Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no nie powiem mialam dzis calkiem inne psy robic.. otwieram wiadomosci a tutaj zero wiadomosci o miejscu pobytu a to nieco mi utrudnia sprawe:) jutro z pewnoscia zrobie kolejnego psiaka od Ciebie:)

Posted

Podniose wątek chłopaka, moze ktos go wypatrzy.
Rozmawialam wczoraj z P.Asia i martwi mnie, to co powiedziala o łapkach Barnaby. Niestety, coraz gorzej chodzi.
Bierze cały czas Dolfos Arthrofos, ale to chyba nie wystarcza. Moze cos poradzicie ?

Posted

Dobrze byłoby Barnisiowi przeswietlić stawy biodrowe, poza tym ćwiczenia bierne i pływanie jak da się namówić, bo wodę lubi tylko z węża.( BieżnIa wodna by się przydała, ale to juz luxus).

Posted

Ja tez jestem Nim zachwycona !
Barni dzis rano mial wizyte pewnego Pana, ale okazalo sie, ze był to falszywy alarm. Pan szukał swojego psa, ktory zaginał i był identyczny jak Barni.
Jesli go nie odnajdzie, to jest szansa, ze wróci i zaadoptuje Barnabe.

A ja w koncu dzisiaj uporzadkuje finanse Barnaby, bo troche sie opuscilam w swoich obowiązkach:oops:

Posted

Finanse zaktualizowane na pierwszej stronie na koniec maja.:lol:
Podaje czerwcowe wpłaty:
Dorot131 - 20 zł
malibo57 - 25 zł
livka - 10 zł
agat21 - 10 zł
Wszystkim bardzo dziekujemy !

Posted

Niski chód Barniego może być po prostu wynikiem postępującej spondylozy. Już przy pierwszej wizycie u weta w lutym 2010 była o tym mowa. Barni wtedy się rozruszał i długo poruszał się jak zdrowy. Teraz jednak po mału kręgosłup zaczyna o sobie przypominać. Wtedy wet nie zrobił zdjęć, bo stwierdził, że to widać bez prześwietlania. Barni zachowuje się jak szczeniak, więc na jakiś czas zapomnieliśmy o tej diagnozie. Czy zamówić suplementy, czy można liczyć na przesyłkę dla Barnisia?

Posted

Belu, ja podaję psiakom wszystkie 3 na raz, ale jeśli trzeba wybierać jeden, to podałabym Celadrin. Nie jest tani, ale wystarczy na 2 miesiące, bo podaje sie 1 kapsułkę dziennie.

Posted

malibo57 napisał(a):
Belu, ja podaję psiakom wszystkie 3 na raz, ale jeśli trzeba wybierać jeden, to podałabym Celadrin. Nie jest tani, ale wystarczy na 2 miesiące, bo podaje sie 1 kapsułkę dziennie.

Dziekuje ! Poszukam jutro w necie i zamówie .