majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 I tak Wam powiem, że praktycznie "jedziemy" tylko na samym anafranilu, bez dodatkowych mixów ogłupiaczy. Z relacjami z psami jest równie źle jak było, przyczajka pod kocim pokojem obłęd ale zjadanie domu, jak wspomniałam, nieco lepiej się ma. Quote
IVV Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bach rescue remedy nie jest oglupiaczem -pieknie wycisza i pozwala uzyskac balans w stresowych sytuacjach :) Quote
majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='IVV']Bach rescue remedy nie jest oglupiaczem -pieknie wycisza i pozwala uzyskac balans w stresowych sytuacjach :)[/QUOTE] IVV, wiem, miałam na myśli psychotropy. Quote
IVV Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 najwazniejsze ,ze chlopak robi drobne postepy ,a Ty choc chwileczke mozesz odsapnac Quote
majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Do odsapnięcia to jeszcze daleko. ;-) Właśnie się świetnie bawię ze stertą prasowania. ;-) Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a co Bacha dokłada do kropli, że takie skuteczne??? ;) Izuś wieje porządnie, akurat na deskę pogoda.... Quote
majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 A piorun Baśkę wie, co ona tam wtrynia. ;-) Fakt, ..ździ na potęgę ale ja lubię taką pogodę. :-) Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ;), mnie nosi jak tak .....ździ:) a psiule spokojne? Jak Jolcia? Quote
Isadora7 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 poprasowac mogę, ale jak ktoś zmyje za mnie naczynia. U mnie tez Cygana powiesili i wieje jak diabli Quote
majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Marycha35']To ja zmywam:) a dużo???[/QUOTE] Oj, dużo pewno, jeden ludź, dwa stałe jamole i jeden na tzw. wiecznym tymczasie. ;-) Quote
Isadora7 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='majqa']Oj, dużo pewno, jeden ludź, dwa stałe jamole i jeden na tzw. wiecznym tymczasie. ;-)[/QUOTE] Czy mi sie wydaje czy to jakaś prowokacja????:mad::mad::mad::mad: Quote
Marycha35 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 To zmywam tym bardziej:) Potem za okno wystawić i już suche!!! Quote
majqa Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Isadora7']Czy mi sie wydaje czy to jakaś prowokacja????:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] A gdzież tam śmiałabym... ;-) Quote
Isadora7 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Marycha35']To zmywam tym bardziej:) Potem za okno wystawić i już suche!!![/QUOTE] Wiesz roboty duzo nie będzie, moje jamole dokładnie zmywają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='majqa']A gdzież tam śmiałabym... ;-)[/QUOTE] no żebym Ciebie nie znała to kupiłabym :grin::grin::grin: Quote
Jasza Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja też lubię taka pogodę. W przeciwieństwie do zmywania, prasowania i mycia okien ;-) Quote
Magija Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ja za to chętnie pozmywam i poprasuję w zamian za umycie okien, bo jeszcze chwila i świata nie będziemy widzieć Iza, cieszę się, że w temacie rozłąki jest coraz lepiej Quote
Marycha35 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Isadora7 też uważam, że nikt tak nie zmywa dokładnie jak psiule....Magija to jedzonko na okno, a potem puszczamy jamole, moją Fifi i od majeczki zwierzyniec, jeśli pozwoli:) Izuś a tak poważnie to powiedz proszę jak psy znoszą rozłąkę z Pako? Quote
majqa Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Maryś, psiaki nie zdążyły się związać z Pako, taka jest prawda. Nie wszystkie, a niektóre tylko widywały go, jedne z nich były obok niego częściej ale nie pozwalałam na prowokowanie do zabaw słabego biedaka, obszczekiwania go namiętnie itd. Nie nawiązała się między nimi więź, nie dane im było. Te inne psiaki natomiast, z Łokerem włącznie, miały poczucie jakiejś nienormalności na okoliczność obecności Pako, widoku jego leżącego pod kroplówką itd. Nie były nim podminowane a... zestresowane. Wiedziały, czuły przez skórę, co się święci. Quote
majqa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Na dobranoc... [video=youtube;-6uX0MWetHA]http://www.youtube.com/watch?v=-6uX0MWetHA&feature=related[/video] Quote
majqa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Asior']fajna muza.. inne też widzę mają spoko ;)[/QUOTE] Tak, też przepatrzyłam. Jest w tym to "coś". Quote
Isadora7 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='majqa']Jest w tym to "coś".[/QUOTE] nooooooooooo:grins::grins::grins::grins: Quote
Smyku Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A tu się rozsiąde na dłużej i się popocieszam . Quote
majqa Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Smyku']A tu się rozsiąde na dłużej i się popocieszam .[/QUOTE] A ja mam nadzieję, że w nadchodzącym tyg. wreszcie porobię nowe foty psiakom. Aha, przyszła dziś obróżka hormonalno - rumiankowo - lawendowa dla Łokera. Rozmiar standard więc opętliła go dwukrotnie (rozumiem, że dwa razy bardziej będzie spokojniejszy ;-)). Też go uwiecznię w niej na focie. Quote
Recommended Posts