz pytanie do osób, które łożyły na utrzymanie Miecia, czy mogłabym otrzymać od Was kasę na te czynności? Fergilce naszemu skarbnikowi już temat sprzedałam teraz czekam na odzew z waszej strony. Jestem za, bo przynajmniej bede pewna, ze bazarkowa kasa pojdzie na Miecia... Quote
katlis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 RuletkaK napisał(a):Katlis, czyli mam rozumiec, ze w tym miesiacu zrobic przelew na Twoje konto? Nie trzeba, proszę prześlij $$$ na konto Fergilki. Po wizycie u weta wkleję fakturkę, na której będą wyszczególnione zabiegi, którym został poddany Mieczysław. Fergilka przeleje mi kasę tylko i wyłącznie na wizytę u weta. Quote
lisica666 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Witaj cudak, troche czasu mineło...Mieszkam 10km od Stargardu i jutro tam bedę. Tel 606126911. Fajnie, że ktoś zauwazył moją oferte bo zwatpiłam, o co w tym wszystkim chodzi BARDZO TO SMUTNE Quote
Cudak Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Lisica666 w takim razie trzymam kciuki :kciuki: Quote
lisica666 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tylko u Kogo on teraz jest? Niech sie do mnie odezwie (oddzwonię) Jeżeli się uda TO do czasu znalezienia DS może mieć u mnie DT oczywiście w pełni darmowy. Quote
katlis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 lisica666 napisał(a):Tylko u Kogo on teraz jest? Niech sie do mnie odezwie (oddzwonię) Jeżeli się uda TO do czasu znalezienia DS może mieć u mnie DT oczywiście w pełni darmowy. halooooo odbierz tel :) Quote
lisica666 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Katlis wnioskuje, że Pan M. jest u Ciebie. Jutro o 18.00będe w słuzbowo w Stargardzie. Zejdzie mi godzinka (moze z lekuchnym okładem) i moge zabrać Pana M o domu. Zadzwoń, albo podaj mi namiar na siebie Quote
lisica666 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Lecę do auta, bo go chyba zostawiłam.....!!!!! Quote
katlis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Próbowałam skontaktować się z Sandrą, niestety przegrałam z brakiem zasięgu :). Napisałam jej, że Mieczysław pójdzie do lisicy666 na darmowy dt. Nie będę ukrywała, że chciałabym mieć jak najczęstsze kontakty towarzyskie z Mieciem a lokalizacja lisicy bardzo mi to ułatwi. Myślę, że dla dobra psa nie będziemy robiły sobie więcej pod górkę. PS Moja mała prośba temat postępowania Sandry w tym temacie uważam za zamknięty, jeżeli ktoś ma coś do powiedzenia to proszę korzystać z prv Dziękujemy Kasia i Mieczysław Quote
some Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 no super!!! katlis czy przelać Ci co nie co na weta dla Mieczysława? trzymałam kaskę jakby okazało się że pilnie trzeba by mu opłacić DT ale teraz widzę że mogę spokojnie to na weta przeznaczyć. Quote
katlis Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 some napisał(a):no super!!! katlis czy przelać Ci co nie co na weta dla Mieczysława? trzymałam kaskę jakby okazało się że pilnie trzeba by mu opłacić DT ale teraz widzę że mogę spokojnie to na weta przeznaczyć. prosiłabym aby wpłaty szły na konto Fergilki tak jak to było do tej pory. Rozmawiałam wczoraj z lisicą666 i ustaliłyśmy, że Miecia trzeba ciachnąć. Do końca tyg. będę z nim u weta i ustalę termin zabiegu, przy okazji pozaglądają mu w inne części ciała. Quote
katlis Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A więc tak...... Mieczysław w dniu jutrzejszym umówiny jest na 9 na cięcie jajków, po zabiegu do mnie a wieczorkiem jedzie do Kornelii - lisica666 na nowy tymczas.Po zabiegu poproszę o wystawienie fakturki. Skan wstawię w poniedziałek. Cioteczki trzymajcie kciuki za naszego przystojniaka :) Quote
Recommended Posts