Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terier napisał(a):
Barni to największy ( i nie chodzi mi tylko o jego rozmiary :) ) pieszczoch jakiego udało mi się do tej pory poznać. Jest cudowny :) łagody, ale czujny. Bardzo lubi przebywać wśród ludzi, dobrze dogaduje się z suczkami. Uwielbia zabawy z piłeczką lub dyskiem, ale jak już dorwie zdobycz to ucieka i tylko czeka żeby za nim biegać :) bardzo lubi czesanko, grzecznie wtedy stoi i czerpie z tego przyjemność :)

I to cudo nie może znaleźć domu...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magda222 napisał(a):
Wpłata mojej siostry (Tymotea) poszła wczoraj, więc powinna być najpóźniej w poniedziałek na koncie Barniego :)

Tak jest, wpłata juz na koncie.:lol: Dziekujemy.:lol:

Posted

Wczoraj wpłynęła wpłata dla Barniego 200zł. dziękujemy Barni już z pięknym uśmiechem, dobrze zniósł zabieg. Kamienia było sporo. Generalnie stan uzębienia jak na wiek OK. Wet. znowu zachwycał się kondycją i wyglądem psiaka.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Załatwiać Kreon? mam w domu dalej dla Barniego pół opakowania i zapomniałam ...
Zdjecie piękne, co aparat porządny to aparat !!!

Kasiu, zalatw bardzo prosze !

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Kreon kupiony ze zniżką na Dziadka ;) mam go w domu tylko do hotelu dostarczyć :) noi pół opakowania, które ma ode mnie, też jeszcze mam w domu :)

Dziekuje Kasiu i czekam na nr konta ( bo na pewno nie odnajde).

Posted

Kochani, bede zamawiac nowe ogłoszenia dla Barnaby.
Prosze Cie ,terier pomoz mi opisac Barniego. Stary tekst wydaje mi sie nieaktualny. To ten, ktory jest na pierwszej stronie.
Ostatnie Twoje opisy ( Barni, najwiekszy pieszczoch) wydają sie bardzo fajne i cieple.
Ostatnie zdjecia są sliczne, mozna je wykorzystac.:lol: