panienkabubu Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='martula']Witaj BuBu.[/quote] witamy witamy :) [quote name='martula']Super miny "strzela" Twój Ben.:loveu: Wszystkie zdjęcia są bardzo fajne, oglądając niektóre prawie płakałam ze śmiechu. Gajka też pięknie wychodzi na zdjęciach. :-D :-D :-D [/quote] Tak, Ben strzela czasem takie miny, że ja sama płaczę ze śmiechu, jednak, tak jak już kiedyś pisałam, zawsze jest taka sesja zdjęciowa, że muszą być conajmniej dwa śmieszne zdjęcia ;) i tak dzięki temu mam już ponad 5 GB zdjęć mojego psa na komputerze :) Ania, masz cos do jezyka Benosława?;P Quote
anushka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :crazyeye: :crazyeye: [B]Martula [/B]witaj :multi: :multi: ciekawe czy pokojarzysz ??? :eviltong: :eviltong: Quote
martula Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Witaj Ania-anushka. A co to za wypłoszek w Twoim avatarze siedzi:cool3: :eviltong: Hehe. Żart taki:razz: Quote
anushka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ja ci dam wpłoszka :crazyeye: :mad: odpiszę ci na to twoje długie PW tylko z pracy bo narazie sie wybieram:cool3: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Hej ho, hej ho:) Pozdrowienia ze słonecznej Warszawki :) Siedzę sobie od Dnia Dziecka w stolicy, po to, żeby jutro na tydzień wyjechać na cieplutką wyspę Majorkę ;) W każdym razie ! Nie ma tutaj zdjęć Benosławka, więc oczęt nie nacieszycie, chyba, że Madzia18sosnowiec tajniakiem (jak jej się wyzdrowieje biedaczce) zrobi Benowi zdjęcia u mnie na placu ;) hehe ... ALe przyszłam się też pochwalić, że.. ściełam włosy! ;) Wprawdzie nie dużo, ale Major mnie nie poznał ;) I zmieniłam styl fryzurki i lepiej się czuję :p pewnie zdjęcia będą z Majorki i to w dużej ilości, bo mamy 1,25 GB kart pamięci, więc to jest ok. 1500 zdj jak na mój aparat ;-) Aha no i oczywiście nie umiem robić zdjęć moim S2 IS :placz: :placz: muszę iść na jakiś kurs chyba :placz: :placz: i pewnie zdjęcia będą A60tką :placz: :placz: :placz: no,ale jakoś to przeżyjemy... :shake: Tak więc jeszcze raz pozdrowionka z Warszawy :) Trzymajcie się i życzę miłej pogody przez najbliższy tydzień, bo mnie jej zapewne nie będzie brakować :multi: :multi: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witaj :) Z niecierpliwością czekam na fotki z Majorki :multi: ...a instrukcja do poczytania to jest beee?? Szybciorem czytać i robić zdjęcia nowym sprzęciorem :mad: Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Kasia, baw sie dobrze na Majorce! Wygrzejesz sie i opalisz, bo u nas sa na to male szanse ;) Quote
panienkabubu Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Cola']Witaj :) Z niecierpliwością czekam na fotki z Majorki :multi: ...a instrukcja do poczytania to jest beee?? Szybciorem czytać i robić zdjęcia nowym sprzęciorem :mad:[/quote] Cola, ale wiesz co jest najgorsze? że bedą fotki moim s2 is bo sie okazalo, ze karty sa inne w tych moich dwoch aparatach :( ale o jakosc sie boje, boooo ja nie widze w moim s2 is opcji takiej do robienia zdjec w ruchu :( albo ja jestem ciemna albo po prostu nie wiem :-( w kazdym razie, no bedzie tez A60 moj wiec jakby co to bedziemy robic obydwoma aparatami zdjecia... tam podobno jest.. 40 stopni... :D Teklunia,żałuj ze Cie wczoraj nie bylo, przechadzka po Starym Miescie z 90kg bernardynem i kilkukilowym sznaucerem miniaturą i kilkoma moimi znajomymi wypadlam calkiem super :) no,a le moze nastepnym razem :) do zobaczenia za 9 dni ;) papa!:) Quote
