beta ata Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) W sklepach JYSK są bardzo tanie polarowe kocyki. Najtansze są białokremowe, dość cienkie, chyba 130/160cm, zdaje się, że po 6 zł, trochę grubsze kolorowe są droższe . JYSK "wystepuje" chyba częściej niż IKEA, skoro nawet tu u mnie w Jeleniej Górze jest... W necie można sprawdzic wykaz sklepów. edit: Sprawdziłam. Tu są: http://www.jysk.pl/210/452/4500603/a/catalog Na stronie JYSK, w prawym górnym rogu jest przycisk "znajdź sklep". Edited September 30, 2012 by beta ata Quote
Clean Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 W Szczecinie sa dwa sklepy wiec chyba nie powinno być problemu z zakupem:-) Quote
Cudak Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='beta ata']W sklepach JYSK są bardzo tanie polarowe kocyki. Najtansze są białokremowe, dość cienkie, chyba 130/160cm, zdaje się, że po 6 zł, trochę grubsze kolorowe są droższe . JYSK "wystepuje" chyba częściej niż IKEA, skoro nawet tu u mnie w Jeleniej Górze jest... W necie można sprawdzic wykaz sklepów. edit: Sprawdziłam. Tu są: http://www.jysk.pl/210/452/4500603/a/catalog Na stronie JYSK, w prawym górnym rogu jest przycisk "znajdź sklep". Dziękuję za podpowiedź :) Z ostatniego bazarku (książkowego) jest już 75 zł i z poprzednich muszę policzyć, jak stoimy, to na trochę kocyków już będzie :) Quote
AlfaLS Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Rozmawiałam dziś z Katarzyną09. Jak będzie potrzeba to podjedzie do IKEI w Gdańsku i koce kupi i nam przyśle :lol:. Tylko trzeba będzie określić jakie i ile. Ona tez podpowiedziała Jyska - w Szczecinie są wiec można zobaczyć jak to tam wygląda a mnie przyszły jeszcze go głowy ciuchbudy... Koło mnie akurat została nowa otworzona, wstąpię tam i zobaczę co i jakie jest. Moge oblecieć też inne w mieście tylko musiałabym wiedzieć ile tych kocy potrzeba i mniej więcej w jakiej cenie mogą być żebym po prostu nie przepłaciła... A ode mnie to i dostarczyć by było łatwiej... A czy przydałyby Ci się np. stare kurtki do tych budek? Mam coś takiego do wyrzucenia to może jeszcze tą zimę mogłyby "przepracować" zanim trafią na śmietnik... Mam też starą kołdrę tylko ją muszę najpierw spróbować uprać zanim kociakom oddam bo moje tymczasy niestety ją zaznaczyły... Quote
mgro Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='AlfaLS']Rozmawiałam dziś z Katarzyną09. Jak będzie potrzeba to podjedzie do IKEI w Gdańsku i koce kupi i nam przyśle :lol:. Tylko trzeba będzie określić jakie i ile. Ona tez podpowiedziała Jyska - w Szczecinie są wiec można zobaczyć jak to tam wygląda a mnie przyszły jeszcze go głowy ciuchbudy... Koło mnie akurat została nowa otworzona, wstąpię tam i zobaczę co i jakie jest. Moge oblecieć też inne w mieście tylko musiałabym wiedzieć ile tych kocy potrzeba i mniej więcej w jakiej cenie mogą być żebym po prostu nie przepłaciła... A ode mnie to i dostarczyć by było łatwiej... A czy przydałyby Ci się np. stare kurtki do tych budek? Mam coś takiego do wyrzucenia to może jeszcze tą zimę mogłyby "przepracować" zanim trafią na śmietnik... Mam też starą kołdrę tylko ją muszę najpierw spróbować uprać zanim kociakom oddam bo moje tymczasy niestety ją zaznaczyły...[/QUOTE] Witajcie! Z tą ciuch budą to jest niezły pomysł. W Goleniowie jest taka otwarta w niedzielę i wtedy jest sztuka po 3 złote. W zeszłą zimę kupowałam tam bluzy polarowe na kubraki dla psów ale koce, poduszki i kołdry też tam widziałam wtedy. Quote
Cudak Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='mgro']Witajcie! Z tą ciuch budą to jest niezły pomysł. W Goleniowie jest taka otwarta w niedzielę i wtedy jest sztuka po 3 złote. W zeszłą zimę kupowałam tam bluzy polarowe na kubraki dla psów ale koce, poduszki i kołdry też tam widziałam wtedy.[/QUOTE] Podasz mi adres? :) Quote
