Cudak Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Jeszcze sporo deklaracji brakuje :( AlfaLS, jaka decyzja? Może być ten kocurek? Quote
AlfaLS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Cudak']Jeszcze sporo deklaracji brakuje :( AlfaLS, jaka decyzja? Może być ten kocurek? Tak szczerze mówiąc to ciągle biję się z myślami w jego kwestii. Dlatego nic nie piszę:lol:. Ja wcześniej się zdecydowałam na tą koteczkę bo kombinowałam, że kotka i kocurek w domu szybciej się dogadają niż dwa kocurki. A na mur-beton przybywa w przyszłym tygodniu - pewnie ok. środy - kocurek ze Świnoujścia. I teraz sama nie wiem czy się zdecydować na tego od Ciebie czy jednak czekać. W normalnych warunkach to nic by mi nie przeszkadzało ale teraz jak jest ta chora Niebieska to boję się o spokój w domu. Bo weci mi powiedzieli, że dla niej najważniejszy spokój... Jak słowo daję nie wiem co napisać .......:???: Quote
Cudak Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 AlfaLS napisał(a):Tak szczerze mówiąc to ciągle biję się z myślami w jego kwestii. Dlatego nic nie piszę:lol:. Ja wcześniej się zdecydowałam na tą koteczkę bo kombinowałam, że kotka i kocurek w domu szybciej się dogadają niż dwa kocurki. A na mur-beton przybywa w przyszłym tygodniu - pewnie ok. środy - kocurek ze Świnoujścia. I teraz sama nie wiem czy się zdecydować na tego od Ciebie czy jednak czekać. W normalnych warunkach to nic by mi nie przeszkadzało ale teraz jak jest ta chora Niebieska to boję się o spokój w domu. Bo weci mi powiedzieli, że dla niej najważniejszy spokój... Jak słowo daję nie wiem co napisać .......:???: To może na razie się wstrzymamy z łapaniem kociaka dla Ciebie? Kotka z kocurem też może wojować i przeszkadzać Niebieskiej :( Nie wiadomo, jakie mają charakterki... bo izolować ich nie miałabyś możliwości? Quote
AlfaLS Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Izolować to nie bardzo bo u mnie małe mieszkanie :shake: a w dodatku jeden pokój to w zasadzie biuro / mam działalność gosp. w domu / i same papiery - zwierzaki są tu tylko jak i ja jestem. Inaczej pewnie niczego bym nie znalazła jakby mi zrobiły porządki po swojemu....... Planuję dopisać do swojej działalności opiekę nad zwierzakami. Nie po to żeby zarabiać na tym kokosy - bo się nie da - ale po to żeby np. wpisywać w koszty żwirek i jedzenie. W związku z tym pewnie mój dom tymczasowy będzie jakoś płatny / żeby się skarbówka nie czepiała że koszty są a dochodów nie :evil_lol:/ ale jeden kociak ze Stępnicy ma u mnie tymczas na takich zasadach jak Helena bez względu na wszystko :lol:. A czy teraz czy później to bez znaczenia. I może rzeczywiście niech przyjedzie Perełek, poznam go i ..........zobaczymy kiedy kociak od Ciebie może przyjechać :lol:. Ok? Quote
Cudak Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 AlfaLS rozumiem i trzymam kciuki za Perełka, żeby nie rozrabiał za mocno :) U nas w pierwszej kolejności tymczas przydałby się temu kocurkowi, bo jest bardzo oswojony, ufny i ktoś może zrobić mu krzywdę :( Na drugim miejscu jest czarna kotka, która jest piękna, daje się głaskać, ale już złapać ją ciężko. Quote
Cudak Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Bardzo dziękuję za wpłaty dla kociaków: 12.05.11 Anna B., Wodzisław Śląski 10 16.05.11 ALEKSANDRA R.,Katowice 10 (__Lara?) 16.05.11 Krystyna S., Warszawa 31 (Estrella?) Quote
Estrella Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Anna B. to chainsav_lady, Krystyna S. (nie wiem skąd ta Wawa) to ode mnie z bazarku --> http://www.dogomania.pl/threads/205576-50-ksi%C4%85%C5%BCki-co%C5%9B-na-bi%C5%BCu-cukierki-bluzki-i-inne-na-kotk%C4%99-z-portu-do-30.04?p=16899038#post16899038 możesz potwierdzić? wcześniej było 8 dyszek, teraz 3, czyli razem 110 + wcześniej 5 Heleny, więc wszystko się zgadza Quote
Cudak Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Estrella, dziękuję bardzo :loveu: Potwierdzone na bazarku Quote
Kamila Proc Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 szkoda, ze ja jedynie moge przypominac o kociakach. moze kiedys to sie zmieni Quote
Estrella Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 sama obecność też się liczy, inaczej byłoby tu strasznie pusto ja chyba nie wpłacałam jeszcze piątaka za maj, co Cudak? Bo nie pamiętam... Quote
Cudak Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Szarotka, dziękuję :) Estrella, od Ciebie deklaracja (5 zł) doszła 21.04.2011 Quote
Estrella Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 drugie miejsce też dobre :) przelew za maj zrobię na poniedziałek Quote
Cudak Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 To ja na trzecim miejscu :D Estrella dziękuję Quote
Recommended Posts