panienkabubu Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Zdjecia z nowego aparatu beda niebawem, bo na razie rozpracowuje i niczym sie nie roznia od tych poprzednich ;) wiec bez zadnej rewelki ;) No i moj narkomanek hyhyhy Benio w kwiatuszkach :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem jak wasze psy, ale mój to straszny leń i nawet wode pije na leżąco... Miał być portret, ale chyba aparat ustawiłam za blisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 No i jeszcze kilka i spadam do Madzi na galerie powrzucac zdjec Gajka :) Co w trawie piszczy? Ben ;) PAZZZZZZZZZUR :D No i grymasik hyhy No to jest cudowne i mam na tapecie :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 mniamniusne, polecam sline jest tak fajna ze sie sprac nie da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kasia hasło narkoman mnie zabilo na smierc :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):mniamniusne, polecam sline jest tak fajna ze sie sprac nie da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dlatego wiesz juz dlaczego ja sie tak nie stroje na spacery z Benem :evil_lol: :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a):kasia hasło narkoman mnie zabilo na smierc :eviltong: bo on wącha trawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 panienkabubu napisał(a):bo on wącha trawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahahahahahahahahahahahahahah ^^ Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ale od wąchania trawy nie zostaje się narkomanem :shake: :p Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 malawaszka napisał(a):ale od wąchania trawy nie zostaje się narkomanem :shake: :p Monika, ale on juz ma tak przećpane oczy, że nadanie mu miana narkomana to nawet za mało :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 panienkabubu napisał(a):Monika, ale on juz ma tak przećpane oczy, że nadanie mu miana narkomana to nawet za mało :lol: :evil_lol: :evil_lol: no to nie oszukuj, że to od wąchania trawy :mad: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='malawaszka']no to nie oszukuj, że to od wąchania trawy :mad: hahahaha, ale on wszystkiego po trochu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i jeszcze nochal Benosława yhhyyh Quote
AlKil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 moja szwagierka na mele Albiego mówiła "jadowita ślinka", po 5 praniach nadal ją było widać.... Quote
anushka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='panienkabubu'] umarłam...:sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: przecież jakbym to zobaczyła to bym się posikała...:thumbs: [quote name='panienkabubu'] ZE SPECJALNĄ DEDYKACJĄ DLA ANI-K, która kocha sliny bernardynow ;-) i nie tylko :p haha za to na czerwono wisisz... :mad: :talker: (ciekawe co autor miał na mysli..)a fotka no co tu dużo mówić...artystyczna... mniam..:eating: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Ania-k']umarłam...:sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: przecież jakbym to zobaczyła to bym się posikała...:thumbs: NO TO zapraszam do mnie Ania, Ben tak czesto robi a ja mam zgony zawsze i modle sie ezby moj aparat to uchwycil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ania-k']za to na czerwono wisisz... :mad: :talker: (ciekawe co autor miał na mysli..)a fotka no co tu dużo mówić...artystyczna... mniam..:eating: oczywiscie miałam na myśli to, że oprócz tych ślin kochasz bernardyny i psy z długą sierscia :evil_lol: :evil_lol: bo powiem Wam w sekrecie, ze Ania jest perfekcyjnym psim fryzjerem i moglaby czesac i czesac i .. czesac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 panienkabubu napisał(a):czesac i czesac i .. czesac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grab: :sweetCyb: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='panienkabubu']macie na poczatek fafla Bena, bo podobno lubicie ;d;d :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='panienkabubu']ZE SPECJALNĄ DEDYKACJĄ DLA ANI-K, która kocha sliny bernardynow ;) i nie tylko :p haha :thumbs: :lol: Quote
Teklunia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='panienkabubu'] czesc Kasia :) slinka - fuj ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 czesc kasia (ponownie:lol: ) jak sie dzis czuje mmoj sasiad kochany:eviltong: Quote
Dobermania Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Faaafle:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i... śliiina:eviltong: Śliczny Ben, śliczny! Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :evil_lol:fota mistrzowska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co do śliny to znam ten ból :razz:znajomi mieli suczkę bernardynkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc kasia (ponownie:lol: ) jak sie dzis czuje mmoj sasiad kochany:eviltong: a czesc czesc :) No Benek dzisiaj niepocieszony, bo miał czyszczone uszka, chociaz on juz przyzwyczajony jest i stoi grzecznie:) ale chyba mu sie nie spodobało jak deszcz kapał mu do uszu (bo czysciłam mu uszka tuż przed oberwaniem chmury).. hehe.. w kazdym razie, jest na antybiotyku, nosek nadal ciepły, ale już żywszy troche, ma nadal temperature, ogolnie lepiej sie czuje, tarza sie w trawie.. no wraca do zdrowia :multi: zobaczymy jak dzis z kolacja bedzie u niego :razz: w kazdym razie, mam jeszcze troche zdjec, wiec dodam jak tylko znajde chwilke czasu, przygotowuje dom na przybycie siostry, szwagra i Majora wiec musi byc porzadek :razz: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Madzia dzisiaj powiedziala, ze Ben ma zapadniete boki :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
anushka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzia dzisiaj powiedziala, ze Ben ma zapadniete boki :placz: :placz: :placz: :placz:przywieź go do mnie :placz: :placz: będzie jadł razem ze mną,zaraz mu się boczki poprawią :loveu: :loveu: a odrobaczałaś go teraz ?? bo nie pamiętam...:oops: :p Quote
Recommended Posts