Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='hotelterier5']DOSZEDŁ niepodpisany KILTIX, czy to przesyłka Barniego?[/QUOTE]
Ja nie zamawialam kiltixu dla Barnaby, a chyba musiałabym wiedziec. No chyba, ze jakis tajemniczy sponsor.:crazyeye:

Sprawa wydaje sie byc wyjasniona. To miala byc obroza dla mojego psa, ale trafila do Barnaby.
Czekam jeszcze na odpowiedz z Zookraka.

Posted

[quote name='hotelterier5']Barni skory do zabawy jak nigdy. Wczoraj poznał nowa kolezankę Herę (dog niem.) Wpatrzony jak w obrazek.[/QUOTE]
Skoro Tasz go na rzecz Baja "zdradziła" to się nie dziwę ,że Barni nowej miłości szuka ... ;)

Posted

Jezeli wet zakwalifikuje Barniego, można podczyścić mu zębiska. Jeżeli będzie coś nie tak przy badaniu nie będziemy ryzykować. Doktor zdeklarował się z dobrego serca zająć się hotelowymi zębami. 10 zł chyba nie pokrywa jego kosztów...

Posted

Podaje marcowe wplaty na Barnabe:
1.03. - Dorot131-20 zł
4.03. - agat21- 10 zł
4.03. - malibo57 - 25 zł
11.03. - livka - 10 zł
11.03. - kakaicezar - 40 zł
14.03. -lider2105 - 25 zł
oraz wplata p.Aliny S. - 200 zł na konto hotelu
Bardzo, bardzo dziekujemy !:loveu:

Posted

Barni to największy ( i nie chodzi mi tylko o jego rozmiary :) ) pieszczoch jakiego udało mi się do tej pory poznać. Jest cudowny :) łagody, ale czujny. Bardzo lubi przebywać wśród ludzi, dobrze dogaduje się z suczkami. Uwielbia zabawy z piłeczką lub dyskiem, ale jak już dorwie zdobycz to ucieka i tylko czeka żeby za nim biegać :) bardzo lubi czesanko, grzecznie wtedy stoi i czerpie z tego przyjemność :)