Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Madallena']Andzike! dzieki! osobiscie posprzatam nawet chalupe :) i zaprosze na kawke! a pozniej razem skoczymy do Lali, pancia obejrzec :P:P[/QUOTE] Ok, to jesteśmy umówione ;) Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 JUz miałam napisac o naszej Fizi ,Meli i Odynie kiedy przeczytałam post Pauli.Tak,tak nasza mała Fizia uczy sie od Meli !Obydwie suczki to chodząca łagodność a Odyn dał sie im zagonić...no,no.Andzike wiem o jakim domku myślsz ja tez bym chciała zeby to był domek Fizi!Bardzo! Quote
Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wiecie, że śniło mi się, ze Romka mi napisała, ze Fizia ma dom :D ale najdziwniejsze jest to, że wcale nie byłam z tego zadowolona, bo przecież ja wiem, że idealny domek dla niej jest w Warszawie ;) Ciekawe co to znaczy... ;) Może to, że jeszcze domki będą się o Fizię kłócić ? ;) Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To czemu ten domek pozwala na ot, zeby Fizia siedziala w zimnym obrzydliwym schronie :( Dawac ten domek na wycieczke edukacyjna do schronu! Quote
Andzike Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Domek dobrze wie czym jest schron :( ze 3mies. temu wyciagnał ze schronu kudłatego staruszka, mając już jedną kudłatą staruszkę na stanie. Niecale 2tyg. temu rezydentka odeszła :( domek nie jest jeszcze gotowy, ale serce ma wielkie :D No i pracujemy nad nim delikatnie:diabloti: Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tak Andzike,dziekuje Ci bardzo!Spróbuje Fizie wyciągnąć z boksu w sobotę moze pozwoli wziąc sie na ręce.Ale najlepiej jej na rękach u Mamanabank! Quote
Madallena Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 rany, wysciskajcie ja ode mnie! u mnie na razie zastoj. Moja obecna sie socjalizuje. Jest zdecydowanie lepiej niz bylo. Na razie najwieksym problemem jest spacer. Nie chce wychodzic, zalatwia sie w domu. Najlepiej jej na kanapie, tu czuje sie bezpieczna... Fizia! trzymaj kciuki za Kropke. jak tylko Kropa ogarnie siku i kupe na spacerku bedzie mogla isc do domku a wtedy pakuj malenka manatki! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Zobaczymy co słychac u naszej Fizi jak bedziemy tam w sobotę! Quote
Andzike Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Madallena napisał(a): Fizia! trzymaj kciuki za Kropke. jak tylko Kropa ogarnie siku i kupe na spacerku bedzie mogla isc do domku a wtedy pakuj malenka manatki! Fizia trzyma i ja tez trzymam ;) Quote
mamanabank Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 no jasne! dziewczyny mimo pogody robią dzisiaj nalot na schron, mam nadzieję, że przekażą nam pozdrowienia od Fizi Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Czesc malenka :) Opowiadaj, co u Ciebie slychac? Szczerzysz kly na ludzi? czy tylko na swojego olbrzyma w klatce? Rany! Takie psiaki nie powinny mieszkac w schronie :( Z reszta, zaden nie zasluguje na wiezienie :( Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bo każdy pies powinien mieć swojego kochającego ludzia... Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 ale czlowieki (jak to maial Krol Julian) sa berdzo niedobre :( Jak mozna? jak mozna oddac/wywalic psiaka na ulice/do wiezienia? Czasami to ja sie zastanawiam czy lepiej im by bylo na ulicy czy w ciupie...;/ Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bo są dobre czlowieki i człowieki, które nie zasługują na to miano :( Ani schron ani ulica to nie jest dobre miejsce... Najlepsze miejsce to kanapa, tuż obok ukochanego ludzia ... Quote
Andzike Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Madallena, Fizia się pewnie nie obrazi za to pytanie - jak socjalizacja Kropki ?:diabloti: Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Sama zobacz :) Sie zabieramy za ogloszenia! Pomozcie znalezc kropce chałpe! Dziewczyna już prawie na 100 % jest psiakiem "znormalizowanym" :) no dobra, pare razy jeszcze siknie na panele ale podchodzi niesmialo do czlowieka, kreci tylkiem i ogonkiem :) jest git! Gdybyscie slyszaly o domku, ktory chce mikrosunie (tylko w Warszawie pls! bo chce ja odwiedzac) to walcie do mnie! Dobrze bedzie jak Kropa trafi do domu z innym psiakiem. Ona na maxa toleruje psie towarzycho! Im szybciej kropa pojdzie do DS tym szybciej Fizia zajmie jej miejsce na poslaniu (czyt. kanapie) , o tu: albo o tu, na różyku :P Quote
Andzike Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cuuuudna jest !!!! A to zdjęcie z benkiem (to benek, prawda?) mnie powaliło :D :D :D Oczami wyobraźni już widzę tam Fizie ;) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Prawie benek, a raczej benka :) tzn kiedys stala kolo benka :) Bardziej podchodzi pod mastifa pirenejskiego, ale nie wiedzialam keidys, ze istnieje taka rasa :) No Fizia! wybieraj :) kanapa czy różyk :P rany, jak ja bym ją chciała już u siebie mieć ! Quote
Andzike Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kropka, zbieraj się do domu, bo ja za jakieś dwa tygodnie wybieram sie z wizyta do Łowicza...:diabloti: Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A Fiziula nasza kiedy jest w boksie to podchodzi do krat a kiedy człowiek jest w boksie to wskakuje do budy.Choć daje sie pogłaskac i pilnie obserwuje co sie dzieje kiedy Melka jest drapana po łepku i za uszami. Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A tak na wszelki wypadek schowała sie Fizia gdy weszłam do boksu. Quote
Andzike Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Romka napisał(a):A tak na wszelki wypadek schowała sie Fizia gdy weszłam do boksu. Aaaa!!!!:shake: taki pieseczek nie powinien być w budzie !!!! ona musi do domu!!! na kanapę!!! na kolanka!!! :shake: Quote
Recommended Posts