Jump to content
Dogomania

Sznaucer mini - przerażony Dropsik srajek i lejek szuka ... albo i nie szuka...

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo ciąg dalszy r...ewolucji Dropsa

Jaka pogoda jest teraz każdy widzi... więc rano wyszłam przed dom z psami, ja na deszcz, one na mnie z tarasu jak na debila no ale z łaską w końcu Luna, Pepa i Iwonka wybiegły, zrobiły co trzeba i sruuu do domu, a Księciunio? Księciunio nie będzie sobie moczył łapek!!!! Siknął na filar i do domu... po chwili znalazłam... w łazience olany kosz z praniem, a w przedpokoju kupsko - na jedynym skrawku wykładziny jaki posiadamy

komu komu takiego kochanego pieska

a Iwonka zaszczepiona po raz drugi i w niedzielę wizytka przed adopcyjna - dzięki SBD!!!

Posted

zerduszko napisał(a):
Wiesz co - przykróć mu, bo coś za dobrze ma :lol: Za Iwonkową wizytę mega kciuki :)

no przykróć przykróć - łatwo powiedzieć, no więcej nie popełnię błędu, że będzie miał wybór - wychodzę albo nie - pada czy nie pada to wychodzimy... księciunio się nie rozpuści :lol: może... ale jest taki nieszczęsliwy na dezczu :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no przykróć przykróć - łatwo powiedzieć, no więcej nie popełnię błędu, że będzie miał wybór - wychodzę albo nie - pada czy nie pada to wychodzimy... księciunio się nie rozpuści :lol: może... ale jest taki nieszczęsliwy na dezczu :lol:

Myszor robi to samo - ale w domu nie brudzi ;)

wystawia nos i jak pada to w tył zwrot i tyle - udaje, że go nie ma

ale ja koło południa - pada czy nie pada biorę marudę pod pachę i aut :diabloti:

Posted

leje od wczoraj, wieje i jest obrzydliwie!!!!!!! Dropsa na siłę wywlokłam na "spacer", a Iwonka co? wyszła na taras i patrząc mi głęboko w oczy wysikała się pod dachem :evil_lol: ale miała minę :lol: to są cwaniaki kombinatory :roll:

Posted

nie nie nic nie przywleczemy bo cyfra 4 to była nadprogramowa - max jest 3 i póki co tak musi zostać... a J uduszę bo teraz tuli Iwkę jakby chciał mi przez to powiedzieć, że źle robie!!!!! i ma jakiś problem, że DO BLOKU :roflt: hahaha a jak mu mówiłam, żeby podpisał umowę adopcyjną to nie chciał :lol:

Posted

zrobiliśmy to szybko - ona cygański pies - byle gdzie byle na rączkach więc Pani ją wzięła, ja się zmyłam z widoku bo nie chciałam im machać na pożegnanie więc chyba było ok :) jak dojechali to dostałam smska, że sa na miejscu i że Iwonka spała grzecznie całą drogę :)