ageralion Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 katlis napisał(a):A więc tak...... Mieczysław w dniu jutrzejszym umówiny jest na 9 na cięcie jajków, po zabiegu do mnie a wieczorkiem jedzie do Kornelii - lisica666 na nowy tymczas.Po zabiegu poproszę o wystawienie fakturki. Skan wstawię w poniedziałek. Coteczki trzymajcie kciuki za naszego przystojniaka :) No to koniec dyndania klejnotami ;) Trzymamy kciuki za powodzenie zabiegu i calej operacji przeprowadzki :thumbs: Quote
some Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 oki, to w takim razie w poniedziałek przeleję jakąś kaskę. trzymam kciuki Mieczysławie ;) Quote
beataczl Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 trzymam kciuki za Miecia, zeby wszystko bylo OK. Quote
Cudak Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Super ;) Miecio to dzielny psiak - doszedł do siebie po wypadku, więc i po kastracji nie będzie źle :kciuki: Quote
LAZY Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No to chyba powolutku można odsapnąć z ulgą...Ufff:) Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mieciu już u doktora, przed 10 jadę po naszego kawalera, zmówiliśmy obcinanie pazurków,przegląd otworu gębowego i cięcie jajków. Doktorowi bardzo się nasz Mietek spodobał, więc zapytałam czy go nie chce:diabloti:, od razu się wycofał ale i tak milutko było, że komuś się nasz Mieczysław podoba. Jak tylko kudłacza przywiozę do domu zdam dokładną relację ;) Quote
agnieszka32 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To świetnie, że już po wszystkim :) A fotki też jakieś będą? :cool3: Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Przed nie zdążyłam, ale po jak najbardziej. Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Już w jesteśmy w domu, zdjęcia jeszcze z lecznicy. Cioteczki, które zechcą zobaczyć dowód kluczowy w sprawie tj. zdjęcie Miecia bez klejnotów dostaną linka na prv. A teraz koszty: Kastracja+ antybiotyki +ściągnięcie szwów + cięcie pazurków + przegląd paszczy = 200zł Od cioci Izy wpłynęło 250zł różnicę zwrócę na konto. Mietek teraz śpi a ja lecę oddać doktorowi materac do przenoszenia [FONT=Wingdings][/FONT]. Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mieczysław wybudził się. Powolutku przemieszcza się po pokoju. Myślę, że wszystko będzie w porządku. W poniedziałek na zastrzyk, za 7 dni na ściągnięcie szwów, żeby nie robić lisicy666 kłopotów, zaproponuję Jej, że na te zabiegi będę po Mietka przyjeżdżała, ale co do szczegółów dogadamy się jak przyjedzie :) Quote
agnieszka32 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Niuniek kochany :) A co do kosztów, to naprawdę niewielkie wyszły, jak razem z antybiotykami, przeglądem zębów, itd... To wet ze Szczecina? Quote
ageralion Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 No to Mieciu juz w 99% adopcyjny kawaler ;) lisica666 dziekujemy za przygarniecie przystojniaka :) Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 agnieszka32 napisał(a):Niuniek kochany :) A co do kosztów, to naprawdę niewielkie wyszły, jak razem z antybiotykami, przeglądem zębów, itd... To wet ze Szczecina? Zabieg był robiony przez doktora Rybczyńskiego ze Stargardu. Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ustaliłyśmy z lisicą666, że Mieczysław zostanie ze mną do poniedziałku, ze względu na konieczność podania mu antybiotyku. Nasz kawaler czuje się dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki :) Quote
ageralion Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 katlis napisał(a):Ustaliłyśmy z lisicą666, że Mieczysław zostanie ze mną do poniedziałku, ze względu na konieczność podania mu antybiotyku. Nasz kawaler czuje się dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki :) My tez pozdrawiamy Meczyslawa :) Quote
some Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 buziol w nos dla Miecia. poproszę na pw dane do konta. tylko potrzebuję z pełnym adresem- inaczej nie zrobię przelewu. przeleję na Miecia 100. 150 zł? Katlis ile Ci brakuje? Quote
katlis Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 some napisał(a):buziol w nos dla Miecia. poproszę na pw dane do konta. tylko potrzebuję z pełnym adresem- inaczej nie zrobię przelewu. przeleję na Miecia 100. 150 zł? Katlis ile Ci brakuje? nic :), ale prosiłabym żebyś trzymała $$$$$ na czarną godzinkę, była u mnie lisica666 dość długo rozmawiałyśmy, Mieciek idzie do niej na darmowy tymczas, za zabieg zapłaciłam kasą, którą wcześniej wpłacaliście na konto Fergilki. Chyba,że Izie coś tam brakowało i dorzuciła ze swoich, ale dokładnie Izę o to pytajcie Quote
some Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ok , na pewno zostawię dla Miecia coś na czarną godzinę. Quote
beataczl Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ten dzien dzis u Miecia pelen wrazen, ciesze sie ze Mieciu wybudzil sie i jest dobrze z nim:multi: mizianka na dobranoc :loveu: Quote
lisica666 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Witajcie Cioteczki. Potwierdzam zabór Mieczysława w poniedziałek po zastrzyku. Facet jest w super kondycji, a poza tym słodki Miecio ;) Ale sprawa Mieczysława jest powazniejsza. Ten pies w swoim życiu wiele przeszedł i jeszcze trochę przed nim. Trzeba mu znaleźć Stały dom. Taki, gdzie obsika wszystkie katy i będzie ukochanym do końca swych dni. W tym celu nalezy BEZWZGLĘDNIE UREGULOWAĆ JEGO SYTUACJĘ PRAWNĄ! Jeżeli będzie sie tułał po tymczasach, jako "niczyj" NIGDY nie znajdzie domu. Quote
lisica666 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 :cool1:Mam nadzieję, że Sandra dobrowolnie zrzeknie się psa i nie zmusi mnie do radykalnych kroków...czekam do 20 września Quote
Recommended Posts