eliza_sk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Oki, dziękuję za info. Biorę się teraz za obrabianie naszego nowego pakietu 5 x F - sunia i 4 malce :( Quote
malagos Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Emi slicznie przesypia noc, zwinieta na kołdrze przy moich nogach. I lubi, jak siadamy sobie z herbatą i kocem przed TV i ogladamy Teleexpress, przylula się wtedy i jest szczęsliwa. Próbuje warknać na Nutkę, która tez chce na kolana,a le udaje mi sie je pogodzić i siedzą obie, po moich obu stronach, jak damy :) Z Dalią szaleją po domu, wyrywaja sobie zabawki, ale nie ma przy tym krzty agresji. Do nas, ludzi, nigdy nie wystartowała i nie ma takiego zamiaru. Za to uwielbia obrabiać palce, jak sie jej ten Telelxpress znudzi, leży do góry łapami i międli w pysiu co popadnie, wczoraj to był mój kciuk i róg swetra :) Quote
eliza_sk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 malagos napisał(a):Emi slicznie przesypia noc, zwinieta na kołdrze przy moich nogach. I lubi, jak siadamy sobie z herbatą i kocem przed TV i ogladamy Teleexpress, przylula się wtedy i jest szczęsliwa. Próbuje warknać na Nutkę, która tez chce na kolana,a le udaje mi sie je pogodzić i siedzą obie, po moich obu stronach, jak damy :) Z Dalią szaleją po domu, wyrywaja sobie zabawki, ale nie ma przy tym krzty agresji. Do nas, ludzi, nigdy nie wystartowała i nie ma takiego zamiaru. Za to uwielbia obrabiać palce, jak sie jej ten Telelxpress znudzi, leży do góry łapami i międli w pysiu co popadnie, wczoraj to był mój kciuk i róg swetra :) Małgosiu jesteś chyba PSIM ANIOŁEM ! Pieniążki przeleję dziś - przepraszam, ale wczoraj zaszczeniakowałam się na całkiem :( Quote
malagos Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Elizka, powiedz tylko, czy za sterylizację wziać fakturę na Stowarzyszenie i podac nr konta lecznicy, czy zapłacić za operację, a Ty przlejesz na moje konto? Jak łatwiej? Quote
karolina_g_k Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 eliza_sk napisał(a):Małgosiu jesteś chyba PSIM ANIOŁEM ! Pieniążki przeleję dziś - przepraszam, ale wczoraj zaszczeniakowałam się na całkiem :( Malgosia NA PEWNO jest psim aniolem :) Quote
malagos Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 E, tam , kobiety, aż mi gloopio.... Karolinka, masz zapchaną skrzynkę z pw, a chciałam Ci podesłać watek z Nowodworu koło Lubartowa - 2 bokserki i szczeniak w potrzebie...Ten szczeniak to mix, ale słodki :) http://www.dogomania.pl/threads/178694-Dwie-bokserki-i-szczeniak-ze-schroniska-w-Nowodworze-szukamy-DT?p=13984895 Quote
karolina_g_k Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ale czemu Ci glupio? Prawdę piszemy. Bez nadmiernej skromnosci proszę :nono: A skrzynke oczyscilam jakas godzine temu. Nadal nie da sie nic wyslać?:hmmmm: Quote
Ania&Rudy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przepraszam Emi za offa, ale zbieramy na kastrację dla pewnego przystojnego kawalera ;) http://www.dogomania.pl/threads/178568-PrzepiAE-kna-i-niepowtarzalna-biA-uteria-do-30-stycznia-Zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/178570-dla-malucha-kosmetyki-do-30-stycznia może ktoś znajdzie coś dla siebie :) Quote
eliza_sk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A ja zapraszam do naszego nowego pakietu 5 x F: http://www.dogomania.pl/threads/178713-5-x-F-przepiAE-kna-SUNIA-i-jej-4-maleA-stwa-URATOWANE-przed-ZAMARZNIAE-CIEM?p=13985034#post13985034 Quote
malagos Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Dodałam kilka zdjęć Emi z wersalki - istne szaleństwa wyprawia:) Quote
eliza_sk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='malagos']Elizka, powiedz tylko, czy za sterylizację wziać fakturę na Stowarzyszenie i podac nr konta lecznicy, czy zapłacić za operację, a Ty przlejesz na moje konto? Jak łatwiej?[/QUOTE] Masz gg :) Quote
karolina_g_k Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='malagos'] I Ty Malgosiu mówisz, że to psisko nie jest agresywne? :cool3: Quote
malagos Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Nie tylko agresywne, ale i ohydne. I tyle. Quote
karolina_g_k Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cudna jest. Pogromczyni pluszaków :) Na wątek boksiów oczywiscie zawitalam. Wyglada na to, ze znalazlaś mi Malgosiu cudnego malucha na tymczas :) Quote
eliza_sk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Małgosiu, pieniążki wczoraj posłałam - odpowiedź ws. fakturek masz na gg - rano na chwilę odtworzyłam domowego kompa. Quote
malagos Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 To zobaczę po powrocie do domu. U nas bez zmian, oprocz oczywiscie pogody - rano ciężko mi było otworzyc drzwi wejsciowe, bo zasypało je sniegiem. Psom oczywiscie to nie przeszkadza, szalały po zaspach w najlepsze. Quote
eliza_sk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I zachowanie bez zmian ... ? aż boj się pytać ... Quote
malagos Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Wczoraj naskoczyła na Zulkę, która i tak chodzi pod scianami, zeby sie nie rzucać w oczy. Dostała scierką, bo akurat wycierałam naczynia, zaraz pokazała brzuszek i baaaardzo przepraszała. Innych zgrzytów nie było. Quote
Ania&Rudy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 łobuzica mała, po prostu psiak, który potrzebuje, żeby ktoś ją kochał i trzymał za twarz, tak mi się wydaje :) ale znawcą nie jestem ;) Quote
eliza_sk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Aj to mały diabeł - a to była jakaś psio-ludzka sytuacja i atak był wywołany zazdrością ? A do Was poprawnie mam nadzieję ... Quote
malagos Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Do nas bardzo przyjacielska. Prosi stojac na 2 łapkach, zeby ja pogłaskać, wziać na kolana, i to zarówno do mnie, jaki do męża. To, ze pokłóciła sie z Zulką, to nic dziwnego, w nszym stadku czasem zdarzaja sie drobne sprzeczki. Poprzednia Magia, też potrafiła naskoczyc na Czarusię, na Dalię, i biegłam je rozdzielać. Powtarzam, dla mnie to normalne psie zachowania. Quote
eliza_sk Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wiem, że to jak i u ludzi, tylko chciałam zapytać czy to ma takie podłoże jak było u mnie - że jak wołałam Fuksa będąc u siebie w pokoju - to Emi wiła się wokół niego jak wąż, szła przed nim zagradzając mu drogę do pokoju i dyskretnie, ale dobitnie szczerzyła się dając do zrozumienia - lepiej tam nie idź sierściuchu ! I czy ma jakies miejsce - ulubiony fotel, ulubiony kocyk, którego by broniła jak u mnie ? Quote
Recommended Posts