eliza_sk Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Malagos - może ja wyślę CI na wakacyjny obóz mojego Funiora terrorystę na akcję-pacyfikację, co :diabloti: ? U Was chyba jakaś specjalna aura panuje :loveu: A syn siostry w jakim wieku ? Quote
karolina_g_k Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Syn to chyba Małgosi, a nie siostry ;) Jesli to ten, to duzy chlopak już, prawie tak duzy jak ja :) Małgosiu, a allegro Emi ma? bo juz sie pogubilam co, kto, gdzie... Quote
karolina_g_k Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 taaa popatrzylam kilka stron wstecz, moglam to zrobic wczesniej ale :huh: ;) Quote
Ulaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Z charaktery też takie same :) Koniecznie trzeba nazwać "rasę", tak żeby im szczęście przyniosło :) Quote
tomcug Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='eliza_sk']Malagos - może ja wyślę CI na wakacyjny obóz mojego Funiora terrorystę na akcję-pacyfikację, co :diabloti: ? U Was chyba jakaś specjalna aura panuje :loveu: A syn siostry w jakim wieku ? Mojego Montiego na dokładkę i masz rozrywkę zapewnioną. :eviltong: Quote
malagos Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Jak dobrze zapłacicie, wchodzę w to :) Michał to mój syneczek, już rzeczywiście duży chłopczyk. Ale lubi psy, Emi mu z rak nie chodziła. Taka ogresorka. Kochane, mam Pysię, tę sunię z zaspy śnieżnej z lasu...Siedzi w kojcu i płacze. Ale się narobiło, jejku...... Quote
malagos Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dziewczyny, zapraszam na bazarki na sterylizację Hesi i Pysi, jeszcze nigdy nie miałam takiego przepełnienia!! 3 tymczasowiczki! Pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/179523-Czas-na-fafernuchy-kurpiowskie-ciasteczka-na-sterylizacjAE-Hesi-i-Pysi-do-11-02?p=14061380#post14061380 http://www.dogomania.pl/threads/179527-Czarne-lakierki-na-sterylizacjAE-Pysi-i-Hesi-do-15-02?p=14061639#post14061639 Proszę o pomoc!!!......... Quote
malagos Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dziewczyny, zapraszam na bazarki na sterylizację Hesi i Pysi, jeszcze nigdy nie miałam takiego przepełnienia!! 3 tymczasowiczki! Pomocy! http://www.dogomania.pl/threads/179523-Czas-na-fafernuchy-kurpiowskie-ciasteczka-na-sterylizacjAE-Hesi-i-Pysi-do-11-02?p=14061380#post14061380 http://www.dogomania.pl/threads/179527-Czarne-lakierki-na-sterylizacjAE-Pysi-i-Hesi-do-15-02?p=14061639#post14061639 Proszę o pomoc!!!......... Quote
karolina_g_k Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Będziemy pomagać. Postaram się jutro wykombinować jakiś "sponsorów" no i mam dla Ciebie cos na bazarek. Porobie zdjęcia wystawisz i kasa pójdzie na suńki. Malgosiu przeslij mi tylko na prw nr konta Quote
malagos Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Karolinko, za bazarek będę wdzieczna. tylko czy mozesz sama wystawić? Ja mam 3 watki psów, dwa bazarki, coś jeszcze z ciuszków chce wystawić, nie dam rady podnosić i pilotować wszystkiego...Proszę.... Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no wystawie, wystawię Choziaż nigdy jeszcze nie wystawialam, więc moze byc ciekawie ;) Quote
eliza_sk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Oj to psiarnia rzeczywiście spora. Małgosiu, jak uda Ci się coś nowego cyknąć Emi to wrzucaj - ruszymy z nową serią ogłoszeń. Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witam ponownie :) Moja Pajacyk prawdopodobnie jedzie jutro do nowego domku, z goldenkiem i kotkiem, a jest o nią dość sporo telefonów :) Podoba się ludziom :) a jest niemalże identyczna, z tej samej "rasy ;) Czy byłybyście zainteresowane podsyłaniem Wam ewentualnych chętnych? Jeśli tak, to proszę o nr tel na pw. Quote
eliza_sk Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ulaa']Witam ponownie :) Moja Pajacyk prawdopodobnie jedzie jutro do nowego domku, z goldenkiem i kotkiem, a jest o nią dość sporo telefonów :) Podoba się ludziom :) a jest niemalże identyczna, z tej samej "rasy ;) Czy byłybyście zainteresowane podsyłaniem Wam ewentualnych chętnych? Jeśli tak, to proszę o nr tel na pw. Dzięki Uluu za pamięć - podsyłaj, oczywiście, nr telefonu do Małgosi malagos - [email protected], tel - 692 781 745 Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 OK, dzięki :) Ludzie będą zapewne mówili, że chodzi im o "suczkę jak Polcia/Pola", bo tak jest ogłaszana ta moja. Quote
malagos Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dzieki, Ula, pewnie, każdy kontakt na wagę złota! Dziś miałam jeszcze tel. z Wyborczej, prześlę Pani zdjęcia całej mojej trójki tymczasowiczek, ale pani szuka takiego goowienka do 6 kg... Quote
malagos Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='eliza_sk']Oj to psiarnia rzeczywiście spora. Małgosiu, jak uda Ci się coś nowego cyknąć Emi to wrzucaj - ruszymy z nową serią ogłoszeń.[/QUOTE] Nowsze umieszczam na pierwszej stronie............ Quote
eliza_sk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Małgosiu, a te zdjęcia gdzie była widoczna cała masz jakieś jeszcze, żeby było widać w ogłoszeniach jaka z niej laska ;) Quote
malagos Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 to chyba dorobię, wiesz...Myślałam, ze chodzi o pysio.... Quote
eliza_sk Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 malagos napisał(a):to chyba dorobię, wiesz...Myślałam, ze chodzi o pysio.... O pysio też - taki portrecik chciałam, żeby miniaturkę zrobić ładną:) I ciałko też trzeba dziewczyny pokazać. Quote
Ulaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Przekazałam nr tel 3 osobom, ale: 1. nie wierzy w mozliwosc transportu z "tak daleka" 2. woli zobaczyc najpierw na zywo 3. "poczeka jednak na innego" A Pajacyk od dzisiaj w nowym domku :) Emi, bierz przykład! Quote
malagos Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Przydałby się jej domek, bo nagle ciasno się zrobiło, przybyły dwie nieplanowane tymczasowiczki............ A tylko Emi jest gotowa do pójscia na swoje. Quote
tomcug Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Emi to przepiękna laseczka, trzeba to pokazać - i pysio i całą smukła sylwetkę. I do domku pogonić dziewczę, do domu!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts