__Lara Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Kociska to pewnie się teraz nieźle wygrzewają w tym słoneczku :) Quote
Guest aga_w Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Do osób ze Szczecina i okolic - czy ktoś jeszcze chce zostać członkiem VIVa dla zwierząt oddział Szczecin i mieć legitymacje VIvy? Jeżeli tak to zapraszam na wydarzenie VIVY na fb, a do mnie możena pisac w sprawie formularzy członkowskich do wypełnienia i odesłana do centrali w Warszawie. VIva Szczecin na fb http://www.facebook.com/#!/pages/Fundacja-Viva-Akcja-na-Rzecz-Zwierz%C4%85t-oddzia%C5%82-Szczecin/256487504408631 na porlatu można dodawać zwierzęta do adopcji, oraz sprawy zwierzolubnych ze Szczecina i woj zachodniopomorskiego. Jako że jestem jednym z koordynatorów można tez pisac do mnie Quote
Cudak Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='Clean']co tam u kociaków?[/QUOTE] Jak ostatnio u nich było, to były najedzone (w miskach jeszcze leżała karma) i widziałam tylko z połowę stadka. Muszę im kupić coś na odrobaczanie, bo już najwyższa pora - widać, że chudną mimo dobrego jedzenia, którego mają teraz do oporu... Quote
__Lara Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Cieszę się, że już nie marzną, zima jest najgorsza. Quote
Clean Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Cudak']Jak ostatnio u nich było, to były najedzone (w miskach jeszcze leżała karma) i widziałam tylko z połowę stadka. Muszę im kupić coś na odrobaczanie, bo już najwyższa pora - widać, że chudną mimo dobrego jedzenia, którego mają teraz do oporu...[/QUOTE] Oj to koniecznie trzeba je odrobaczyc!Trudne zadanie przed Tobá:-(Ja to mam zawsze problem z podawaniem tabletek dla moich kociaków:-( Quote
Cudak Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='Clean']Oj to koniecznie trzeba je odrobaczyc!Trudne zadanie przed Tobá:-(Ja to mam zawsze problem z podawaniem tabletek dla moich kociaków:-([/QUOTE] O tabletkach nie ma mowy (jedynie tym oswojonym można je podać), kupię im proszek do odrobaczania, który miesza się z mokrą karmą - nigdy pewności nie ma, że każdy z kotów zje tyle ile powinien, ale lepsze to niż nic... Jak masz problem z tabletkami, to kupuj pastę :) Quote
Clean Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Cudak']O tabletkach nie ma mowy (jedynie tym oswojonym można je podać), kupię im proszek do odrobaczania, który miesza się z mokrą karmą - nigdy pewności nie ma, że każdy z kotów zje tyle ile powinien, ale lepsze to niż nic... Jak masz problem z tabletkami, to kupuj pastę :)[/QUOTE] ooo,dzięki za podpowiedź:-)Tutaj lekarze sprzedają tylko tabletki więc mam z tym problem bo mi się koty stresują i ja razem z nimi jak próbuję im tą tabletkę wcisnąć do pyszczka.Podejrzewam że tutaj to nawet pasty nie mają,nie wspominając o proszku!Jak teraz będę w Polsce to się zaopatrzę chyba i dla moich kociaków i dla ty co je dokarmiamy bezdomniaczków. Quote
Cudak Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='Clean']ooo,dzięki za podpowiedź:-)Tutaj lekarze sprzedają tylko tabletki więc mam z tym problem bo mi się koty stresują i ja razem z nimi jak próbuję im tą tabletkę wcisnąć do pyszczka.Podejrzewam że tutaj to nawet pasty nie mają,nie wspominając o proszku!Jak teraz będę w Polsce to się zaopatrzę chyba i dla moich kociaków i dla ty co je dokarmiamy bezdomniaczków.[/QUOTE] Koniecznie się zaopatrz! Pasta wychodzi drożej, ale przynajmniej odrobaczanie odbywa się bez podrapanych rąk ;) Quote
beataczl Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Cudak sprawdz prosze ile mam zal na kotki bo pamietam placilam za caly rok chyba do konca tamtego roku. Naprawde nie pamietam czas tak leci. Quote
Cudak Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='beataczl']Cudak sprawdz prosze ile mam zal na kotki bo pamietam placilam za caly rok chyba do konca tamtego roku. Naprawde nie pamietam czas tak leci.[/QUOTE] Wpłaciłaś swoją deklarację za cały 2012 rok :) Quote
beataczl Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Cudak']Wpłaciłaś swoją deklarację za cały 2012 rok :)[/QUOTE] dziekuje za info. Gubie sie juz w tych deklaracjach... Quote
Recommended Posts