Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedny Barniś :shake:
No nic, trzeba zewrzeć szyki i zrobić wszystko, żeby zapewnić chłopakowi bezpieczeństwo finansowe
SKARPETA OWCZARKOWA kupi mu karmę :)
Belu, karma będzie potrzebna w przyszłym miesiącu tak ?

Posted

DONnka napisał(a):

Belu, karma będzie potrzebna w przyszłym miesiącu tak ?

Bardzo dziękuje Skarpecie.
Za kwiecien postaram sie wpłacic całosc czynszu, ale na maj juz nie starczy.
Zaległosci chyba jakos pospłacam bazarkami. ( p.Asia miała sprawdzic, ale wplat chyba nie ma od stycznia lub lutego:-( )
Nie ukrywam, ze bardzo przydałyby sie jakies chocby najmniejsze stałe deklaracje.

Posted

Nie wiedziałam,że ktoś ze sponsorów "wykruszył się":roll:. Może trzeba przypomnieć tej osobie o deklaracji, ja też często zapominam o różnych rzeczach:roll:

Posted

ala123 napisał(a):
Nie wiedziałam,że ktoś ze sponsorów "wykruszył się":roll:. Może trzeba przypomnieć tej osobie o deklaracji, ja też często zapominam o różnych rzeczach:roll:

Alu, nie wykruszył sie nikt z dogo. ( jedna osoba, ale to juz dawno ) ale Barni ma tylko 210 zł deklaracji.
200 zł wpłacała bezposrednio do hotelu Pani spoza dogo. Płaciła regularnie co miesiac przez 3 lata.
W tym roku przestała i nie ma z nia zadnego kontaktu. Ja mysle, ze mogło cos sie stac:-(

Posted

bela51 napisał(a):
Alu, nie wykruszył sie nikt z dogo. ( jedna osoba, ale to juz dawno ) ale Barni ma tylko 210 zł deklaracji.
200 zł wpłacała bezposrednio do hotelu Pani spoza dogo. Płaciła regularnie co miesiac przez 3 lata.
W tym roku przestała i nie ma z nia zadnego kontaktu. Ja mysle, ze mogło cos sie stac:-(

Podzielam Twoje obawy. Nie przestałaby płacić nie uprzedzając. Wiadomo,że są różne sytuacje ale w tym przypadku prawie na pewno coś się stało.....

Posted

mdk8 napisał(a):
Podzielam Twoje obawy. Nie przestałaby płacić nie uprzedzając. Wiadomo,że są różne sytuacje ale w tym przypadku prawie na pewno coś się stało.....

tego się właśnie obawiamy najbardziej bo Pani Alinka to bardzo solidna osoba :(

Posted

mdk8 napisał(a):
może można ustalić telefon na podstawie adresu z przelewów i dowiedzieć się?

Alez ja mam jej telefon, bo czesto rozmawiałysmy. Niestety od dłuzszego czasu numer jest niedostepny.

Posted

to może poprosić którąś z ciotek mieszkającą w pobliżu aby poszła do Jej domu? Bo jeżeli nr. niedostępny to mam bardzo złe przeczucia:shake:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Ponawiam pytanie :) Ile wynosi dług? Chcę pomóc go spłacić choć częściowo....

Jestes kochana. :loveu:
Ale musze ponownie zadzwonic do hotelu aby dowiedziec sie dokładnie od kiedy nie ma wpłat od p.Aliny. Wpływały do hotelu.
Widocznie p.Asia nie ma czasu zajrzec na wątek.