a.piurek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='majqa']Witam, witam... :-) Wczoraj mieliśmy niedzielę sprzątaną. Pojeździłam sobie na podłogowym zmywaku. Z bólem serca pożegnałam kolejne, psie poddooopniki. Tym razem dzieło: Poli, Borka i Zorka. Widzę, że nie spoczną, póki do gołej ziemi nie załatwią domu. :angryy: :mad: Poza tym... mam do połatania... :placz: dwie pary dresów!!! Źle je powiesiłam, szczurencje zaczęły je wciągać do klatki no i zadbały o wzorki, a raczej wyrąbane dziury!!! :shake: Omówiłam to z nimi, były porażone reprymendą ale wątpię, mocno wątpię, czy ze mnie nie zgrzewają gdzieś w kącie. :evil_lol:[/QUOTE] Muszę się do czegoś przyznać: padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na samą myśl i próbę wyobrażenia sobie tej reprymendy leżę ( i tarzam się). Dresów jednakowoż szkoda. Quote
Isadora7 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='majqa']Witam, witam... :-) Wczoraj mieliśmy niedzielę sprzątaną. Pojeździłam sobie na podłogowym zmywaku. Z bólem serca pożegnałam kolejne, psie poddooopniki. Tym razem dzieło: Poli, Borka i Zorka. Widzę, że nie spoczną, póki do gołej ziemi nie załatwią domu. :angryy: :mad: Poza tym... mam do połatania... :placz: dwie pary dresów!!! Źle je powiesiłam, szczurencje zaczęły je wciągać do klatki no i zadbały o wzorki, a raczej wyrąbane dziury!!! :shake: Omówiłam to z nimi, były porażone reprymendą ale wątpię, mocno wątpię, czy ze mnie nie zgrzewają gdzieś w kącie. :evil_lol:[/QUOTE] Powiedzmy sobie szczerze... od dawna wiadomo - szczur to jedno najinteligentniejszych stworzeń. Nie wypadało im, przez wdzięczność za przygarnięcie, powiedzieć Tobie w oczy. Ale jestem pewna że bardzo się martwią i teraz omawiają to że Ty nie masz pojęcia co to jest haft richelieu. Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Isadora7']Powiedzmy sobie szczerze... od dawna wiadomo - szczur to jedno najinteligentniejszych stworzeń. Nie wypadało im, przez wdzięczność za przygarnięcie, powiedzieć Tobie w oczy. Ale jestem pewna że bardzo się martwią i teraz omawiają to że Ty nie masz pojęcia co to jest haft richelieu.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Oooo, widzę, że niezła szopka ze mnie idzie. :stormy-sad: Do czegoś Wam się przyznam, bo Isadorka i tak nie wytrzyma i mnie wyda. Otóż... jedne z tych dresów były czyściuteńkie, odprasowane, cud - miód. Spieszyłam się, to bach je na tyłek, kurtko - płaszcz i z mamą runda po sklepach. Dziwnie na mnie ludzie jakoś spoglądali, zwłaszcza znajomi. W sklepach wyjątkowy luz, zero tłoku. Jak wróciłam, jak się zaczęłam już na spokojnie rozbierać i zobaczyłam, że tylko sądziłam, że ocaliłam dresy, że dopiero je wciągnęły a ja je całe odzyskałam (a nie obejrzałam uważnie).... jak pomyślałam, że świeciłam dziurą, taką wywaloną w cały świat... to mnie krew zalała. :placz: Quote
Iljova Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Masz nie lada przygody będąc w domu nie musisz nigdzie jeździć za przygodą ;-) Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Jest jeszcze jeden aspekt tematu... córeczki nie chcą abyś była dresiarą - to chyba zrozumiałe. Quote
a.piurek Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='majqa'] Spieszyłam się, to bach je na tyłek, kurtko - płaszcz i z mamą runda po sklepach. Dziwnie na mnie ludzie jakoś spoglądali, zwłaszcza znajomi. W sklepach wyjątkowy luz, zero tłoku. Jak wróciłam, jak się zaczęłam już na spokojnie rozbierać i zobaczyłam, że tylko sądziłam, że ocaliłam dresy, że dopiero je wciągnęły a ja je całe odzyskałam (a nie obejrzałam uważnie).... jak pomyślałam, że świeciłam dziurą, taką wywaloną w cały świat... to mnie krew zalała. :placz:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Iljova']Masz nie lada przygody będąc w domu nie musisz nigdzie jeździć za przygodą ;-)[/QUOTE] Ja dziękuję za taką formę przygód. :shake: [quote name='Isadora7']Jest jeszcze jeden aspekt tematu... córeczki nie chcą abyś była dresiarą - to chyba zrozumiałe.[/QUOTE] Taaa... no wielkie dzięki za specyficzne słowa pocieszenia, za współczucie, za zrozumienie. :angryy: [quote name='a.piurek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Noszszsz qrde - jak wyżej!!! :mad: Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='majqa'] Taaa... no wielkie dzięki za specyficzne słowa pocieszenia, za współczucie, za zrozumienie. :angryy: [/QUOTE] Polecam się na przyszłośc zawsze chętnie dowalę [IMG]http://lh5.ggpht.com/_qOfX99uDvNQ/TArHhIiGYrI/AAAAAAAALnA/s0GAe1FSNnA/everyday_dance_230608.gif[/IMG] Quote
majqa Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 [quote name='Isadora7']Polecam się na przyszłośc zawsze chętnie dowalę [IMG]http://lh5.ggpht.com/_qOfX99uDvNQ/TArHhIiGYrI/AAAAAAAALnA/s0GAe1FSNnA/everyday_dance_230608.gif[/IMG][/QUOTE] Co do tego jestem pewna! ;-) Quote
Isadora7 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='majqa']Co do tego jestem pewna! ;-)[/QUOTE] [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/3942/36100235.gif[/IMG] Quote
sylwiaso Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 I jak tu nie wchodzić na Majciowy wątek!uśmiać się można z waszych postów,czasami zapłakać,ale jest to jeden z najlepszych ciocinych wątków!Buziole dla Pootworciów i ściskanie i międoleniem dla mojej 3-cy:eviltong::buzi: Quote
Marycha35 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Tu jamniki, noo prawie, w potrzebie!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Podobny-do-jamnika-kr%C3%B3tko%C5%82apek-w-Olkuszu-czeka-na-wybawienie-[/url] Quote
Isadora7 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Marycha35']Tu jamniki, noo prawie, w potrzebie!!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238678-Podobny-do-jamnika-krótkołapek-w-Olkuszu-czeka-na-wybawienie-[/URL][/QUOTE] już byłam :0 Quote
Smyku Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Przytulam z daleka coby Was nie zarazić . Quote
majqa Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Smyku']Przytulam z daleka coby Was nie zarazić .[/QUOTE] Mam nadzieję, że dziś choć ciuteczkę lepiej się czujesz. :-( A jeśli zamierzasz poszpulować do pracy, błagam... opatulaj się mocno, coraz większy mróz idzie. My wszyscy Cię tulimy mooocno i wcale nie z daleka. :-) Quote
sylwiaso Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 I tu musimy ciocię Majcie wycałować za pomoc dla Bisiolka:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou: ciociu Smyku życzymy Duuużo Zdrówka:calus::buzi: Quote
majqa Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dzieńdoberek! Przyznać się, ile spaliście??? My króciutko, Faksio miał dryg do urzędowania. ;-) Quote
Isadora7 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='majqa']Dzieńdoberek! Przyznać się, ile spaliście??? My króciutko, Faksio miał dryg do urzędowania. ;-)[/QUOTE] A ja długo, aż 3 godziny i 15 minut Quote
a.piurek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='majqa']Dzieńdoberek! Przyznać się, ile spaliście??? My króciutko, Faksio miał dryg do urzędowania. ;-)[/QUOTE] My niestety pospaaaaaliśmy - jakieś 8 godzin. Quote
Isadora7 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='a.piurek']My niestety pospaaaaaliśmy - jakieś 8 godzin.[/QUOTE] [SIZE=4]śpioch, śpioch, śpioch[/SIZE] Quote
a.piurek Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 My kochamy spać, to nas uszczęśliwia [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/3942/36100235.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts