adas500 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Witam wszystkich na froncie:-) Oto nowe wieści z kopalni : Druga zwarta kupa zrobiona!!! Misia wytarzała się w śniegu, znalazła kostkę ze starych zapasów zakopanych w ziemi "na czarną godzinę"- pochrupała a potem skadś wylazł zabłąkany zając. Jak za nim skoczyła to by koledze Krzysiowi rękę urwała..., zając- szczęściarz, że Misia na smyczy jest, bo mógłby zostać jej obiadem choć większy od niej był :-) Quote
adas500 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Korzystając z okazji chciałbym podziękować w imieniu Misi i opiekunów Mamie Krzysztofa B. za wsparcie finansowe- przekzała 50 PLN na naszą księżniczkę. DZIEKUJĘ! DZIEKUJĘ! DZIĘKUJĘ!!! Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 No, Adas500, a ja myślałam, że odsypiasz maraton.... Inaczej już bym wcześniej bombardowała sms-owo z prośbą o wieści... A mamie Pana Krzysztofa - :Rose::Rose::Rose: Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']No i ilu dobrych ludzi tej kupie kibicuje! :cool3:[/QUOTE] [B][SIZE=6]W KUPIE SIŁA !!!:loveu::evil_lol:[/SIZE][/B] Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Mąż czeka aż Misia pojedzie nie wiadomo gdzie. Nie drążę tematu. [/QUOTE] Hmmm...Skąd ja to znam.....:) Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Magdolko, a Twój TZ coś mówi w ogóle na temat Dejzi? Dopytuje, kiedy Mała "zniknie"? Czy to taki temat "nieruszany"? Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Magdolko, a Twój TZ coś mówi w ogóle na temat Dejzi? Dopytuje, kiedy Mała "zniknie"? Czy to taki temat "nieruszany"?[/QUOTE] Hihihi, TŻ'ów na wspólne szkolenie trzeba wysłać pt. "Dlaczego należy pozwolić kobiecie zostawić tymczasowego psiaka" ;) A te kostki to na pewno dobry pomysł? Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Magdolko, a Twój TZ coś mówi w ogóle na temat Dejzi? Dopytuje, kiedy Mała "zniknie"? Czy to taki temat "nieruszany"?[/QUOTE] od dwoch dni zaczal, bo mi laski dwa kwiaty zjadly(!) i dzisiaj w nocy jak mala sobie 'zrobila po spiacym tz-cie maraton'... a tak wogole to no comments...ja nie draze a jak on zacznie to zmieniam temat... ostatnio nawet myslal o ubrankach dla niej fikusnych...;);P Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='zerduszko']Hihihi, TŻ'ów na wspólne szkolenie trzeba wysłać pt. "Dlaczego należy pozwolić kobiecie zostawić tymczasowego psiaka" ;) [/QUOTE] no to szukamy trenera :D Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć.. Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę? Edit: chyba nie jest to potrzebne.. Adas500 się zalogował na Fotosiku - będą zdjęcia z pierwszej ręki...:eviltong: Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/29242343/7/other/std/6f33fb1626.jpeg[/IMG] [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/29242343/8/other/std/16f004ae2c.jpeg[/IMG] Próbuję.... Więcej się nie da...... Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć.. Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?[/QUOTE] sprobuj na imageshack.us i wklej linki bo a inaczej nie umiem;) Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć.. Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?[/QUOTE] sprobuj na imageshack.us i wklej linki bo a inaczej nie umiem;) Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Jasza']Mam zdjęcia Misi od Adas500, ale mi Fotosik wariuje, nie potrafię wkleić zdjęć.. Zerduszko, Magdola - mogłybyście wstawić, gdybym Wam wysłała na pocztę?[/QUOTE] Wyślij na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
adas500 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
adas500 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [URL]http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=669052&type=userpics&add1=1&add2=8[/URL] Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='adas500'][URL]http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=669052&type=userpics&add1=1&add2=8[/URL][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [URL]http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=669052&type=userpics&add1=1&add2=8[/URL] No, pięknie! :sweetCyb: Quote
OlaLola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No i się popłakałam jak zobaczyłam Adasia500 z Misią....:oops: Quote
Szarotka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Naprawde super:):) dobrze by bylo, zeby inne bezdomniaki mialy takie szczescie i trafialay na takich ludzi. Quote
Awit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Słuchajcie dziewczyny, wszystko pięknie. lecz przyszło mi do głowy, czy Adas nie będzie miał problemów z powodu tych zdjęć. W końcu on jest w pracy. Żeby nie miał pracodawca pretensji, że w trakcie wykonywania obowiązków służbowych coś zostanie zaniedbane. Ja nie wiem co oni tam ochraniają, na czym polega ich praca, co w jakich godzinach muszą sprawdzać, logować się gdzieś, kontrolowac itd. Ale. Jeśli kiedys cos sie wydarzy<tfu tfu>, żeby te zdjęcia nie zostały wykorzystane przeciwko niemu. Misieńko cieszę się, że masz śliczną kupkę;-) Że jesteś taka zdrowiutka:-) JAszo powodzenia w niereagowaniu na słowa męża, oby czuł do Misi coraz więcej:-) Quote
maciaszek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Późno przyszłam, ale też bardzo się cieszę z powodu NORMALNEJ kupy :multi: :multi: :multi:. Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jestem na chwilkę. Byliśmy dzisiaj u weterynarza. Misia dostała zatrzyk. Jutro ostatni i ściągnięcie szwów. Jak przyszłam dzisiaj do Misi i poszliśmy wszyscy razem na patrol, to zobaczyłam nagle całkiem innego psa.. Misia chodziła dzisiaj po swoim terenie bez smyczy, trzymała się Adasia500, zwiedzała wszystkie swoje stare kąty... Błysk w oku, machający ogonek, postawione uszka.. Potem sama wchodzi do stróżówki, ma swoje legowisko i odpoczywa. Jak chce wyjść - idzie pod drzwi. Wszystkim pozwala się głaskać. Na Reksia powarczała nawet jak jej próbował zwinąć sprzed nosa jedną suchą kuleczkę karmy.. W domu troszkę Misia posmutniała. Ożywiła się jak mój mąż zrobił sobie kolację. Zjadła skórkę z chleba. Mam nadzieję, że noc będzie spokojna. No, położyły się futrzaki... Idziemy spać. Dobranoc!:loveu: Quote
Awit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bo tamte tereny są je okolicą gdzie spędziła jakiś czas.... Do mieszkania z Wami też by się przyzwyczaiła i bylaby szczęsliwa, a tam będzie zawsze wracała z radościa, jak sie wraca do miejsc w których było nam dobrze Quote
Recommended Posts