malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='marlenka']Oj ciotka Ty tez masz takiego psiaka ??? Elvisek się sklonował ???[/QUOTE] wszyscy mają sznupki - mam i ja :lol: [quote name='zerduszko']zrób mu masażyk relaksacyjny :)[/QUOTE] po zadku???? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='malawaszka'] po zadku???? :evil_lol:[/QUOTE] Po podbrzuszu :diabloti: Quote
AMIGA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Się pociesz, że nie mieszkasz w bloku na wprost windy! Quote
gameta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 a stopery do uszu? Mój poprzedni pies był mega szczekacz, choć sznupem nie był. Wiecie jak się wszyscy ucieszyli gdy w wielk lat 12 ogłuchł? I taki głuchy przez kolejne trzy lata życia też był szczęśliwy - nic mu nie mogło snu zakółcić :) Quote
marlenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='gameta']a stopery do uszu? Mój poprzedni pies był mega szczekacz, choć sznupem nie był. Wiecie jak się wszyscy ucieszyli gdy w wielk lat 12 ogłuchł? I taki głuchy przez kolejne trzy lata życia też był szczęśliwy - nic mu nie mogło snu zakółcić :)[/QUOTE] gameta okrutna jesteś :evil_lol: Quote
gameta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='marlenka']gameta okrutna jesteś :evil_lol:[/QUOTE] Wiem, ale to szczera prawda. Jego szczekanie naprawdę mogło budzić mordercze instynkty... Też był przygarniętą znajdą z jakąś tam przeszłością i miał swojego hopla... Ale spędził u nas 14lat :) Quote
marlenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='gameta']Wiem, ale to szczera prawda. Jego szczekanie naprawdę mogło budzić mordercze instynkty... Też był przygarniętą znajdą z jakąś tam przeszłością i miał swojego hopla... Ale spędził u nas 14lat :)[/QUOTE] Wiem co to znaczy u mnie trzy jadaczki na podwórku i jak tamte ryja drą to i te w domu . Czasami myślę czy nie kupić im czegoś nasennego zeby choc jedną noc przespac bez stresu Quote
AMIGA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A nie lepiej sobie stoperki wtyknąć? :-) Quote
marlenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='AMIGA']A nie lepiej sobie stoperki wtyknąć? :-)[/QUOTE] Sąsiadom tyż ???? Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 no własnie te stopery to Gameta proponuje dla niego czy dla nas???? :lol: Quote
gameta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='malawaszka']no własnie te stopery to Gameta proponuje dla niego czy dla nas???? :lol:[/QUOTE] Można wszystkim :p Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='gameta']Można wszystkim :p[/QUOTE] jasny gwint - to ja mu niepotrzebnie uszy leczę i czyszczę - odetkały sie widocznie i stąd to szczekanie!!!!! miał "naturalne" stopery!!! ale jestem durna!!!! :cry: [B][COLOR=Purple]ZAPRASZAM na mega wypasione BAZARY - na sznupy i na missieeki [url]http://www.dogomania.pl/threads/179746-KONG-XXL-MASKA-afr-MATERO-na-YerbAE-misiowe-kapcie-ciuchy-na-sznaucery-do-20-02[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179745-ALBUM-foto-National-G-KSIAE-A-KI-duuuA-o-ksiAE-A-ek-na-sznaucery-do-20-02?p=14088645#post14088645[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/179743-A-winka-skarbonka-kolorowe-oA-A-wki-breloczki-pamiAE-tkowe-na-missieeki-do-20-lutego?p=14088522#post14088522[/url] [/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dona, Brok i Dropsik dostali od Neonki 100 zł (podzieliłam 35 zł, 35 zł, 30 zł) - wielkie wielkie DZIĘKI :Rose: i od AnkiG z bazarku z piórem 76 zł (podzielone odpowiednio 25, 25, 26 zł) DZIĘKUJEMY!!!! :Rose: Quote
weszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hahaha ja też odetchnęłam z ulgą jak Bunia przygłuchła i nie była już taka bardzo czujną sznaucerką ;) No ale oczywiscie nie życzę źle Dropsikowi ;) Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='weszka']Hahaha ja też odetchnęłam z ulgą jak Bunia przygłuchła i nie była już taka bardzo czujną sznaucerką ;) No ale oczywiscie nie życzę źle Dropsikowi ;)[/QUOTE] no nie mów, że tego się nie da oduczyć??? :mdleje: Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='malawaszka']no nie mów, że tego się nie da oduczyć??? :mdleje:[/QUOTE] Ja to powiem - raczej się nie da:shake: Quote
gameta Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Doginka']Ja to powiem - raczej się nie da:shake:[/QUOTE] Malawaszka, zostało ci przestać mu te uszy czyścić... Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='Doginka']Ja to powiem - raczej się nie da:shake:[/QUOTE] super... ciekawe kto zechce adoptowac takiego szczekacza - teraz własnie stoi koło mnie i przysypia na stojąco, ale stoi i czuwa - nasłuchuje bo na górze ganiają sie koty wiec co raz coś puknie, stuknie - wtedy Drops nas o tym INFORMUJE :shock: Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='malawaszka']...ale stoi i czuwa - nasłuchuje bo na górze ganiają sie koty wiec co raz coś puknie, stuknie - wtedy Drops nas o tym INFORMUJE :shock:[/QUOTE] Przynajmniej jesteście na bierząco z informacjami:roflt: Quote
AnkaG Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wasia Esta ma 14 lat a drze się najwięcej. Te typy tak mają. Nuce też nic nie brakuje ... No ale przynajmniej nikt obcy do domu sie nie zakradnie :P Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bardzo smieszne :obrazic: on ma głos jak szczyl - piskliwy, a jak on sie zrywa i szczeka to zaraz zrywa sie też Pepa i Luna i tez się drą :shock: Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='malawaszka']bardzo smieszne :obrazic: on ma głos jak szczyl - piskliwy, a jak on sie zrywa i szczeka to zaraz zrywa sie też Pepa i Luna i tez się drą :shock:[/QUOTE] A szczekliwy sznup potrafi nauczyć resztę tych mniej szczekliwych;-) - więc jeszcze wszystko przed Toba Wasiu:lol: Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 póki co moje są przy nim anioły - teraz on wrzeszczy a one nawet głowy nie podnoszą WOW! Quote
Doginka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='malawaszka']póki co moje są przy nim anioły - teraz on wrzeszczy a one nawet głowy nie podnoszą WOW![/QUOTE] Bo masz mądre dziepsinki:klacz::loveu: Quote
Recommended Posts