Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']Andzike! dzieki! osobiscie posprzatam nawet chalupe :) i zaprosze na kawke! a pozniej razem skoczymy do Lali, pancia obejrzec :P:P[/QUOTE]

Ok, to jesteśmy umówione ;)

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JUz miałam napisac o naszej Fizi ,Meli i Odynie kiedy przeczytałam post Pauli.Tak,tak nasza mała Fizia uczy sie od Meli !Obydwie suczki to chodząca łagodność a Odyn dał sie im zagonić...no,no.Andzike wiem o jakim domku myślsz ja tez bym chciała zeby to był domek Fizi!Bardzo!

Posted

Wiecie, że śniło mi się, ze Romka mi napisała, ze Fizia ma dom :D ale najdziwniejsze jest to, że wcale nie byłam z tego zadowolona, bo przecież ja wiem, że idealny domek dla niej jest w Warszawie ;) Ciekawe co to znaczy... ;)
Może to, że jeszcze domki będą się o Fizię kłócić ? ;)

Posted

Domek dobrze wie czym jest schron :( ze 3mies. temu wyciagnał ze schronu kudłatego staruszka, mając już jedną kudłatą staruszkę na stanie. Niecale 2tyg. temu rezydentka odeszła :( domek nie jest jeszcze gotowy, ale serce ma wielkie :D No i pracujemy nad nim delikatnie:diabloti:

Posted

Tak Andzike,dziekuje Ci bardzo!Spróbuje Fizie wyciągnąć z boksu w sobotę moze pozwoli wziąc sie na ręce.Ale najlepiej jej na rękach u Mamanabank!

Posted

rany, wysciskajcie ja ode mnie!

u mnie na razie zastoj. Moja obecna sie socjalizuje. Jest zdecydowanie lepiej niz bylo. Na razie najwieksym problemem jest spacer. Nie chce wychodzic, zalatwia sie w domu. Najlepiej jej na kanapie, tu czuje sie bezpieczna...

Fizia! trzymaj kciuki za Kropke. jak tylko Kropa ogarnie siku i kupe na spacerku bedzie mogla isc do domku a wtedy pakuj malenka manatki!

Posted

Madallena napisał(a):

Fizia! trzymaj kciuki za Kropke. jak tylko Kropa ogarnie siku i kupe na spacerku bedzie mogla isc do domku a wtedy pakuj malenka manatki!

Fizia trzyma i ja tez trzymam ;)

Posted

Czesc malenka :)

Opowiadaj, co u Ciebie slychac? Szczerzysz kly na ludzi? czy tylko na swojego olbrzyma w klatce?

Rany! Takie psiaki nie powinny mieszkac w schronie :(
Z reszta, zaden nie zasluguje na wiezienie :(

Posted

ale czlowieki (jak to maial Krol Julian) sa berdzo niedobre :(

Jak mozna? jak mozna oddac/wywalic psiaka na ulice/do wiezienia?

Czasami to ja sie zastanawiam czy lepiej im by bylo na ulicy czy w ciupie...;/

Posted

Bo są dobre czlowieki i człowieki, które nie zasługują na to miano :(

Ani schron ani ulica to nie jest dobre miejsce... Najlepsze miejsce to kanapa, tuż obok ukochanego ludzia ...

Posted

Sama zobacz :)

Sie zabieramy za ogloszenia! Pomozcie znalezc kropce chałpe!
Dziewczyna już prawie na 100 % jest psiakiem "znormalizowanym" :) no dobra, pare razy jeszcze siknie na panele ale podchodzi niesmialo do czlowieka, kreci tylkiem i ogonkiem :) jest git!

Gdybyscie slyszaly o domku, ktory chce mikrosunie (tylko w Warszawie pls! bo chce ja odwiedzac) to walcie do mnie! Dobrze bedzie jak Kropa trafi do domu z innym psiakiem. Ona na maxa toleruje psie towarzycho! Im szybciej kropa pojdzie do DS tym szybciej Fizia zajmie jej miejsce na poslaniu (czyt. kanapie) , o tu:

albo o tu, na różyku :P

Posted

Prawie benek, a raczej benka :)
tzn kiedys stala kolo benka :) Bardziej podchodzi pod mastifa pirenejskiego, ale nie wiedzialam keidys, ze istnieje taka rasa :)

No Fizia! wybieraj :) kanapa czy różyk :P

rany, jak ja bym ją chciała już u siebie mieć !

Posted

A Fiziula nasza kiedy jest w boksie to podchodzi do krat a kiedy człowiek jest w boksie to wskakuje do budy.Choć daje sie pogłaskac i pilnie obserwuje co sie dzieje kiedy Melka jest drapana po łepku i za uszami.

Posted

Romka napisał(a):
A tak na wszelki wypadek schowała sie Fizia gdy weszłam do boksu.

Aaaa!!!!:shake: taki pieseczek nie powinien być w budzie !!!! ona musi do domu!!! na kanapę!!! na kolanka!!! :shake: