malawaszka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 hahahaha niedługo to umowę podpisze mój TZ: i prześcigają się które będzie bardziej pod pachą J :lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Nooo ciąg dalszy r...ewolucji Dropsa Jaka pogoda jest teraz każdy widzi... więc rano wyszłam przed dom z psami, ja na deszcz, one na mnie z tarasu jak na debila no ale z łaską w końcu Luna, Pepa i Iwonka wybiegły, zrobiły co trzeba i sruuu do domu, a Księciunio? Księciunio nie będzie sobie moczył łapek!!!! Siknął na filar i do domu... po chwili znalazłam... w łazience olany kosz z praniem, a w przedpokoju kupsko - na jedynym skrawku wykładziny jaki posiadamy komu komu takiego kochanego pieska a Iwonka zaszczepiona po raz drugi i w niedzielę wizytka przed adopcyjna - dzięki SBD!!! Quote
zerduszko Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Wiesz co - przykróć mu, bo coś za dobrze ma :lol: Za Iwonkową wizytę mega kciuki :) Quote
malawaszka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 zerduszko napisał(a):Wiesz co - przykróć mu, bo coś za dobrze ma :lol: Za Iwonkową wizytę mega kciuki :) no przykróć przykróć - łatwo powiedzieć, no więcej nie popełnię błędu, że będzie miał wybór - wychodzę albo nie - pada czy nie pada to wychodzimy... księciunio się nie rozpuści :lol: może... ale jest taki nieszczęsliwy na dezczu :lol: Quote
Bliss Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 malawaszka napisał(a):no przykróć przykróć - łatwo powiedzieć, no więcej nie popełnię błędu, że będzie miał wybór - wychodzę albo nie - pada czy nie pada to wychodzimy... księciunio się nie rozpuści :lol: może... ale jest taki nieszczęsliwy na dezczu :lol: Myszor robi to samo - ale w domu nie brudzi ;) wystawia nos i jak pada to w tył zwrot i tyle - udaje, że go nie ma ale ja koło południa - pada czy nie pada biorę marudę pod pachę i aut :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 No i mamy od pewnego czasu nowy rytuał - rano przychodzi spać z nami - Iwona na głowie a on w nogach - a ja jak paragraf bo jeszcze Fifka :errrr: Quote
weszka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Fotki z TZ-tem super! Wyślij mu umowę mailem ;) od razu się zapozna hihihi Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 leje od wczoraj, wieje i jest obrzydliwie!!!!!!! Dropsa na siłę wywlokłam na "spacer", a Iwonka co? wyszła na taras i patrząc mi głęboko w oczy wysikała się pod dachem :evil_lol: ale miała minę :lol: to są cwaniaki kombinatory :roll: Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 ale na szczęście nie w domu tylko na tarasie :lol: a teraz się gryza bo niewybiegane, znudzone, energia im uszami wychodzi :lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No i Iwonka 21 maja 2010 zmienia adres :cry: SBD dziękuję za wizytę :Rose: Quote
Bliss Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 :multi::multi: ale płakać tyż będziemy co? :-(:-( ech ... Quote
zerduszko Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Brawo dla Iwonki :) A Wasia sobie jakoś poradzi, zaraz jej coś na otarcie łez przywleczemy :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 nie nie nic nie przywleczemy bo cyfra 4 to była nadprogramowa - max jest 3 i póki co tak musi zostać... a J uduszę bo teraz tuli Iwkę jakby chciał mi przez to powiedzieć, że źle robie!!!!! i ma jakiś problem, że DO BLOKU :roflt: hahaha a jak mu mówiłam, żeby podpisał umowę adopcyjną to nie chciał :lol: Quote
zerduszko Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 A u Was to nie jak w bloku :evil_lol: Przeca u Was też sobie po ogrodzie nie polata :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 zerduszko napisał(a):A u Was to nie jak w bloku :evil_lol: Przeca u Was też sobie po ogrodzie nie polata :diabloti: weź mu to wytłumacz :lol: Quote
zerduszko Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Znaczy ja go rozumiem - każdy powód jest dobry jak się psa oddać nie chce :lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 i to znowu ja jestem ta niedobra co oddaje :shock: ależ to zycie jest pokręcone :lol: Quote
zerduszko Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Najpierw jesteś ta niedobra, co znosi - teraz co oddaje. A podobno kobiety są skomplikowane ;) Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 No i Iwonka pojechała :( moja mała kruszynka pyskata - bardzo fajni ludzie więc jestem spokojna, ale i tak będzie brakowało tego małego czorta :lol: Quote
AMIGA Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Malawaszko - łączę się z Tobą w bólu. A mała bez problemów wsiadła do autka z obcymi? Quote
malawaszka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 zrobiliśmy to szybko - ona cygański pies - byle gdzie byle na rączkach więc Pani ją wzięła, ja się zmyłam z widoku bo nie chciałam im machać na pożegnanie więc chyba było ok :) jak dojechali to dostałam smska, że sa na miejscu i że Iwonka spała grzecznie całą drogę :) Quote
Recommended Posts