Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roland_De']Dorzucam sie na stałe 25 PLN co miesiąć, pls o numer konta
Ale niespodzianka :loveu: :multi:

Konto jest w 1. poście:

Fundacja Kocia Dolina
Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy"

Czyli mamy już 60 zł stałych deklaracji
:multi:
Na miau mamy 40 zł stałych deklaracji (adopcje wirtualne), czyli brakuje 220 zł stałych wpłat, żeby było na samo suche na miesiąc.

Posted

Tak :) Wcześniej nie mieliśmy ani jednej stałej deklaracji, choć sylwija i __Lara regularnie nas ratowały wpłatami :loveu: Teraz już ponad 1 worek karmy jest pewny (bo za Ariona, ze zniżkami dla Fundacji wychodzi 80 zł).

Posted

Cudak a czy Ty dasz radę złapać tą młodą kicię co miała przyjechać do mnie na tymczas? Ponieważ sytuacja z Niebieską się troszkę poprawiła i mogę pomyśleć o tymczasach to oczywiście pomyślałam o niej i o Perełku ze Świnoujścia :lol: Perełek pewnie przyjedzie lada dzień to będziemy czekać teraz na znak od Ciebie :lol:.Jednak wcale nie ukrywam że wolałabym żeby kicia przyjechała już po sterylce....... Tak czy siak małą zapraszamy :lol:

Posted

[quote name='Estrella']chainsav_lady przelała piątaka na koty, sprzedałam jej pozabazarkowo bransoletki :) to będzie od Anny B.
Dziękuję bardzo :loveu:

AlfaLS
, na kocurka nie reflektowałabyś? Tego, co ostatnio miał sznurek na szyi :shake: Jest bardzo ufny, proludzki... nie nadaje się na wolnożyjącego.

Posted

[quote name='__Lara']Zaglądam do kociaków z doskoku. Dorzucę coś do karmy.
Bardzo dziękuję :loveu:

Wczoraj dotarła karma od LeCoyotte, którą zakupił z pieniędzy ze swojego portretowego bazarku :loveu: Bardzo dziękuję w imieniu portowych kociaków :loveu: