Erhan Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='malawaszka']no ja u moich znajduchów świętuję takie rocznice jako urodziny :grins: bo nie wiem kiedy mają :niewiem:[/QUOTE] A to Erhankowi taka uroczystość nie przysługuje, bo urodziny obchodzi 13 IX ;-), Platonowi mogę taką rocznicę ustanowić, bo data urodzin nieznana. Quote
sybil Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='malawaszka']na barwę siuśków też wpływają, ale nie jadł buraków :shake:[/QUOTE] Skąd wiesz, może ukopał sobie buraczka na polu i schrupał? :eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 noo ja też go odświeżyłam niedawno :D Quote
lilo Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ojaaa to Dropsio ... piękny jest :) a to zdjęcie mnie rozwaliło , ten uśmiech na pysku , wiatr we wlosach , muchy w zębach :) Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 a w ogóle to tytuł wątku już nieaktualny - aż się boję to pisać, ale Dropek już nie załatwia się w domu - JUŻ hahaha :lol: sikanie było jak Brokat przyjechał bo chłopaki intensywnie rozmawiali :mad::angryy: ale już im przeszło i teraz to najlepsi ziomale :crazyeye: szok! śpią koło siebie - oczywiście obaj muszą być przyklejeni do mnie :shake: no i nie jest już przerażony - lęki mu zostaną na pewno - typu unikanie ręki jak się za szybko do niego wyciągnie, ale mnie się już nic a nic gad nie boi :mad: :evil_lol: odczulam go na wszelkie jego lęki i ostatnio mamy już mega sukces macham smyczą tak w jego kierunku jakbym go chciała uderzyć a on nic - zaciesza głupek :loveu: :evil_lol: nadal przerąbane mają u niego mój ojciec i szwagier :lol: chodzimy po podwórku i nawet jak co 3 minuty ich spotyka to musi lecieć oszczekać :roll: to samo z moją siostrą, ale nic na to nie poradzę bo to są osoby, które mają w .... nosie psie lęki i nie chcą nam pomóc i przekonać Dropsa do siebie więc niech spadają na drzewo - będziemy na nich szczekać :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 tak :lol: Mama gada do Dropsa, głaska go i na nią tak nie ujada Quote
AnkaG Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ... muchy w zębach ... :evil_lol: Super Dropsio wygląda ...:lol: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja Ci powiem, że ten fragment mnie przeraża.... malawaszka napisał(a):jak Brokat przyjechał bo chłopaki intensywnie rozmawiali :mad::angryy: ale już im przeszło i teraz to najlepsi ziomale :crazyeye: szok! śpią koło siebie - oczywiście obaj muszą być przyklejeni do mnie :shake: juz wiem co będzie dalej ... :scared: Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ze co bedzie ?? zaraz ktos wpadnie na wątek i zacznie Malawaszkę od zbieraczek wyzywac :) hahahahaha o to Ci chodzi ?? Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 lilo napisał(a):ze co bedzie ?? zaraz ktos wpadnie na wątek i zacznie Malawaszkę od zbieraczek wyzywac :) hahahahaha o to Ci chodzi ?? no nieee, niedokładnie...... znaczy mniej więcej o to, ale nie żeby zaraz miał ktoś wpadać i ją wyzywać.... choc w sumie sens ten sam.... Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 lilo napisał(a):ze co bedzie ?? zaraz ktos wpadnie na wątek i zacznie Malawaszkę od zbieraczek wyzywac :) hahahahaha o to Ci chodzi ?? pewnie tak :roflt: Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zaraz wyzywać :D Nazywać rzeczy po imieniu ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 zerduszko napisał(a):Zaraz wywywać :D Nazywać rzeczy po imieniu ;) nooo wywywać nie wolno :lol: Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Idż babo, nie wolno się śmiać z moich literówek :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 zerduszko napisał(a):Idż babo, nie wolno się śmiać z moich literówek :eviltong: za to z moich :hmmmm: ułomności to wolno? :errrr: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):za to z moich :hmmmm: ułomności to wolno? :errrr: z literówek to niekulturalnie... ;) Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):z literówek to niekulturalnie... ;) a z ludzkich słabości i ułomności to kulturalnie????? :lol: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):a z ludzkich słabości i ułomności to kulturalnie????? :lol: kultury w to nie mieszajmy... jak ktoś słaby i ułomny, to takie "przesmiewki" moga wpłynąc nań mobilizująco.... Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 aaaa ale to nie na mnie - na mnie nic nie wpływa mobilizująco :D ja z gatunku tych co to na złość mamie odmrożą sobie uszy :D Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no bo Ty jesteś przypadek specyficzny.... nie poddający sie juz żadnym regułom.... za nic mający utarte kanony....cóż poradzisz, trza z tym żyć... Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):no bo Ty jesteś przypadek specyficzny.... nie poddający sie juz żadnym regułom.... za nic mający utarte kanony....cóż poradzisz, trza z tym żyć... Jambi my jak my , online da się życ ale TZ-t ... biedna chłopina :) Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 wiesz jak gadają... widziały gały co brały... :niewiem: Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):wiesz jak gadają... widziały gały co brały... :niewiem: ołłłł yeeeeeee :klacz: Quote
Recommended Posts