anushka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 młoda witam w kraju :cool3: :cool3: czekam na sprawozdanie z fotkami ma się rozumieć,jak tam Benek??nie uschnął z tęsknoty za tobą i nie tylko Benek ....;) :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Jeeeeeeestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wrocilam dzisiaj o 14 :D samolocik pieknie wyladowal na Okeciu a ja odetchnelam z ulga, ze juz po trzygodzinnym locie. straaasznie mi sie dluzylo, bo wiedzialam, ze komp na mnie czeka tutaj u siostry i ze bede miala w koncu kontakt ze swiatem, BOLI mnie fakt, ze sms z Majorki kosztowal 2 zł i musiałam wydać 2,5 EURO na godzine kafejki ;) ale przezylam i dalam rade ;) a dzis Pani w Arkadii powiedziala mi,z e jestem BARDZO ladnie opalona, ale ja i tak to jeszcze poprawię ;D Jak wroce do domu (do poniedzialku wieczora jestem w Wawie), to zgram kilka fotek na forum :) mam ich ponad 600 ;) zwykle albumowe, bo jednak s2 is okazal sie zbyt trudnym aparatem do poznania w jeden wieczor :D Madzia dzieki za kleszcza Majora, ja oczywiscie nie znam szczegolow wiec jak tylko sie spotkamy to prosze mi je przekazac;) i nie dzialaja mi te dwa zdjecia, ktore wstawilas :placz: A jak kilka dni temu bylam w Palma de Mallorca -stolica Balearów, to bylo... 38 stopni ;) A jak nie wierzycie, to mam to uwiecznione na aparacie;d no mowie Wam sajgon ;) ale dalo sie wytrzymac i juz jestem w szarej polsce :razz: A Ben to ma ok 85 cm w klebie i ok 78 kg (jak przyjade to go zmierze i zwaze, bo ponoc przytyl :multi: ) takze dokladne wymiary beda najwczesniej we wtorek wieczorem :evil_lol: no to ... siju ;) Quote
Teklunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 czesc podrozniczko :multi: nie moge sie doczekac na zdjecia :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 panienkabubu napisał(a):a dzis Pani w Arkadii powiedziala mi,z e jestem BARDZO ladnie opalona, ale ja i tak to jeszcze poprawię ;D ja ci dam poprawiac, nawet mi sie tu nie pokazuj, bo psem poszczuje :evil_lol: tak mnie zostawic na pastwe losu bez murzynów bez słonca i wogóle :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ja ci dam poprawiac, nawet mi sie tu nie pokazuj, bo psem poszczuje :evil_lol: tak mnie zostawic na pastwe losu bez murzynów bez słonca i wogóle :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: wieeeeeeeeeeem zołza jestem :evil_lol: i ja jeszcze planuje na 2 tyg z rodzicami się załapać na jakieś wczasiki, żebym nie wyblakła :evil_lol: ale to w sierpniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w kazdym razie Madzia, czy Tobie sie nudzi po nocach? matko boska :-o heheheheh No ! i ja dziś jeszcze tylko zaliczę łazieneczki ze znajomymi :razz: :razz: obiadek.. i DO DOMKUUUUUUUUUUU... do Benka, Majorka, Madzi, Gajki..... :multi: :multi: :multi: eh no teskni sie za tymi wszystkimi istotkami i sie wzruszac zaczynam :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhy Dam wam kilka moich fotek (sztuk 2:p) zebyscie zobaczyli jak to sie na wczasach wyglądało hyhyhy Tylko beda w linkach, bo są niepomniejszone, a nie mam u siostry na kompie niczego do pomniejszania.. http://img453.imageshack.us/img453/3654/img50539qi.jpg http://img387.imageshack.us/img387/8168/img50874tf.jpg no i piekna zatoczka, nad która udało mi się mieszkac przez tydzień :) http://img120.imageshack.us/img120/6346/majorka0375ok.jpg A teraz uciekam na miasto, bo mamy z siostra pare rzeczy do zalatwienia :) juz jutro napisze cos wiecej a i moze fotki dodam jakies jak mi Sis nagra na plytke, bo ja przeciez nie mam miejsca na dysku u siebie :placz: :placz: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='panienkabubu'] Jak wroce do domu (do poniedzialku wieczora jestem w Wawie) a wiesz, ze robimy w sobotę spotkanie z Waszką Małą w tej Warszawie? :razz: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']a wiesz, ze robimy w sobotę spotkanie z Waszką Małą w tej Warszawie? :razz: hmm w Warszawie Pika mówisz :evil_lol: [quote name='panienkabubu']http://img120.imageshack.us/img120/6...orka0375ok.jpg Ładnie tu :loveu: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ooo...już powróciłaś :multi: czekam niecierpliwie na gorące fotki :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 kasia mendo jedna przyjezdzaj juz i dawaj zdjecia :p Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):hmm w Warszawie Pika mówisz :evil_lol: tak, na Kepie Potockiej :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):tak, na Kepie Potockiej :evil_lol: hehe to ja się wpraszać nie będę nawet :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 KASIA :crazyeye: ale masz bombową fryzurkę :klacz: ślicznie wyglądasz!!!! a Majorka :placz: :loveu: bosko!!!! Przyjedź na Kępe - hahahaa sąsiadki jesteśmy i spotkamy się w Wawce :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):hehe to ja się wpraszać nie będę nawet :evil_lol: a czemu? :hmmmm: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):a czemu? :hmmmm: A jak ja niby dojechać mam ? :diabloti: a po za tym ze psmai czy bez piesów :-P (po za tym narazie jestem chora :roll: ) Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):A jak ja niby dojechać mam ? :diabloti: a po za tym ze psmai czy bez piesów :-P (po za tym narazie jestem chora :roll: ) Metrem :eviltong: Ja z Bielan na Kabaty jeżdzę i zyję :eviltong: a czy z psem, czy bez to juz decyzja wlasciciela Ja tam swoja kilerke biore :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):Metrem :eviltong: Ja z Bielan na Kabaty jeżdzę i zyję :eviltong: a czy z psem, czy bez to juz decyzja wlasciciela Ja tam swoja kilerke biore :evil_lol: Jak mnie przyjmiecie :evil_lol: , przedewszystkim jak wyzdrowieje to się zastanowie :diabloti: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 jo-jo napisał(a):Jak mnie przyjmiecie :evil_lol: , z otwartymi ramionami :bigok: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):z otwartymi ramionami :bigok: Chyba powinnam różowiutką piłeczkę zabrac, :evil_lol: no ale jak z tym moim kundliskiem na Kępe :shake: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a):na koniu jojo :loveu: :loveu: :loveu: Hehe ja to proponuje wizyte na kabatach (to się pojawie, i Korone zabiore :evil_lol: ) Quote
panienkabubu Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Kobitki.. pisząc poniedziałek wieczór, miałam na myśli dzień dzisiejszy ;) już w odmq jestem :) W KOŃCU ! ;) mam płyte ze zdjeciami ze soba, jutro powstawiam, wiec zapraszam ;) Quote
panienkabubu Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 No to lecimy ze zdjęciami :) Wiele z nich robionych jest aparatem już siski, czyli A60tką, bo mój S2 IS okazał się za trudny ;) Jednak kilka prób zdjęć zrobiłam, to i tutaj wstawię (zaznaczę, które S2 IS :p) Żadne to profesjonalne zdjęcia, po prostu no ;) Pamiątka ;) Widok z samolotu Alpy I to już lotnisko w Palma de Mallorca Hotel, w którym mieszkaliśmy :) I zatoczka, nad którą się znajdował Tradycja już ;) makro na majorskich kwiatkach ;) Widok na latarnie morską w Porto Colom Widok na Morze Śródziemne Wejście do hotelu Quote
panienkabubu Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 No i tradycyjnie imprezy na balkonie heheheh ;) Ta dziewczyna obok mnie, to moja siostra :p A to widok z siódmego, czyli ostatniego piętra naszego hotelu, notabene, na tym piętrze mieliśmy pokój :) ale to nie widok z naszego balkonu, tylko z innego miejsca, które potem pokazę ;) A tu juz zwiedzamy, to Felanitx lub Felanifx niestety nie pamietam, bo dziwna nazwa miasta :p No i my z siostrą, wielkie podróżniczki :evil_lol: I to już stolica Balearów - Palma de Mallorca Do wyboru do koloru :evil_lol: :evil_lol: Notabene, wiecie, że w Hiszpanii narkotyki są zlegalizowane? ;) Normalnie ludzie idą ulicą i, że się tak wyrażę, jarają blanty :D niezły widok, lepiej niż w Holandii ;) Kolejna część Palmy de Mallorci ;) i koniki, którym mega współczuję w takim zaduchu i cieple ciagnac ludzi Quote
panienkabubu Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Wejście na rynek w stolicy I to ten rynek właśnie i nieustraszony zorro w za krótkich spodniach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uliczki w stolicy A to Katedra w Palma de Mallorca, oczywiscie byłam od dooopy strony i mam marne zdjęcie, ale jakznajde w necie porownanie jak ona wyglada w rzeczywistosci to wam wkleje tu i zobaczycie jakie to ogromne i piekne.. O prosze,a to znalezione w internecie, cala Katedra takze jest co podziwiac, ale jak sie jest tumanem i idzie od dooopy strony to widzi sie tylko wejscie w dodatku w remoncie ;) heheheh Najstarsze drzewo oliwkowe, ma ok. 1000 lat No i kolejna część Palmy Quote
Recommended Posts