madzia20sosnowiec Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 kasiaaaa wracaaaaj juzzzzz ps. jak ja mam sie wkrasc do ciebie na podwórko??:roll: majora bym mogła porwac z gajkiem na polanke, ale z beniem to chyba nie dam rady :oops: nie mam takiego bicepsa jak ty :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Kasiu umieram z zazdrości :placz: :oops: ;) Baw się dobrze i wypocznij :loveu: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Kasia? A masz dużą walizke? Zmieszcze się? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='olcha']Kasia? A masz dużą walizke? Zmieszcze się? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] ehhh nie da rady, ze mną nie przeszło :eviltong: gaja z psa przerobiła sie na cien bena:lol: wprawdzie skromny bo skromny, ale jest :evil_lol: [img]http://img95.imageshack.us/img95/8271/tndscn48768bh.jpg[/img] i benek uciekający przed paparazzi :p [img]http://img95.imageshack.us/img95/8724/tndscn48724oi.jpg[/img] Quote
alive Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/8271/tndscn48768bh.jpg[/IMG] [/quote] Kurcze Benio jest gigantyczny!!! Ile ma w klębie i kg? :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='alive'] Ile ma w klębie i kg? :crazyeye:[/quote] w kłębie to nie wiem, ale kasia mowiła ze koło 80kg wazy :lol: adzisiaj byłam wieczorem połazic z gajkiem to benek dzielnie pilnował podwórka :evil_lol: oczywiscie oczywiscie musiała go gajka oszczekac :eviltong: Quote
anushka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Kasia jak się bawisz??:placz: :placz: :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 napewno lepiej niz my kasia wraaaaaaaacaj juz! Quote
madzia20sosnowiec Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 no kochani macie pozdrowienia ze słonecznej majorki, kasia dzisiaj do mnie pisała, mowi ze mają 30 stopni w cieniu :placz: :placz: :placz: ja sie chyba załamie, ide sobie kupic karnet na solarium :placz: :placz: :placz: Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no kochani macie pozdrowienia ze słonecznej majorki, kasia dzisiaj do mnie pisała, mowi ze mają 30 stopni w cieniu :placz: :placz: :placz: ja sie chyba załamie, ide sobie kupic karnet na solarium :placz: :placz: :placz:[/quote]To tak jak ja w Egipcie na ferie miałam, akurat omineliśmy najgorsze mrozy :wink: WRACAJ! CZEKAMY!:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='*luthien*']To tak jak ja w Egipcie na ferie miałam, akurat omineliśmy najgorsze mrozy :wink: [/quote] mrozy w egipcie?:cool3: mrozy to u nas są :p w afryce jest conajwyzej dusznoo:cool3: daje wam przedsmak majorki zanim kasia wróci ;) [img]http://www.itaka.pl/uimages/kraje/HISZPANIA_M.jpg[/img] Quote
Mi. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mrozy w egipcie?:cool3: mrozy to u nas są :p w afryce jest conajwyzej dusznoo:cool3: [/quote]chodzi mi o to, że najwiękrze mrozy w polse omineliśmy:eviltong: W Egipcoe było w cieniu około 20 stopni, a w polsce w tym samymm momencie -20stopni:cool3: :lol: Quote
moon_light Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='*luthien*']chodzi mi o to, że najwiękrze mrozy w polse omineliśmy:eviltong: W Egipcoe było w cieniu około 20 stopni, a w polsce w tym samymm momencie -20stopni:cool3: :lol:[/quote] To chyba byłysmy w Egipcie w tym samym czasie :) Ja bylam od 21 stycznia 2006, a Ty ??:cool3: [B]madzia18 [/B]a moze zabaw sie w paparazzi i zrob Benulcowi fotke przez ogrodzenie:evil_lol:?? Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='moon_light'][B]madzia18[/B] a moze zabaw sie w paparazzi i zrob Benulcowi fotke przez ogrodzenie:evil_lol:??[/quote] a wczoraj bylam u kasi a w sumie to u jej rodzxiców bo majorka mały złapał kleszcza :eviltong: bencia spotkalam wygłaskałam pobrykał chwilke z moim gajkiem :cool3: a na zdjecia zaczekacie do poniedziałku, kasia przyjedzie to wrzuci wam tyle ze padniecie :cool3: Quote
anushka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']kasia przyjedzie to wrzuci wam tyle ze padniecie :cool3:[/quote] no ja mam taką nadzieję :lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts