Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aga_w
Posted

Do osób ze Szczecina i okolic - czy ktoś jeszcze chce zostać członkiem VIVa dla zwierząt oddział Szczecin i mieć legitymacje VIvy? Jeżeli tak to zapraszam na wydarzenie VIVY na fb, a do mnie możena pisac w sprawie formularzy członkowskich do wypełnienia i odesłana do centrali w Warszawie.
VIva Szczecin na fb http://www.facebook.com/#!/pages/Fundacja-Viva-Akcja-na-Rzecz-Zwierz%C4%85t-oddzia%C5%82-Szczecin/256487504408631
na porlatu można dodawać zwierzęta do adopcji, oraz sprawy zwierzolubnych ze Szczecina i woj zachodniopomorskiego. Jako że jestem jednym z koordynatorów można tez pisac do mnie

Posted

[quote name='Clean']co tam u kociaków?[/QUOTE]
Jak ostatnio u nich było, to były najedzone (w miskach jeszcze leżała karma) i widziałam tylko z połowę stadka.
Muszę im kupić coś na odrobaczanie, bo już najwyższa pora - widać, że chudną mimo dobrego jedzenia, którego mają teraz do oporu...

Posted

[quote name='Cudak']Jak ostatnio u nich było, to były najedzone (w miskach jeszcze leżała karma) i widziałam tylko z połowę stadka.
Muszę im kupić coś na odrobaczanie, bo już najwyższa pora - widać, że chudną mimo dobrego jedzenia, którego mają teraz do oporu...[/QUOTE]
Oj to koniecznie trzeba je odrobaczyc!Trudne zadanie przed Tobá:-(Ja to mam zawsze problem z podawaniem tabletek dla moich kociaków:-(

Posted

[quote name='Clean']Oj to koniecznie trzeba je odrobaczyc!Trudne zadanie przed Tobá:-(Ja to mam zawsze problem z podawaniem tabletek dla moich kociaków:-([/QUOTE]

O tabletkach nie ma mowy (jedynie tym oswojonym można je podać), kupię im proszek do odrobaczania, który miesza się z mokrą karmą - nigdy pewności nie ma, że każdy z kotów zje tyle ile powinien, ale lepsze to niż nic...

Jak masz problem z tabletkami, to kupuj pastę :)

Posted

[quote name='Cudak']O tabletkach nie ma mowy (jedynie tym oswojonym można je podać), kupię im proszek do odrobaczania, który miesza się z mokrą karmą - nigdy pewności nie ma, że każdy z kotów zje tyle ile powinien, ale lepsze to niż nic...

Jak masz problem z tabletkami, to kupuj pastę :)[/QUOTE]

ooo,dzięki za podpowiedź:-)Tutaj lekarze sprzedają tylko tabletki więc mam z tym problem bo mi się koty stresują i ja razem z nimi jak próbuję im tą tabletkę wcisnąć do pyszczka.Podejrzewam że tutaj to nawet pasty nie mają,nie wspominając o proszku!Jak teraz będę w Polsce to się zaopatrzę chyba i dla moich kociaków i dla ty co je dokarmiamy bezdomniaczków.

Posted

[quote name='Clean']ooo,dzięki za podpowiedź:-)Tutaj lekarze sprzedają tylko tabletki więc mam z tym problem bo mi się koty stresują i ja razem z nimi jak próbuję im tą tabletkę wcisnąć do pyszczka.Podejrzewam że tutaj to nawet pasty nie mają,nie wspominając o proszku!Jak teraz będę w Polsce to się zaopatrzę chyba i dla moich kociaków i dla ty co je dokarmiamy bezdomniaczków.[/QUOTE]
Koniecznie się zaopatrz!
Pasta wychodzi drożej, ale przynajmniej odrobaczanie odbywa się bez podrapanych rąk ;)

Posted

[quote name='beataczl']Cudak sprawdz prosze ile mam zal na kotki bo pamietam placilam za caly rok chyba do konca tamtego roku. Naprawde nie pamietam czas tak leci.[/QUOTE]

Wpłaciłaś swoją deklarację za cały 2012 rok :)