Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę złapać wreszcie kocurka dla Lupi :oops: to przy okazji postaram się porobić pozostałym kotkom zdjęcia.
W porcie nadal przebudowa trwa, a sprzętu pilnuje razem ze stróżem PIES, więc koty przerażone niestety nie tylko hałasem... :(

Apetyt nadal mają spory :) Niestety tym razem zamówiliśmy tylko suche jedzonko... na puszki nie starczyło.

Posted

Czekam, czekam i się doczekam :D ;)

Zajrzałam wczoraj do portu. Koty pochowane ale się nie dziwię... hałas odstrasza ludzi i zwierzęta. Mam nadzieję że koty wytrzymają ten sajgon...

Posted

Lupi napisał(a):
Czekam, czekam i się doczekam :D ;)

Mam nadzieję :)

Lupi napisał(a):
Zajrzałam wczoraj do portu. Koty pochowane ale się nie dziwię... hałas odstrasza ludzi i zwierzęta. Mam nadzieję że koty wytrzymają ten sajgon...

Jakoś muszą wytrzymać, choć warunki mają tam teraz fatalne :( ... i jeszcze amfiteatr z drugiej strony, głośne imprezy. Biedne te koty teraz.

Posted

beataczl napisał(a):
Cudak -wplata doszla?

Tak :) bardzo dziękuję.

08.07.11 Beata W., Człuchów (beataczl za 6 i 7) 10
08.07.11 ALEKSANDRA R.,Katowice (__Lara) 10

Posted

Kotki proszą o wsparcie:

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" lub "na koty z portu w Stepnicy"

Posted

LeCoyotte napisał(a):
Pomyślę nad jakimś bazarkiem;)

:loveu: :loveu: :loveu: Byłoby super, bo naprawdę ciężko uzbierać na karmę... mamy za mało deklaracji i jeszcze, jak na złość, karmy coraz droższe :(

Na konto Fundacji doszło 5 zł, chyba od Javeny. Dziękuję w imieniu kotów :loveu: