Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini - przerażony Dropsik srajek i lejek szuka ... albo i nie szuka...

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe ja idę na wesele w sobotę :diabloti: ale do mnie przychodzi w związku z tym mama. Ja bym próbowała zostawić drania w klatce o ile przyzwyczajony i nie dostanie tam *******ca :roll: no albo ja wiem w łazience czy gdzieś gdzie masz drzwi żeby mu powierzchnię ograniczyć.

Posted

klatki on się boi, poza tym to za długo żeby w klatce siedział :shake: łazienka - niewiele większa od klatki - ale moze to i dobry pomysł - tam niech sobie leje ile chce... moje dziewczyny będą u mamy, mama będzie brała psy na spacer, Dropsa też, ale potem będzie musiał być sam bo nie sądzę, żeby mama nie umarła z nudów siedząc u nas z Dropsem :lol: no jakoś damy radę - najwyżej potem wypożyczę odkurzacz piorący :roll: widziały gały co brały nie? :lol:

Posted

noo właśnie - gały widziały i miały czas żeby przywyknąć ;)

jak Ty naliczyłaś tych 15 psów? :hmmmm: mi wyszło 14... to ile zerduszko ma, bo to chyba przez nią mi się miesza...

jestes pewna, że kurdoople byłyby szczęśliwe na wizyte Arona? zapewne zwłaszcza Luna byłaby przeszczęśliwa... :)

weszka napisał(a):
To ja się na impresskę wpisuję z 3 olbrzymkami. Jakby nas było mało mogę dowlec też 1 kota i 1 kotkę :D

nooo, to i mój Aron będzie uszczęśliwiony :) 3 młode laski w jego rozmiarze... nie to co kurdoople ;) a jeszcze koty przywieziesz to już wogóle raj!

Posted

jambi_ napisał(a):
noo właśnie - gały widziały i miały czas żeby przywyknąć ;)

jak Ty naliczyłaś tych 15 psów? :hmmmm: mi wyszło 14... to ile zerduszko ma, bo to chyba przez nią mi się miesza...

jestes pewna, że kurdoople byłyby szczęśliwe na wizyte Arona? zapewne zwłaszcza Luna byłaby przeszczęśliwa... :)

nie liczyłaś zdaje się Soni :lol:

Posted

ja tam sie zaproszona nie czuje, zaproszony to został mój pies :p , (że niby sie waszkowe stado ucieszy z odwiedzin giganta), ale ja sie i tak wprosze :eviltong:

Posted

No no , widze ze towarzystwa ani na chwile nie mozna samego zostawic....

Dropsik znalazł domek , Malwaszka ciąża ( urojona bądz nie :P) , imprezy się sypią , normalnie to już podejrzanie wygląda.

Moniczko jest taka choroba powszechnie nazywana zbieractwem :) dobrze że Twoje zbieractwo poszło w dobrym kierunku i "zbierasz" samotne maluchy. Chwała Ci za to kobieto :* wielki "szacun " :)

Posted

[quote name='lilo']
Dropsik znalazł domek , Malwaszka ciąża ( urojona bądz nie :P) , imprezy się sypią , normalnie to już podejrzanie wygląda.

[/QUOTE]

"bądź nie" ... ? :eek2:

[quote name='malawaszka']wiem wiem - mam na ścianie wielki napis - zbieractwo to choroba :errrr: zerduszko ma też prikaz nawrzucać mi jak się zagalopuję :evil_lol:[/QUOTE]

ściemniara ... [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG] zerduszko ma bana...

Posted

uffff.... bo już myślałam, że coś mnie ominęło... chociaż... z drugiej strony... szkoooda.... byłyby małe waszki [img]http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif[/img]

Posted

[quote name='jambi_']uffff.... bo już myślałam, że coś mnie ominęło... chociaż... z drugiej strony... szkoooda.... byłyby małe waszki [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif[/IMG][/QUOTE]

co gorsza i mnie się coraz częściej taka myśl kołacze po pustym łbie :icon_roc:

Posted

CHOĆ, POCZYTAJ, NIE BĘDZIE TAKI PUSTY:

ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA BIRMY (I TOTKA)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192121-MEGA-KSIĘGARNIA-DLA-SZNAUCERÓW!-Ponad-100-pozycji!?p=15307626#post15307626[/URL]

PROSZE O HOPANIE, PODRZUCANIE, ZAPRASZANIE NO I OCZYWIŚCIE ZAKUPY :)

bajdełej... jest kilka pozycji o niemowlętach....

Posted

nooo ja tak tylko napisałam, bo próbowałam się przedrzec przez posty imprezowo - ciążowe ( jak to brzmi :P hehe ) i dostałam takiej kołomyi że przez chwilę to i Dropsa o ciążę podejrzewałam :)

Malawaszko jakbyś se tak czworaczki walnęła to za 20 parę lat 4 nowe domki tymczasowe by były :)

Posted

Czytałam dotąd milczkiem, ale nie zdzierżylam i się wtracam.
Malawaszko, jakbym z Bonusiem przyjechała na tę imprezę, to przynajmniej Luna by miala towarzysza do ponarzekania na swoje zdrowie i do porównania - gdzie którego coś postrzykło, gdzie ktorego rąbie w krzyżu itd. A przy okazji może do tej zagródki bym przywiozła to stadko sznupków z naszego schroniska - te z pseudohodowli?