Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie. (to moje pierwsze logowanie na Dogomani ). Piesek, którego zdjęcie zamieścił rico68 to Niunia :-) Jej ulubione miejsce jest na kolanach i pieścioch z niej niemożliwy

Posted

niunia1 napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie. (to moje pierwsze logowanie na Dogomani ). Piesek, którego zdjęcie zamieścił rico68 to Niunia :-) Jej ulubione miejsce jest na kolanach i pieścioch z niej niemożliwy

Witamy na dogo :)))

Posted

Romka napisał(a):
Magallena,jedziemy w ciemno czy jesteśmy umówione?Bo wiesz jutro sa uroczystości pogrzebowe i może byc róznie!

No właśnie też nie byłam pewna i wyslalam Madallenia smsa ;) Podobno na Was czekaja z obiadem ;)

Posted

czekaja, pewnie, ze czekaja :)
i nina28 tez tam bedzie czekala!

Kurcze, troche osob nas przywita...licze na czerwony dywan!

a ta mala szczesciara na zdjeciach jest cudowna :)

niunia1 ciesze sie, ze dolaczylas do grona szcesliwych posiadaczy psow "po przejsciach" :)

Posted

Nie ma sprawy! Moze dla CIebie Pchła a dla TZ a jej szczeniak :p i rodzinka w komplecie i szczesliwa :D

dobra, fajnie nam sie gada,a le mshume - czy mozesz nie zasmiecac kolejnego watku! ? bo Cie do moda podkabluje! :p (nie boj sie, podtawialam emotke :) )

rany! musze zaraz isc spac! Andzike bedzie u mnie o 9 rano!