Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest otwarte, kiedy są tam pracownicy (choć jest tabliczka z zakazem wstępu...). Jak spotkam Panią Basię to spytam, jak z sobotą i niedzielą, bo wtedy nie pracują... a koty jakoś musi karmić.

Posted

[quote name='Szarotka']I co teraz z kotami ?? czy doszla moja deklaracja ??
Przebudowa dotyczy brzegu, a koty mają swoje budki kawałek dalej.
Jedzenie w najgorszym wypadku i przez ogrodzenie można im podawać.

Jak wpłacałaś w tym tygodniu, to dopiero po niedzieli będę wiedzieć, czy doszło :)

Lupi, nie byłam od tamtej pory. Jak nie dziś, to jutro się przejdę i dam Ci znać.

Posted

[quote name='Szarotka']I co teraz z kotami ?? czy doszla moja deklaracja ??
Nie doszła jeszcze.

Doszła za to wpłata:

01.07.11 Karolina R., Warszawa, 5 zł (borderterrier), dziękuję :loveu:

Posted

Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)

Posted

Jedzonko zamówione :) Dziękuję wszystkim, którzy się dołożyli i nadal proszę o wsparcie, bo zbieramy na kolejne zamówienie karmy już za miesiąc (a dni bardzo szybko mijają i jedzonko szybko się kończy :()

Posted

[quote name='__Lara']Podniosę!!!!
Ja coś też wreszcie wyślę na kociaki, tylko muszę o tym pamiętać :)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu: każdy grosik się teraz liczy... Niestety karmy podrożały, a ta którą zamawialiśmy do tej pory po bardzo korzystnej cenie, ostatnio bardzo spadła z jakością i koty źle na nią reagują. U bezdomnych kotów raczej nie sposób tego zaobserwować, ale podobno u domowych występują po niej rewolucje żołądkowe (biegunki) :shake:

[quote name='Szarotka']Deklaracja juz chyba doszla???[/QUOTE]
Mam nadzieję, że tak :) Dziękuję :loveu:

[quote name='beataczl']wczoraj poszla i moja dekl. na 10 zl. miesiacami sie zgubilam za jakie to beda...[/QUOTE]
Poprzednia Twoja wpłata była w kwietniu, też 10 zł (chyba za kwiecień i maj), więc teraz wychodziłoby, że na czerwiec i lipiec?
Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Deklaracja juz chyba doszla???[/QUOTE]
Potwierdzam, że doszła wpłata:
04.07.11 Anna W., Słubica Dobra (Szarotka) 15 zł

Bardzo dziękuję!