Cudak Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Maleństwa mieszkają w Szczecinie, nie u nas w porcie ;) ...a w porcie przebudowa, koty wypłoszone. I założyli kłódkę na bramie. Quote
__Lara Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kłódkę :o :o to teraz nie można się do nich dostać? :( Quote
Cudak Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Jest otwarte, kiedy są tam pracownicy (choć jest tabliczka z zakazem wstępu...). Jak spotkam Panią Basię to spytam, jak z sobotą i niedzielą, bo wtedy nie pracują... a koty jakoś musi karmić. Quote
Szarotka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 I co teraz z kotami ?? czy doszla moja deklaracja ?? Quote
Lupi Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cudak! Podpytam się... I ten biało - szary kociak jest w porcie?? Widziałaś go?? Quote
Cudak Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Szarotka']I co teraz z kotami ?? czy doszla moja deklaracja ?? Przebudowa dotyczy brzegu, a koty mają swoje budki kawałek dalej. Jedzenie w najgorszym wypadku i przez ogrodzenie można im podawać. Jak wpłacałaś w tym tygodniu, to dopiero po niedzieli będę wiedzieć, czy doszło :) Lupi, nie byłam od tamtej pory. Jak nie dziś, to jutro się przejdę i dam Ci znać. Quote
Cudak Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Szarotka']I co teraz z kotami ?? czy doszla moja deklaracja ?? Nie doszła jeszcze. Doszła za to wpłata: 01.07.11 Karolina R., Warszawa, 5 zł (borderterrier), dziękuję :loveu: Quote
Fiera Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :) Quote
Cudak Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jedzonko zamówione :) Dziękuję wszystkim, którzy się dołożyli i nadal proszę o wsparcie, bo zbieramy na kolejne zamówienie karmy już za miesiąc (a dni bardzo szybko mijają i jedzonko szybko się kończy :() Quote
__Lara Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Podniosę!!!! Ja coś też wreszcie wyślę na kociaki, tylko muszę o tym pamiętać :) Quote
beataczl Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 wczoraj poszla i moja dekl. na 10 zl. miesiacami sie zgubilam za jakie to beda... Quote
Cudak Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='__Lara']Podniosę!!!! Ja coś też wreszcie wyślę na kociaki, tylko muszę o tym pamiętać :)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: każdy grosik się teraz liczy... Niestety karmy podrożały, a ta którą zamawialiśmy do tej pory po bardzo korzystnej cenie, ostatnio bardzo spadła z jakością i koty źle na nią reagują. U bezdomnych kotów raczej nie sposób tego zaobserwować, ale podobno u domowych występują po niej rewolucje żołądkowe (biegunki) :shake: [quote name='Szarotka']Deklaracja juz chyba doszla???[/QUOTE] Mam nadzieję, że tak :) Dziękuję :loveu: [quote name='beataczl']wczoraj poszla i moja dekl. na 10 zl. miesiacami sie zgubilam za jakie to beda...[/QUOTE] Poprzednia Twoja wpłata była w kwietniu, też 10 zł (chyba za kwiecień i maj), więc teraz wychodziłoby, że na czerwiec i lipiec? Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Cudak Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Szarotka']Deklaracja juz chyba doszla???[/QUOTE] Potwierdzam, że doszła wpłata: 04.07.11 Anna W., Słubica Dobra (Szarotka) 15 zł Bardzo dziękuję! Quote
Szarotka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Wyslalam nastepne deklaracje, ale dojda oczywisce za 2 tygodnie. Quote
Recommended Posts