Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Z dzisiaj[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ageralion, zlecę napisanie jakiegoś fajnego tekstu i będziemy działać. Jeżeli na którymś z podanych portali przez Ciebie trzeba będzie trzeba zapłacić, to zapłacę tylko muszę mieć info gdzie i jak trzeba płacić.

Posted

katlis napisał(a):
Ageralion, zlecę napisanie jakiegoś fajnego tekstu i będziemy działać. Jeżeli na którymś z podanych portali przez Ciebie trzeba będzie trzeba zapłacić, to zapłacę tylko muszę mieć info gdzie i jak trzeba płacić.

One sa chyba wszystkie darmowe. Jak cos portali jest 45, ja moge zrobic pierwsze 15...

Posted

Napisałam do dziewczyn zajmujących się pisaniem z prośbą o ogłoszenia i tekst.
My możemy zająć się ogłoszeniami u nas, a one w pozostałej części Polski.

Posted

[FONT=Times New Roman]Mietek wilk.[/FONT]

Posted

Poproszę o przesłanie mi nr konta i danych do przelewu , mam jedną osobę która chce na Miecia wpłacić jakieś pieniążki. Najlepiej na mój e-mail.

Posted

Właśnie wróciłam ze szkolenia ze stolicy. 20:13 byłam na dworcu jeszcze, wpadłam na chatę, przywitałam moje psiury, wyprowadziłam i migiem na dogo, ale widzę, że puściutko u Miecia :-(

Na moje konto wpłynęło 10zł od nemko.

Agiza wysłałam na Twój e-mail dane do wpłaty.

Pomyślałam, że skoro nie mamy stałych deklaracji dla Miecia to może założę taką Skarpetę Mieciową :-) jak będą wpływać jakieś pojedyńcze wpłaty. W pierwszym poście będę aktualizować od kogo wpłynęło i ile, oraz jaki jest stan konta Mieciowej Skarpety :-) Podam tam też swój nr konta gdyby ktoś chciał Miecia wspomóc.

W ten weekend wystawię bazarek z fantami od agizy.

To tyle jak na razie. Dobrze ma ten nasz Miecio u cioteczki katlis - spokój, spacerki, słonko, żyć nie umierać:loveu:

Posted

Katlis pisała, że "zleciła" napisanie tekstu, zadzwonię do niej jutro i zapytam co i jak. Jakby trzeba było długo czekać to postaram się zając tekstem, zredagować, dopisać coś, ale od razu mówię, że nie będzie to nic oszałamiającego...:diabloti:

Posted

fergilka napisał(a):
Katlis pisała, że "zleciła" napisanie tekstu, zadzwonię do niej jutro i zapytam co i jak. Jakby trzeba było długo czekać to postaram się zając tekstem, zredagować, dopisać coś, ale od razu mówię, że nie będzie to nic oszałamiającego...:diabloti:

Wazne zeby byl i swiat sie o Mieciu dowiedzial ;)

Posted

Jak to Miecio nie ma stałych deklaracji ? :D Ma jedną malutką ale ma, ja o nim nie zapomnę tylko proszę co m-c o krótkie info dla przypomnienia.
Powiększam swoją deklarację o 10 zł bo faktycznie na razie cichutko.... także za maj moja stała deklaracja : 30 zł

Posted

Enigma79 napisał(a):
Jak to Miecio nie ma stałych deklaracji ? :D Ma jedną malutką ale ma, ja o nim nie zapomnę tylko proszę co m-c o krótkie info dla przypomnienia.
Powiększam swoją deklarację o 10 zł bo faktycznie na razie cichutko.... także za maj moja stała deklaracja : 30 zł

Ciocia Enigma spi na forsie:diabloti:...I DOBRZE!!!:cool3::evil_lol:

Posted

Spi na sienniku (i do tego sama );) bo cala wyplata idzie na czworonogi ;)

A tak na serio, to dzieki bazarkom mam nadzieje, podolac w maju finansowo (mniej na Eniske, wiecej na Miecia)

Posted

Enigma79 napisał(a):

Aga Ty nie szalej, bo pójdziesz z torbami...będziemy się tak razem wspierać, ja na Enigmę, Ty na Miecia :evil_lol:

katlis napisał(a):
Dzisiaj wieczorkiem będę miała treść do ogłoszeń.

No to wieczorkiem ruszymy z ogłoszeniami :-) podzielimy się jakoś, każdy po troszku i damy rade :-) Dziękuję Kasiu :loveu: Co tam u Miecia? Dobrze mu w nowym miejscu?

Po weekendzie, jak rozliczę bazarek torebkowy to zamówię Mieciowi obrożę na kleszcze i coś do czyszczenia uszu. Macie jakieś propozycje obroże czy preparat spot on?

Posted

Enigma79 napisał(a):
Spi na sienniku (i do tego sama );) bo cala wyplata idzie na czworonogi ;)

A tak na serio, to dzieki bazarkom mam nadzieje, podolac w maju finansowo (mniej na Eniske, wiecej na Miecia)

ja mam oełną reklamówe na bazarek:)