Asia76 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Neris, kundelek, poczciwa psina, mądra i znów samotna. Psina przebywa obecnie w schronisku w Dzierżoniowie. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Suczka ma ok. 1,5 roku już raz była adoptowana, ale pani ją oddała „bo leżała jak dywan” . Piesek to nie zabawka, którą można oddać lub wyrzucić, gdy się znudzi. A ona marzy o miłym domku, misce jedzenia, spacerach i dotyku ludzkich rąk a to przecież niewiele. Może trafi się ktoś, kto te marzenia spełni. Schronisko nie jest dla niej odpowiednim miejscem. Czekanie i nadzieja, że ktoś ją pokocha i przygarnie, zabija ją. Kontakt [email protected] lub 664482859 Cioteczki pomóżcie w ogłoszeniach Neris jest tu: http://gielda.swidnica.pl/ogloszenie.php?id=1611&nazwa=Nella piękna sunia szuka domu http://ogloszenia.e-walbrzych.com/detail.php?siteid=2009 http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,mieszaniec,II09JNLY.html adopcje.org http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3517763_nella_czeka_na_swoj_dom.html Quote
giselle4 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181017-ROZLICZAMY-Buty-nie-smigane-i-spodnie-nie-ubrane-8-03-10?p=14219886#post14219886-30zl rozliczenie wykupienie Nelli ze schroniska-30zł:multi: Quote
fiorsteinbock Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ma juz gdzie ogloszenia porobione? Quote
Asia76 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 pracuję nad ogłoszeniemi, niestety musiała trochę nelkę odpuścić ale nadrobię zaległości. W pierwszym pościę wstawię info gdzie dałam ogłoszenia Quote
fiorsteinbock Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Asiu, ja mam jeszcze chyba 15 psow z azyla do ogloszenia :) damy rade! Quote
Asia76 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 W pierwszym poście zamieściłam linki do zrobionych ogłoszeń Quote
majqa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zaznaczam, wczytam się i pewno przymarudzę ;-) z jakimś dopytaniem. Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziewczyny! Info o suni, pomimo, że się przez schron przewija już drugi raz, czyli szło ją poznać, jak na lekarstwo. Dajcie proszę trochę konkretów!!! Odpowiedzcie mi według punktów (zakładając, że znacie odpowiedzi lub możecie pewne rzeczy sprawdzić). imię - Nella, OK wiek - 1,5 roku OK Wysterlizowana, odrobaczona, szczepiona - 3 x TAK Stosunek do innych zwierzaków (psy, sunie, koty - może miała kontakt w czasie, gdy była adoptowana)? Jaki ma charakter? Jak chodzi na smyczy? Jak znosi jazdę autem (może wiecie, czy jeździła z tymi, co ją oddali)? Czy coś potrafi (komendy)? Czy w domu coś niszczyła? Czy zachowywała czystość? Do jakiego domu może trafić?/ Do jakiego nie powinna absolutnie? Quote
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No i jak zawsze Izunia mnie wyprzedziła z pytaniami :diabloti: Ale nie ważne kto zadał, ważne odpowiedzi :eviltong: Zaraz obanerkuję dziewczynę. :loveu: Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czyń tę uroczą powinność Kochana Damo! :-) Quote
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Banerki dla ślicznotki. Głowa mi pęka, jak będę się lepiej czuć to ładniejsze zrobię... :roll: Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 O matko, to jeszcze dopytam o prawdziwy powód oddania. Leżała jak dywan, czy śmierdziała??? Może leżała jak śmierdzący dywan? ;-) Oj, boląca głowa...współczuję, podła przypadłość. Kuruj się! Quote
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie wiem czy nic nie przekręciłam - gdzieś ktoś coś pisał, że śmierdziała... Jak coś to poprawię. No niestety jakieś chorubsko mnie złapało... Ale będzie dobrze. Dzięki ;-) Quote
Owieczka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No taka piękna psina !!! Przepraszam że dopytam bo nie wiem o co dokładnie byłej właścicielce chodziło Że leżała jak dywan ? Tzn się nie poruszała ? Tak ? Że była cicho , nie skakala, nie piszczała, nie gryzła ?? Ludzie... Taki puszek do kochania Quote
Asia76 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Gisellko odpowiedz prosze dziewczynom. Ty znasz jej historię Quote
Hermiona Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kuźwa brak słów... "Bo leżała jak dywan"??? Quote
kamilawa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie rozumiem ludzi... oddać psa, bo w pierwsze dni po przyjeździe ze schronu leżała, nie bawiła się? No przepraszam, ale chyba ktoś ma coś z głową. Mój pies, a raczej sunia zabawkami nigdy się nie bawi, mimo, że kupowałam ich dużo, sprawdzałam jakimi chce się bawić. Żadnych kostek, przysmaczków, ona po prostu tego nie lubi. Zabawa i owszem, z własną rodzinką. Lubi biegać po podwórku, podgryzać mi ręce i nogi, ganiać się. Może ta pani chciała tylko zabawkę? Złe miejsce wybrała... Matko kochana, gdzie ja żyje... Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sunia jest cudna, tylko droga jej się zeszła z człowiekiem myślącym inaczej. :roll: Quote
Recommended Posts