malawaszka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 zerduszko napisał(a):W sob. mam znajomych, ale możesz zaryzykować ;) przyjedź ze znajomymi do mnie :lol: Quote
weszka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Hehe ja idę na wesele w sobotę :diabloti: ale do mnie przychodzi w związku z tym mama. Ja bym próbowała zostawić drania w klatce o ile przyzwyczajony i nie dostanie tam *******ca :roll: no albo ja wiem w łazience czy gdzieś gdzie masz drzwi żeby mu powierzchnię ograniczyć. Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 klatki on się boi, poza tym to za długo żeby w klatce siedział :shake: łazienka - niewiele większa od klatki - ale moze to i dobry pomysł - tam niech sobie leje ile chce... moje dziewczyny będą u mamy, mama będzie brała psy na spacer, Dropsa też, ale potem będzie musiał być sam bo nie sądzę, żeby mama nie umarła z nudów siedząc u nas z Dropsem :lol: no jakoś damy radę - najwyżej potem wypożyczę odkurzacz piorący :roll: widziały gały co brały nie? :lol: Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 noo właśnie - gały widziały i miały czas żeby przywyknąć ;) jak Ty naliczyłaś tych 15 psów? :hmmmm: mi wyszło 14... to ile zerduszko ma, bo to chyba przez nią mi się miesza... jestes pewna, że kurdoople byłyby szczęśliwe na wizyte Arona? zapewne zwłaszcza Luna byłaby przeszczęśliwa... :) weszka napisał(a): To ja się na impresskę wpisuję z 3 olbrzymkami. Jakby nas było mało mogę dowlec też 1 kota i 1 kotkę :D nooo, to i mój Aron będzie uszczęśliwiony :) 3 młode laski w jego rozmiarze... nie to co kurdoople ;) a jeszcze koty przywieziesz to już wogóle raj! Quote
weszka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Będzie wspaniale! Tabuny psów, kotów i ludziów :):) Quote
malawaszka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 jambi_ napisał(a):noo właśnie - gały widziały i miały czas żeby przywyknąć ;) jak Ty naliczyłaś tych 15 psów? :hmmmm: mi wyszło 14... to ile zerduszko ma, bo to chyba przez nią mi się miesza... jestes pewna, że kurdoople byłyby szczęśliwe na wizyte Arona? zapewne zwłaszcza Luna byłaby przeszczęśliwa... :) nie liczyłaś zdaje się Soni :lol: Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 aaaaa! fakt! nestrorka rodu! jak mogłam zapomnieć... :oops: Quote
malawaszka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 nie wiedziałaś, że jest ciągle u mnie :lol: Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 wtedy nie, ale dzisiaj jak pisałam już wiedziałam ... Quote
AnkaG Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 To kiedy ten zlot - ja tam się czuję zaproszona :) Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ja tam sie zaproszona nie czuje, zaproszony to został mój pies :p , (że niby sie waszkowe stado ucieszy z odwiedzin giganta), ale ja sie i tak wprosze :eviltong: Quote
AnkaG Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 jambi - myślisz, że wasia chciałaby spotkanie samych psów bez nas? Ciekawe jakby to oporządzała i pilnowała :) Quote
jambi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 no pewnie! :p my to zbędny balast, Wasia miałaby w końcu wielkie stado sznaucerów tylko dla siebie :evil_lol: Quote
lilo Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No no , widze ze towarzystwa ani na chwile nie mozna samego zostawic.... Dropsik znalazł domek , Malwaszka ciąża ( urojona bądz nie :P) , imprezy się sypią , normalnie to już podejrzanie wygląda. Moniczko jest taka choroba powszechnie nazywana zbieractwem :) dobrze że Twoje zbieractwo poszło w dobrym kierunku i "zbierasz" samotne maluchy. Chwała Ci za to kobieto :* wielki "szacun " :) Quote
malawaszka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 wiem wiem - mam na ścianie wielki napis - zbieractwo to choroba :errrr: zerduszko ma też prikaz nawrzucać mi jak się zagalopuję :evil_lol: Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='lilo'] Dropsik znalazł domek , Malwaszka ciąża ( urojona bądz nie :P) , imprezy się sypią , normalnie to już podejrzanie wygląda. [/QUOTE] "bądź nie" ... ? :eek2: [quote name='malawaszka']wiem wiem - mam na ścianie wielki napis - zbieractwo to choroba :errrr: zerduszko ma też prikaz nawrzucać mi jak się zagalopuję :evil_lol:[/QUOTE] ściemniara ... [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/IMG] zerduszko ma bana... Quote
malawaszka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 lilo się zagalopowała z tym "bądź nie" :lol: a zerduszko na gg mi wrzuca :lol: Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 uffff.... bo już myślałam, że coś mnie ominęło... chociaż... z drugiej strony... szkoooda.... byłyby małe waszki [img]http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif[/img] Quote
malawaszka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='jambi_']uffff.... bo już myślałam, że coś mnie ominęło... chociaż... z drugiej strony... szkoooda.... byłyby małe waszki [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif[/IMG][/QUOTE] co gorsza i mnie się coraz częściej taka myśl kołacze po pustym łbie :icon_roc: Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 CHOĆ, POCZYTAJ, NIE BĘDZIE TAKI PUSTY: ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA BIRMY (I TOTKA) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192121-MEGA-KSIĘGARNIA-DLA-SZNAUCERÓW!-Ponad-100-pozycji!?p=15307626#post15307626[/URL] PROSZE O HOPANIE, PODRZUCANIE, ZAPRASZANIE NO I OCZYWIŚCIE ZAKUPY :) bajdełej... jest kilka pozycji o niemowlętach.... Quote
lilo Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 nooo ja tak tylko napisałam, bo próbowałam się przedrzec przez posty imprezowo - ciążowe ( jak to brzmi :P hehe ) i dostałam takiej kołomyi że przez chwilę to i Dropsa o ciążę podejrzewałam :) Malawaszko jakbyś se tak czworaczki walnęła to za 20 parę lat 4 nowe domki tymczasowe by były :) Quote
malawaszka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='lilo'] Malawaszko jakbyś se tak czworaczki walnęła to za 20 parę lat 4 nowe domki tymczasowe by były :)[/QUOTE] hahahaha dobreee Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :mdleje: Drops w ciązy, Wasia ma czworaczki... co na to Jarosław? Quote
AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Czytałam dotąd milczkiem, ale nie zdzierżylam i się wtracam. Malawaszko, jakbym z Bonusiem przyjechała na tę imprezę, to przynajmniej Luna by miala towarzysza do ponarzekania na swoje zdrowie i do porównania - gdzie którego coś postrzykło, gdzie ktorego rąbie w krzyżu itd. A przy okazji może do tej zagródki bym przywiozła to stadko sznupków z naszego schroniska - te z pseudohodowli? Quote
Recommended Posts