Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini - przerażony Dropsik srajek i lejek szuka ... albo i nie szuka...

Recommended Posts

Posted

[quote name='marlenka']Oj ciotka Ty tez masz takiego psiaka ??? Elvisek się sklonował ???[/QUOTE]

wszyscy mają sznupki - mam i ja :lol:

[quote name='zerduszko']zrób mu masażyk relaksacyjny :)[/QUOTE]

po zadku???? :evil_lol:

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a stopery do uszu? Mój poprzedni pies był mega szczekacz, choć sznupem nie był. Wiecie jak się wszyscy ucieszyli gdy w wielk lat 12 ogłuchł? I taki głuchy przez kolejne trzy lata życia też był szczęśliwy - nic mu nie mogło snu zakółcić :)

Posted

[quote name='gameta']a stopery do uszu? Mój poprzedni pies był mega szczekacz, choć sznupem nie był. Wiecie jak się wszyscy ucieszyli gdy w wielk lat 12 ogłuchł? I taki głuchy przez kolejne trzy lata życia też był szczęśliwy - nic mu nie mogło snu zakółcić :)[/QUOTE]

gameta okrutna jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='marlenka']gameta okrutna jesteś :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, ale to szczera prawda. Jego szczekanie naprawdę mogło budzić mordercze instynkty... Też był przygarniętą znajdą z jakąś tam przeszłością i miał swojego hopla... Ale spędził u nas 14lat :)

Posted

[quote name='gameta']Wiem, ale to szczera prawda. Jego szczekanie naprawdę mogło budzić mordercze instynkty... Też był przygarniętą znajdą z jakąś tam przeszłością i miał swojego hopla... Ale spędził u nas 14lat :)[/QUOTE]

Wiem co to znaczy u mnie trzy jadaczki na podwórku i jak tamte ryja drą to i te w domu . Czasami myślę czy nie kupić im czegoś nasennego zeby choc jedną noc przespac bez stresu

Posted

[quote name='gameta']Można wszystkim :p[/QUOTE]

jasny gwint - to ja mu niepotrzebnie uszy leczę i czyszczę - odetkały sie widocznie i stąd to szczekanie!!!!! miał "naturalne" stopery!!! ale jestem durna!!!! :cry:

[B][COLOR=Purple]ZAPRASZAM na mega wypasione BAZARY - na sznupy i na missieeki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179746-KONG-XXL-MASKA-afr-MATERO-na-YerbAE-misiowe-kapcie-ciuchy-na-sznaucery-do-20-02[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179745-ALBUM-foto-National-G-KSIAE-A-KI-duuuA-o-ksiAE-A-ek-na-sznaucery-do-20-02?p=14088645#post14088645[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179743-A-winka-skarbonka-kolorowe-oA-A-wki-breloczki-pamiAE-tkowe-na-missieeki-do-20-lutego?p=14088522#post14088522[/url]
[/COLOR][/B]

Posted

Dona, Brok i Dropsik dostali od Neonki 100 zł (podzieliłam 35 zł, 35 zł, 30 zł) - wielkie wielkie DZIĘKI :Rose:

i od AnkiG z bazarku z piórem 76 zł (podzielone odpowiednio 25, 25, 26 zł) DZIĘKUJEMY!!!! :Rose:

Posted

[quote name='weszka']Hahaha ja też odetchnęłam z ulgą jak Bunia przygłuchła i nie była już taka bardzo czujną sznaucerką ;) No ale oczywiscie nie życzę źle Dropsikowi ;)[/QUOTE]

no nie mów, że tego się nie da oduczyć??? :mdleje:

Posted

[quote name='Doginka']Ja to powiem - raczej się nie da:shake:[/QUOTE]

super... ciekawe kto zechce adoptowac takiego szczekacza - teraz własnie stoi koło mnie i przysypia na stojąco, ale stoi i czuwa - nasłuchuje bo na górze ganiają sie koty wiec co raz coś puknie, stuknie - wtedy Drops nas o tym INFORMUJE :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']...ale stoi i czuwa - nasłuchuje bo na górze ganiają sie koty wiec co raz coś puknie, stuknie - wtedy Drops nas o tym INFORMUJE :shock:[/QUOTE]
Przynajmniej jesteście na bierząco z informacjami:roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']bardzo smieszne :obrazic: on ma głos jak szczyl - piskliwy, a jak on sie zrywa i szczeka to zaraz zrywa sie też Pepa i Luna i tez się drą :shock:[/QUOTE]
A szczekliwy sznup potrafi nauczyć resztę tych mniej szczekliwych;-) - więc jeszcze wszystko przed Toba Wasiu:lol: