Romka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Fizia to maleństwo sięga moze do połowy łydki! Quote
mamanabank Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Nie ma takich krótkich łapek jak jamnik, ale to naprawdę drobna psinka, waży pewnie z 5kg Quote
Andzike Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Romka napisał(a):Fizia to maleństwo sięga moze do połowy łydki! mamanabank napisał(a):Nie ma takich krótkich łapek jak jamnik, ale to naprawdę drobna psinka, waży pewnie z 5kg Aż taka maleńskość??? To idealna wielkość na poduszkę!!! Quote
Madallena Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 malenka dziewczynka. Juz ja sobie teraz wyobrazam patrzac na rozwalona na lozku kropke. A fiziulec? przerazona w budzie, trzesaca sie z zmina :(:( Quote
Andzike Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Romka napisał(a):Andzike czy, wiesz kto ,widział malutką? No właśnie jeszcze nie wiem... Rozmawiałam, polecilam wątek (net już działa...), ale nie mam odzewu... Za tydzień się widzimy na spacerze, to trochę pollobuję ;) Wiem, że Fizia miałaby tam idealnie... Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tylko czemu ten domek sie tak dlugo zastanawia ;( Przepraszam Fizia, ale to dla Ciebie rowniez ;) zdjecia Kropki: Tekst do ogloszen: Kropka 3 lata, malutka (ok 6 kg), nakolankowa, centkowana sunia szuka bezpiecznego domu. Sunia przeszła bardzo wiele. Jest nieśmiała ale dzielnie pokonuje swoje leki i obawy. Bardzo akceptuje inne psy, wiec poszukuje domu, gdzie moze wspólnie z innym psiakiem spędzać czas, leżąc na kanapie i bawiąc się. Sunia zachowuje czystość w domu. Potrafi zostać kilka godzin sama. Uwielbia wylegiwać się na kanapie. wie też co oznacza spanie w łóżku. W domu czuje się najbezpieczniej. Jest bardzo nieśmiała i lękliwa, ale swojemu człowiekowi ufa bezgranicznie. Bez problemu dogaduje się z dziećmi i innymi zwierzętami. Sunia potrzebuje spokojnego domu - takiego, w którym nigdy już ręka ludzka jej nie skrzywdzi. Kropeczka jest zaszczepiona, wysterylizowana, zdrowa i gotowa do adopcji. Warunkiem adopcji są wizyty przed i po adopcyjne oraz umowa adopcyjna. Sunia przebywa w Domu Tymczasowym w WARSZAWIE w sprawie adopcji prosimy o kontakt pod numerem : 0 501 226 939 lub mailowo: [email protected] Dziękuję :) Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kropka śliczna!Rozczulający maluszek!A co do domku Fizi to jest domek w którym nie tak dawno odeszła suczka i pani wciąż jeszcze nie moze zapomniec maleńkiej! Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To szybciutko trzeba zapelniac pustke! Ja biorac Krope chcialam zapomniec o Gabisce (siostrze Fizi :D ) i jest mi lepiej ;) Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Andzike ,juz wiesz co powinnaś zrobic na spacerku!;) Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Romka napisał(a):Andzike ,juz wiesz co powinnaś zrobic na spacerku!;) Wiem, wiem :D Już się nastawiałam, żeby użyć swojego daru przekonywania w ten weekend, ale jeszcze chwilę muszę poczekać :D Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A moze by odswiezyc ogloszenia Fizi? Moze znajdzie dom? cudna, sliczna panienka, ktora ma piekne zdjecia! Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To jest pomysł!Nie pamietam kiedy była ogłaszana?Czy ktos pamieta? Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Słuchajcie a może by wysłać Fizię tu? [quote name='agnieszka24']Do dziewczyn, których chłopaki zasiedziały się u Jamora! Tutaj macie link do bazarku ogłoszeniowego, 74 ogłoszenia za jedyne 10 zł!! http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 Może warto zafundować chłopakom taki zestaw ogłoszeń? A nuż znajdzie się jakiś chętny... Ja zasponsoruję :) Quote
Romka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Andzike ja nie odmówię,pozostałe dziewczyny tez!Ogłaszaj! Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Romka napisał(a):Andzike ja nie odmówię,pozostałe dziewczyny tez!Ogłaszaj! Ok, się robi Pani Kierownik :D Quote
Madallena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja tez bede wdzieczna. Odeslalabym Was do moich pgloszen, ale promocyjne zestawy sie skoczyly i zostaly tylko po 20 zl. No tak, utrzymanie 5ciu benkow to spora kwota :) Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Madallena napisał(a):Ja tez bede wdzieczna. Odeslalabym Was do moich pgloszen, ale promocyjne zestawy sie skoczyly i zostaly tylko po 20 zl. No tak, utrzymanie 5ciu benkow to spora kwota :) W sensie dla Kropki też zamówić? :) Quote
mamanabank Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Andzike zaczekaj, zerknij do pierwszego postu, Fizia ma mnóstwo ogłoszeń od bahlsy Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mamanabank napisał(a):Andzike zaczekaj, zerknij do pierwszego postu, Fizia ma mnóstwo ogłoszeń od bahlsy Mamanabank, masz racje... Qrde, czemu nikt się nie odezwał z tych ogłoszeń :/ Quote
Recommended Posts