Jump to content
Dogomania

Maleńka Emi z lasu - miniaturka ogara :) MA DOM W WARSZAWIE :)

Recommended Posts

Posted

Malagos - może ja wyślę CI na wakacyjny obóz mojego Funiora terrorystę na akcję-pacyfikację, co :diabloti: ? U Was chyba jakaś specjalna aura panuje :loveu:

A syn siostry w jakim wieku ?

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Malagos - może ja wyślę CI na wakacyjny obóz mojego Funiora terrorystę na akcję-pacyfikację, co :diabloti: ? U Was chyba jakaś specjalna aura panuje :loveu:

A syn siostry w jakim wieku ?

Mojego Montiego na dokładkę i masz rozrywkę zapewnioną. :eviltong:

Posted

Jak dobrze zapłacicie, wchodzę w to :)

Michał to mój syneczek, już rzeczywiście duży chłopczyk. Ale lubi psy, Emi mu z rak nie chodziła. Taka ogresorka.
Kochane, mam Pysię, tę sunię z zaspy śnieżnej z lasu...Siedzi w kojcu i płacze. Ale się narobiło, jejku......

Posted
Posted
Posted

Będziemy pomagać.
Postaram się jutro wykombinować jakiś "sponsorów" no i mam dla Ciebie cos na bazarek. Porobie zdjęcia wystawisz i kasa pójdzie na suńki.
Malgosiu przeslij mi tylko na prw nr konta

Posted

Karolinko, za bazarek będę wdzieczna. tylko czy mozesz sama wystawić? Ja mam 3 watki psów, dwa bazarki, coś jeszcze z ciuszków chce wystawić, nie dam rady podnosić i pilotować wszystkiego...Proszę....

Posted

Witam ponownie :)
Moja Pajacyk prawdopodobnie jedzie jutro do nowego domku, z goldenkiem i kotkiem, a jest o nią dość sporo telefonów :) Podoba się ludziom :) a jest niemalże identyczna, z tej samej "rasy ;)

Czy byłybyście zainteresowane podsyłaniem Wam ewentualnych chętnych?
Jeśli tak, to proszę o nr tel na pw.

Posted

[quote name='Ulaa']Witam ponownie :)
Moja Pajacyk prawdopodobnie jedzie jutro do nowego domku, z goldenkiem i kotkiem, a jest o nią dość sporo telefonów :) Podoba się ludziom :) a jest niemalże identyczna, z tej samej "rasy ;)

Czy byłybyście zainteresowane podsyłaniem Wam ewentualnych chętnych?
Jeśli tak, to proszę o nr tel na pw.

Dzięki Uluu za pamięć - podsyłaj, oczywiście, nr telefonu do Małgosi malagos - [email protected], tel - 692 781 745

Posted

Dzieki, Ula, pewnie, każdy kontakt na wagę złota!
Dziś miałam jeszcze tel. z Wyborczej, prześlę Pani zdjęcia całej mojej trójki tymczasowiczek, ale pani szuka takiego goowienka do 6 kg...

Posted

[quote name='eliza_sk']Oj to psiarnia rzeczywiście spora. Małgosiu, jak uda Ci się coś nowego cyknąć Emi to wrzucaj - ruszymy z nową serią ogłoszeń.[/QUOTE]
Nowsze umieszczam na pierwszej stronie............

Posted

malagos napisał(a):
to chyba dorobię, wiesz...Myślałam, ze chodzi o pysio....

O pysio też - taki portrecik chciałam, żeby miniaturkę zrobić ładną:) I ciałko też trzeba dziewczyny pokazać.

Posted

Przekazałam nr tel 3 osobom, ale:
1. nie wierzy w mozliwosc transportu z "tak daleka"
2. woli zobaczyc najpierw na zywo
3. "poczeka jednak na innego"

A Pajacyk od dzisiaj w nowym domku :)
Emi, bierz przykład!

Posted

Przydałby się jej domek, bo nagle ciasno się zrobiło, przybyły dwie nieplanowane tymczasowiczki............ A tylko Emi jest gotowa do pójscia na swoje.