Cudak Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 agat21 napisał(a):wysłałam dziś 30 złociszy na kociule Helenka, trzymaj się dzielna kocino Deklaracja doszła, bardzo dziękuję w imieniu kociaków :loveu::loveu::loveu: magda222 napisał(a):Jutro przeliczę finanse i wpłacę coś na karmę. Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Bardzo prosimy o wsparcie, bo nam się konto wyzerowało :( ale za to kociaki dostaną puszki i trochę "lepszej" karmy (głównie dla tego chudego kotka, ale i reszta skorzysta) Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ja przeleję parę złotych wieczorem, niestety stałej nie mogę zagwarantować miłego dnia :) Quote
Cudak Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Sylwija bardzo Ci dziękuję, że po raz kolejny nam pomagasz :loveu::loveu::loveu: Na koncie portowych kotów znów pustki... :shake: Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 przelałam 60 pln na konto z pierwszego postu, chociaż troszkę może pomoże.. Quote
Cudak Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: To bardzo duża pomoc :) Quote
Igiełka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 zaglądam do kotków ale tylko dobrym słowem mogę wesprzeć :( Quote
Estrella Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 tutaj też zaproszę na bardzo szybki, szybki bazarek dla Heleny http://www.dogomania.pl/threads/205576-nowy-komplet-dachowa-odzie%C5%BC-robocza-Ma%C5%82a-Encyklopedia-Sportu-1-2-i-co%C5%9B-jeszcze-30.04?p=16648773#post16648773 później dorzucę inne fanty Quote
Cudak Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Estrella :loveu: ogromnie Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Pamietam co kotom obiecalam i wiem, ze musze sie wywiazac. Quote
Cudak Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Szarotka napisał(a):Pamietam co kotom obiecalam i wiem, ze musze sie wywiazac. :loveu: Bardzo prosimy o wsparcie! Dziś powinna dojść zamówiona karma (duuużo puszek:) ) i musimy pomału zbierać na kolejne zamówienie... Quote
magda222 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przelałam 30 zł. Wiem, że to kropla w morzu potrzeb ale w tej chwili tylko tyle mogę. Quote
Szarotka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Deklaracja to juz poszla, mam na mysli wysylanie zaproszen. Quote
Cudak Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 magda222 napisał(a):Przelałam 30 zł. Wiem, że to kropla w morzu potrzeb ale w tej chwili tylko tyle mogę. Magda222 :loveu: bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: Nie taka mała ta kropla, bo to aż 10 dobrych, kocich puszek :) Szarotka napisał(a):Deklaracja to juz poszla, mam na mysli wysylanie zaproszen. Szarotka :loveu: również bardzo Ci dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
magda222 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Przepraszam, że się wymądrzam, ale czy nie byłoby taniej kupować kociakom jakąś dobrą suchą karmę? Quote
Cudak Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 magda222 napisał(a):Przepraszam, że się wymądrzam, ale czy nie byłoby taniej kupować kociakom jakąś dobrą suchą karmę? Chodzi Ci o puszki? Koty dostają je bardzo rzadko :( Teraz zostały zamówione głównie ze względu na odrobaczenie (proszek łatwiej zmiesza z puszkami, niż z suchą, żeby został zjedzony) i ze względu na chorobę jednego z kociaków (leki również łatwiej podać z mokrym jedzonkiem), który będzie je dostawał osobno. Na co dzień koty dostają suchą karmę - "lepszą" lub "gorszą", w zależności od tego, ile pieniędzy uda się w danym miesiącu uzbierać. Choć niby powinny dostawać jednak lepszą (regulującą pH moczu), ze względu a to, że niemal całe stado jest wykastrowane i ryzyko zachorowań na SUK jest zwiększone... Quote
magda222 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 OK. Rozumie. Myślałam, że tylko puszki dostają. Quote
Cudak Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Byłam dziś w porcie z puszkami i fenbenatem na odrobaczanie. Jeden z kotów jest w okropnym stanie :( później wstawię zdjęcia.... Quote
Cudak Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Na początek kotka, której nie udaje mi się złapać, choć z pozoru wydaje się to nie być trudne :evil: Jest piękna, ma dłuższą sierść, podchodzi i łasi się, ale jak wyczuje że chcę ją złapać, to ucieka i robi się bardzo ostrożna... Na szczęście nie widać jeszcze, żeby była w ciąży, więc troszkę czasu jeszcze zostało by ją złapać. Mam nadzieję, że w końcu mi się to uda. Kotka ma niestety niewielkie wyłysienia na skórze i na głowie :| Koteczka jest bardzo sympatyczna. Quote
Recommended Posts