Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']Może coś wpłacę na początku lipca :/
Dziękuję bardzo :loveu:

Czy ktoś chciałby dać kociakowi DT/DS? Kociaki już nie takie małe. Jeden (kotka) z 4 mies, drugi (kocurek) starszy. Na razie czekamy na odpowiedź sąsiadki AlfyLS :loveu: Może znajdzie się dla nich miejsce na podwórku, gdzie dokarmia inne koty... Ale w domkach pewnie byłoby im lepiej.

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebne będzie wsparcie finansowe na jedzonko i weta dla kociaków, które mają jechać na DT do sąsiadki AlfyLS.
Jak tylko zostaną złapane i sfotografowane (mam nadzieję, że dziś, jeśli przestanie padać deszcz), będą miały swój osobny wątek.
Czy ktoś może coś wstępnie zadeklarować dla nich?

Posted

[quote name='Cudak']Potrzebne będzie wsparcie finansowe na jedzonko i weta dla kociaków, które mają jechać na DT do sąsiadki AlfyLS.
Jak tylko zostaną złapane i sfotografowane (mam nadzieję, że dziś, jeśli przestanie padać deszcz), będą miały swój osobny wątek.
Czy ktoś może coś wstępnie zadeklarować dla nich?

Podniosę....Cudak, a na miau one mają wątek?

Posted

Złapane :)

Kotka:

Kocurek (zdjęcia niestety nie oddają jego pięknej urody):

AlfaLS założysz im wątek?

Bardzo prosimy o wsparcie dla kociaków.

Posted

[quote name='__Lara']Podniosę....Cudak, a na miau one mają wątek?
Nie mają jeszcze, ale mam nadzieję, że AlfaLS im założy (kociaki mają trafić pod opiekę sąsiadki Alfy, więc lepiej, żeby to Alfa prowadziła im wątek - będzie miała informacje na bieżąco)

Posted

AlfaLS, dałabyś radę podjechać po kociaki na Słoneczne, gdybym miała je jak tam dowieźć? Nie znam za bardzo Szczecina, nie chciałabym błądzić, a im szybciej się je zawiezie tym lepiej...

Posted

Cudak napisał(a):
AlfaLS, dałabyś radę podjechać po kociaki na Słoneczne, gdybym miała je jak tam dowieźć? Nie znam za bardzo Szczecina, nie chciałabym błądzić, a im szybciej się je zawiezie tym lepiej...

Nie ma problemu - tylko to nie może być wtorek bo ten dzień mam obłożony od rana do wieczora :shake:

Posted

To ja dam Ci znać na tel, jakbym dziś dała radę je zawieźć.

Kociaki grzeczne, załatwiają się do kuwety. Tylko kocurek jakiś smutny w klatce :(

Posted

Kociaki już u nas. Po przyjeździe troszkę pojadły i poszły spać na mięciutkie kocyki, który miały przygotowane :lol:. Teraz niedawno byłyśmy u nich z nową porcja jedzonka to wstały, przeciągnęły się i zaczęły zajadać :lol:.

Są bardzo słodkie. Jutro założę im oddzielny wątek na miau i na dogo

Posted

Kamila Proc napisał(a):
i jaka plec?

Dzikie dziki :shake: wszystkie czarne z białym. Przydałby się DT, który je oswoi... ale teraz w "sezonie kociakowym" nie ma na to szans. Wszystkie DT zajęte :(