Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjecia z nowego aparatu beda niebawem, bo na razie rozpracowuje i niczym sie nie roznia od tych poprzednich ;) wiec bez zadnej rewelki ;)

No i moj narkomanek hyhyhy

Benio w kwiatuszkach :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wiem jak wasze psy, ale mój to straszny leń i nawet wode pije na leżąco...

Miał być portret, ale chyba aparat ustawiłam za blisko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
mniamniusne, polecam sline jest tak fajna ze sie sprac nie da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dlatego wiesz juz dlaczego ja sie tak nie stroje na spacery z Benem :evil_lol: :evil_lol:

kasia hasło narkoman mnie zabilo na smierc :eviltong:

bo on wącha trawe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale od wąchania trawy nie zostaje się narkomanem :shake: :p

Monika, ale on juz ma tak przećpane oczy, że nadanie mu miana narkomana to nawet za mało :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Monika, ale on juz ma tak przećpane oczy, że nadanie mu miana narkomana to nawet za mało :lol: :evil_lol: :evil_lol:

no to nie oszukuj, że to od wąchania trawy :mad:

Posted

[quote name='panienkabubu']

umarłam...:sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: przecież jakbym to zobaczyła to bym się posikała...:thumbs:

[quote name='panienkabubu']
ZE SPECJALNĄ DEDYKACJĄ DLA ANI-K, która kocha sliny bernardynow ;-) i nie tylko :p haha
za to na czerwono wisisz... :mad: :talker: (ciekawe co autor miał na mysli..)a fotka no co tu dużo mówić...artystyczna... mniam..:eating:

Posted

[quote name='Ania-k']umarłam...:sweetCyb: :sweetCyb: :mdleje: przecież jakbym to zobaczyła to bym się posikała...:thumbs:

NO TO zapraszam do mnie Ania, Ben tak czesto robi a ja mam zgony zawsze i modle sie ezby moj aparat to uchwycil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Ania-k']za to na czerwono wisisz... :mad: :talker: (ciekawe co autor miał na mysli..)a fotka no co tu dużo mówić...artystyczna... mniam..:eating:

oczywiscie miałam na myśli to, że oprócz tych ślin kochasz bernardyny i psy z długą sierscia :evil_lol: :evil_lol:
bo powiem Wam w sekrecie, ze Ania jest perfekcyjnym psim fryzjerem i moglaby czesac i czesac i .. czesac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol:fota mistrzowska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co do śliny to znam ten ból :razz:znajomi mieli suczkę bernardynkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czesc kasia (ponownie:lol: )

jak sie dzis czuje mmoj sasiad kochany:eviltong:

a czesc czesc :)

No Benek dzisiaj niepocieszony, bo miał czyszczone uszka, chociaz on juz przyzwyczajony jest i stoi grzecznie:) ale chyba mu sie nie spodobało jak deszcz kapał mu do uszu (bo czysciłam mu uszka tuż przed oberwaniem chmury).. hehe..
w kazdym razie, jest na antybiotyku, nosek nadal ciepły, ale już żywszy troche, ma nadal temperature, ogolnie lepiej sie czuje, tarza sie w trawie.. no wraca do zdrowia :multi: zobaczymy jak dzis z kolacja bedzie u niego :razz:

w kazdym razie, mam jeszcze troche zdjec, wiec dodam jak tylko znajde chwilke czasu, przygotowuje dom na przybycie siostry, szwagra i Majora wiec musi byc porzadek :razz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Madzia dzisiaj powiedziala, ze Ben ma zapadniete boki :placz: :placz: :placz: :placz:
przywieź go do mnie :placz: :placz: będzie jadł razem ze mną,zaraz mu się boczki poprawią :loveu: :loveu: a odrobaczałaś go teraz ?? bo nie pamiętam...:oops: :p