Cudak Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='AlfaLS']Rozmawiałam dziś z Katarzyną09. Jak będzie potrzeba to podjedzie do IKEI w Gdańsku i koce kupi i nam przyśle :lol:. Tylko trzeba będzie określić jakie i ile. Ona tez podpowiedziała Jyska - w Szczecinie są wiec można zobaczyć jak to tam wygląda a mnie przyszły jeszcze go głowy ciuchbudy... Koło mnie akurat została nowa otworzona, wstąpię tam i zobaczę co i jakie jest. Moge oblecieć też inne w mieście tylko musiałabym wiedzieć ile tych kocy potrzeba i mniej więcej w jakiej cenie mogą być żebym po prostu nie przepłaciła... A ode mnie to i dostarczyć by było łatwiej... A czy przydałyby Ci się np. stare kurtki do tych budek? Mam coś takiego do wyrzucenia to może jeszcze tą zimę mogłyby "przepracować" zanim trafią na śmietnik... Mam też starą kołdrę tylko ją muszę najpierw spróbować uprać zanim kociakom oddam bo moje tymczasy niestety ją zaznaczyły...[/QUOTE] Dziękuję :) Kurtki i kołdry raczej nie wejdą - budki są w środku niewielkie :( Poskładany kocyk w sam raz by był, czy bluza polarowa. Jakbyś mogła się rozejrzeć w jakich cenach są, to byłabym wdzięczna - podaj mi od razu swoje konto, to przeleję na kilka chociaż :) Quote
AlfaLS Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Mam info od Katarzyny09 - może nam kupić co chcemy w tej IKEI - mamy dać tylko sygnał :lol:. "Moja" cichbuda ma dostawy w sobotę, to wtedy jest najdrożej, pójdę na konkretny rekonesans tak koło środy. Mam jeszcze jedną na oku, tam w środę i sobotę jest wszystko po 1 zł. Zobaczę co tam wypatrzę. Kasy nie chcę - kociaki mają u mnie jeden zaległy bazarek, którego wciąż nie mogę dla nich zrobić :oops:. Quote
Cudak Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 AlfaLS :loveu::loveu::loveu: z Ikeą się wstrzymamy na razie - jak nie uda się w ciuch budach wyszukać, tyle ile potrzeba, to będziemy kombinować :) Quote
AlfaLS Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Tylko musisz się zorientować ile ich potrzebujesz, żebyśmy za dużo nie kupili :evil_lol:. Quote
Cudak Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Jak będzie za dużo, to na wiosnę wymienimy im w budkach :) Zresztą i do klatek się przydadzą, gdzie przechowuję kotki po sterylkach, czy chore. Quote
Clean Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Czy udało się zakupić te bluzy polarowe dla kociaków? Quote
Cudak Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='Clean']Czy udało się zakupić te bluzy polarowe dla kociaków? Nie wiem, czy AlfieLS się udało, ale ja niestety w niedzielę (kiedy wszystko jest po 3 zł) nie byłam na siłach jechac do Goleniowa :( Już ponad tydzień mnie choróbsko trzyma. Mam nadzieję, ze w najbliższą niedzielę uda mi się podjechać. Wysłałam dziś do Fundacji zamówienie na suchą karmę, na koncie kociaków znów będzie pusto.... Quote
AlfaLS Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ja na razie nic nie kupiłam :shake:. Na razie odwiedziłam dwie ciuchbudy ale w jednej nie było kocyków a bluzy były wyceniane na sztuki i ceny jak dla nas bez sensu. W drugiej byłam w dzień dostawy więc ceny powalające. Mam namiar na kolejny sklep gdzie podobno w poniedziałki jest wszystko po 2 zł. a reszta dni tygodnia po 1 zł. Podjadę tam ale też pewnie dopiero w weekend bo wcześniej czasu trochę brak a to na drugim końcu miasta... Quote
Cudak Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Udało mi się dziś zakupić sporo bluz polarowych i nawet kilka szlafroczków :D po 3 zł/szt. Dziękuję mgro za namiary :) Ale się ciszę, że już cokolwiek mamy do budek, bo robi się coraz chłodniej... Quote
Clean Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Super Cudak:-)Kotki dzięki Tobie nie będa marzły! Quote
Recommended Posts