Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich na froncie:-) Oto nowe wieści z kopalni :
Druga zwarta kupa zrobiona!!! Misia wytarzała się w śniegu, znalazła kostkę ze starych zapasów zakopanych w ziemi "na czarną godzinę"- pochrupała a potem skadś wylazł zabłąkany zając. Jak za nim skoczyła to by koledze Krzysiowi rękę urwała..., zając- szczęściarz, że Misia na smyczy jest, bo mógłby zostać jej obiadem choć większy od niej był :-)

Posted

Korzystając z okazji chciałbym podziękować w imieniu Misi i opiekunów Mamie Krzysztofa B. za wsparcie finansowe- przekzała 50 PLN na naszą księżniczkę.

DZIEKUJĘ! DZIEKUJĘ! DZIĘKUJĘ!!!

Posted

No, Adas500, a ja myślałam, że odsypiasz maraton....
Inaczej już bym wcześniej bombardowała sms-owo z prośbą o wieści...

A mamie Pana Krzysztofa - :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Jasza']Magdolko, a Twój TZ coś mówi w ogóle na temat Dejzi?
Dopytuje, kiedy Mała "zniknie"?
Czy to taki temat "nieruszany"?[/QUOTE]
Hihihi, TŻ'ów na wspólne szkolenie trzeba wysłać pt. "Dlaczego należy pozwolić kobiecie zostawić tymczasowego psiaka" ;)

A te kostki to na pewno dobry pomysł?

Posted

[quote name='Jasza']Magdolko, a Twój TZ coś mówi w ogóle na temat Dejzi?
Dopytuje, kiedy Mała "zniknie"?
Czy to taki temat "nieruszany"?[/QUOTE]

od dwoch dni zaczal, bo mi laski dwa kwiaty zjadly(!) i dzisiaj w nocy jak mala sobie 'zrobila po spiacym tz-cie maraton'... a tak wogole to no comments...ja nie draze a jak on zacznie to zmieniam temat... ostatnio nawet myslal o ubrankach dla niej fikusnych...;);P

Posted

[quote name='zerduszko']Hihihi, TŻ'ów na wspólne szkolenie trzeba wysłać pt. "Dlaczego należy pozwolić kobiecie zostawić tymczasowego psiaka" ;)
[/QUOTE]
no to szukamy trenera :D

Posted

Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć..
Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?

Edit: chyba nie jest to potrzebne..
Adas500 się zalogował na Fotosiku - będą zdjęcia z pierwszej ręki...:eviltong:

Posted

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/29242343/7/other/std/6f33fb1626.jpeg[/IMG]

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/29242343/8/other/std/16f004ae2c.jpeg[/IMG]

Próbuję.... Więcej się nie da......

Posted

[quote name='Jasza']Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć..
Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?[/QUOTE]
sprobuj na imageshack.us i wklej linki bo a inaczej nie umiem;)

Posted

[quote name='Jasza']Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć..
Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?[/QUOTE]
sprobuj na imageshack.us i wklej linki bo a inaczej nie umiem;)

Posted

[quote name='adas500'][URL]http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=669052&type=userpics&add1=1&add2=8[/URL][/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Słuchajcie dziewczyny, wszystko pięknie.
lecz przyszło mi do głowy, czy Adas nie będzie miał problemów z powodu tych zdjęć.
W końcu on jest w pracy.
Żeby nie miał pracodawca pretensji, że w trakcie wykonywania obowiązków służbowych coś zostanie zaniedbane.
Ja nie wiem co oni tam ochraniają, na czym polega ich praca, co w jakich godzinach muszą sprawdzać, logować się gdzieś, kontrolowac itd.
Ale. Jeśli kiedys cos sie wydarzy<tfu tfu>, żeby te zdjęcia nie zostały wykorzystane przeciwko niemu.

Misieńko cieszę się, że masz śliczną kupkę;-) Że jesteś taka zdrowiutka:-)
JAszo powodzenia w niereagowaniu na słowa męża, oby czuł do Misi coraz więcej:-)

Posted

Jestem na chwilkę.
Byliśmy dzisiaj u weterynarza. Misia dostała zatrzyk.
Jutro ostatni i ściągnięcie szwów.
Jak przyszłam dzisiaj do Misi i poszliśmy wszyscy razem na patrol, to zobaczyłam nagle całkiem innego psa..
Misia chodziła dzisiaj po swoim terenie bez smyczy, trzymała się Adasia500, zwiedzała wszystkie swoje stare kąty...
Błysk w oku, machający ogonek, postawione uszka..
Potem sama wchodzi do stróżówki, ma swoje legowisko i odpoczywa.
Jak chce wyjść - idzie pod drzwi.
Wszystkim pozwala się głaskać. Na Reksia powarczała nawet jak jej próbował zwinąć sprzed nosa jedną suchą kuleczkę karmy..

W domu troszkę Misia posmutniała.
Ożywiła się jak mój mąż zrobił sobie kolację.
Zjadła skórkę z chleba.
Mam nadzieję, że noc będzie spokojna.

No, położyły się futrzaki...
Idziemy spać.
Dobranoc!:loveu:

Posted

Bo tamte tereny są je okolicą gdzie spędziła jakiś czas.... Do mieszkania z Wami też by się przyzwyczaiła i bylaby szczęsliwa, a tam będzie zawsze wracała z radościa, jak sie wraca do miejsc w których było nam dobrze