Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martula']Witaj BuBu.[/quote]
witamy witamy :)
[quote name='martula']Super miny "strzela" Twój Ben.:loveu:
Wszystkie zdjęcia są bardzo fajne, oglądając niektóre prawie płakałam ze śmiechu. Gajka też pięknie wychodzi na zdjęciach. :-D :-D :-D
[/quote]

Tak, Ben strzela czasem takie miny, że ja sama płaczę ze śmiechu, jednak, tak jak już kiedyś pisałam, zawsze jest taka sesja zdjęciowa, że muszą być conajmniej dwa śmieszne zdjęcia ;) i tak dzięki temu mam już ponad 5 GB zdjęć mojego psa na komputerze :)

Ania, masz cos do jezyka Benosława?;P

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej ho, hej ho:)
Pozdrowienia ze słonecznej Warszawki :)
Siedzę sobie od Dnia Dziecka w stolicy, po to, żeby jutro na tydzień wyjechać na cieplutką wyspę Majorkę ;)
W każdym razie ! Nie ma tutaj zdjęć Benosławka, więc oczęt nie nacieszycie, chyba, że Madzia18sosnowiec tajniakiem (jak jej się wyzdrowieje biedaczce) zrobi Benowi zdjęcia u mnie na placu ;) hehe ... ALe przyszłam się też pochwalić, że.. ściełam włosy! ;) Wprawdzie nie dużo, ale Major mnie nie poznał ;) I zmieniłam styl fryzurki i lepiej się czuję :p pewnie zdjęcia będą z Majorki i to w dużej ilości, bo mamy 1,25 GB kart pamięci, więc to jest ok. 1500 zdj jak na mój aparat ;-) Aha no i oczywiście nie umiem robić zdjęć moim S2 IS :placz: :placz: muszę iść na jakiś kurs chyba :placz: :placz: i pewnie zdjęcia będą A60tką :placz: :placz: :placz: no,ale jakoś to przeżyjemy... :shake:

Tak więc jeszcze raz pozdrowionka z Warszawy :)
Trzymajcie się i życzę miłej pogody przez najbliższy tydzień, bo mnie jej zapewne nie będzie brakować :multi: :multi:

Posted

Witaj :)
Z niecierpliwością czekam na fotki z Majorki :multi:
...a instrukcja do poczytania to jest beee?? Szybciorem czytać i robić zdjęcia nowym sprzęciorem :mad:

Posted

[quote name='Cola']Witaj :)
Z niecierpliwością czekam na fotki z Majorki :multi:
...a instrukcja do poczytania to jest beee?? Szybciorem czytać i robić zdjęcia nowym sprzęciorem :mad:[/quote]

Cola, ale wiesz co jest najgorsze?
że bedą fotki moim s2 is bo sie okazalo, ze karty sa inne w tych moich dwoch aparatach :( ale o jakosc sie boje, boooo ja nie widze w moim s2 is opcji takiej do robienia zdjec w ruchu :(
albo ja jestem ciemna albo po prostu nie wiem :-(
w kazdym razie, no bedzie tez A60 moj wiec jakby co to bedziemy robic obydwoma aparatami zdjecia... tam podobno jest.. 40 stopni... :D

Teklunia,żałuj ze Cie wczoraj nie bylo, przechadzka po Starym Miescie z 90kg bernardynem i kilkukilowym sznaucerem miniaturą i kilkoma moimi znajomymi wypadlam calkiem super :) no,a le moze nastepnym razem :)

do zobaczenia za 9 dni ;) papa!:)

Posted

[quote name='olcha']Kasia? A masz dużą walizke? Zmieszcze się? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

ehhh nie da rady, ze mną nie przeszło :eviltong:

gaja z psa przerobiła sie na cien bena:lol: wprawdzie skromny bo skromny, ale jest :evil_lol:
[img]http://img95.imageshack.us/img95/8271/tndscn48768bh.jpg[/img]

i benek uciekający przed paparazzi :p
[img]http://img95.imageshack.us/img95/8724/tndscn48724oi.jpg[/img]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec'][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/8271/tndscn48768bh.jpg[/IMG]

[/quote]
Kurcze Benio jest gigantyczny!!! Ile ma w klębie i kg? :crazyeye:

Posted

[quote name='alive'] Ile ma w klębie i kg? :crazyeye:[/quote]

w kłębie to nie wiem, ale kasia mowiła ze koło 80kg wazy :lol:
adzisiaj byłam wieczorem połazic z gajkiem to benek dzielnie pilnował podwórka :evil_lol:

oczywiscie oczywiscie musiała go gajka oszczekac :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no kochani macie pozdrowienia ze słonecznej majorki, kasia dzisiaj do mnie pisała, mowi ze mają 30 stopni w cieniu :placz: :placz: :placz: ja sie chyba załamie, ide sobie kupic karnet na solarium :placz: :placz: :placz:[/quote]To tak jak ja w Egipcie na ferie miałam, akurat omineliśmy najgorsze mrozy :wink:

WRACAJ! CZEKAMY!:multi:

Posted

[quote name='*luthien*']To tak jak ja w Egipcie na ferie miałam, akurat omineliśmy najgorsze mrozy :wink:
[/quote]

mrozy w egipcie?:cool3: mrozy to u nas są :p w afryce jest conajwyzej dusznoo:cool3:

daje wam przedsmak majorki zanim kasia wróci ;)

[img]http://www.itaka.pl/uimages/kraje/HISZPANIA_M.jpg[/img]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']mrozy w egipcie?:cool3: mrozy to u nas są :p w afryce jest conajwyzej dusznoo:cool3:

[/quote]chodzi mi o to, że najwiękrze mrozy w polse omineliśmy:eviltong: W Egipcoe było w cieniu około 20 stopni, a w polsce w tym samymm momencie -20stopni:cool3: :lol:

Posted

[quote name='*luthien*']chodzi mi o to, że najwiękrze mrozy w polse omineliśmy:eviltong: W Egipcoe było w cieniu około 20 stopni, a w polsce w tym samymm momencie -20stopni:cool3: :lol:[/quote]
To chyba byłysmy w Egipcie w tym samym czasie :)
Ja bylam od 21 stycznia 2006, a Ty ??:cool3:

[B]madzia18
[/B]a moze zabaw sie w paparazzi i zrob Benulcowi fotke przez ogrodzenie:evil_lol:??

Posted

[quote name='moon_light'][B]madzia18[/B]
a moze zabaw sie w paparazzi i zrob Benulcowi fotke przez ogrodzenie:evil_lol:??[/quote]

a wczoraj bylam u kasi a w sumie to u jej rodzxiców bo majorka mały złapał kleszcza :eviltong: bencia spotkalam wygłaskałam pobrykał chwilke z moim gajkiem :cool3: a na zdjecia zaczekacie do poniedziałku, kasia przyjedzie to wrzuci wam tyle ze padniecie :cool3: