Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

młoda witam w kraju :cool3: :cool3: czekam na sprawozdanie z fotkami ma się rozumieć,jak tam Benek??nie uschnął z tęsknoty za tobą i nie tylko Benek ....;) :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeeeeeestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wrocilam dzisiaj o 14 :D samolocik pieknie wyladowal na Okeciu a ja odetchnelam z ulga, ze juz po trzygodzinnym locie. straaasznie mi sie dluzylo, bo wiedzialam, ze komp na mnie czeka tutaj u siostry i ze bede miala w koncu kontakt ze swiatem, BOLI mnie fakt, ze sms z Majorki kosztowal 2 zł i musiałam wydać 2,5 EURO na godzine kafejki ;) ale przezylam i dalam rade ;)
a dzis Pani w Arkadii powiedziala mi,z e jestem BARDZO ladnie opalona, ale ja i tak to jeszcze poprawię ;D

Jak wroce do domu (do poniedzialku wieczora jestem w Wawie), to zgram kilka fotek na forum :) mam ich ponad 600 ;) zwykle albumowe, bo jednak s2 is okazal sie zbyt trudnym aparatem do poznania w jeden wieczor :D

Madzia dzieki za kleszcza Majora, ja oczywiscie nie znam szczegolow wiec jak tylko sie spotkamy to prosze mi je przekazac;)

i nie dzialaja mi te dwa zdjecia, ktore wstawilas :placz:

A jak kilka dni temu bylam w Palma de Mallorca -stolica Balearów, to bylo... 38 stopni ;) A jak nie wierzycie, to mam to uwiecznione na aparacie;d
no mowie Wam sajgon ;) ale dalo sie wytrzymac i juz jestem w szarej polsce :razz:

A Ben to ma ok 85 cm w klebie i ok 78 kg (jak przyjade to go zmierze i zwaze, bo ponoc przytyl :multi: )
takze dokladne wymiary beda najwczesniej we wtorek wieczorem :evil_lol:

no to ... siju ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
a dzis Pani w Arkadii powiedziala mi,z e jestem BARDZO ladnie opalona, ale ja i tak to jeszcze poprawię ;D

ja ci dam poprawiac, nawet mi sie tu nie pokazuj, bo psem poszczuje :evil_lol: tak mnie zostawic na pastwe losu bez murzynów bez słonca i wogóle :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ja ci dam poprawiac, nawet mi sie tu nie pokazuj, bo psem poszczuje :evil_lol: tak mnie zostawic na pastwe losu bez murzynów bez słonca i wogóle :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

wieeeeeeeeeeem
zołza jestem :evil_lol:
i ja jeszcze planuje na 2 tyg z rodzicami się załapać na jakieś wczasiki, żebym nie wyblakła :evil_lol:
ale to w sierpniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
w kazdym razie Madzia, czy Tobie sie nudzi po nocach? matko boska :-o heheheheh
No ! i ja dziś jeszcze tylko zaliczę łazieneczki ze znajomymi :razz: :razz:
obiadek.. i DO DOMKUUUUUUUUUUU...
do Benka, Majorka, Madzi, Gajki..... :multi: :multi: :multi:

eh no teskni sie za tymi wszystkimi istotkami i sie wzruszac zaczynam :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhy

Dam wam kilka moich fotek (sztuk 2:p) zebyscie zobaczyli jak to sie na wczasach wyglądało hyhyhy
Tylko beda w linkach, bo są niepomniejszone, a nie mam u siostry na kompie niczego do pomniejszania..

http://img453.imageshack.us/img453/3654/img50539qi.jpg

http://img387.imageshack.us/img387/8168/img50874tf.jpg

no i piekna zatoczka, nad która udało mi się mieszkac przez tydzień :)

http://img120.imageshack.us/img120/6346/majorka0375ok.jpg

A teraz uciekam na miasto, bo mamy z siostra pare rzeczy do zalatwienia :)
juz jutro napisze cos wiecej a i moze fotki dodam jakies jak mi Sis nagra na plytke, bo ja przeciez nie mam miejsca na dysku u siebie :placz: :placz:

Posted

[quote name='panienkabubu'] Jak wroce do domu (do poniedzialku wieczora jestem w Wawie)

a wiesz, ze robimy w sobotę spotkanie z Waszką Małą w tej Warszawie? :razz:

Posted

KASIA :crazyeye: ale masz bombową fryzurkę :klacz: ślicznie wyglądasz!!!! a Majorka :placz: :loveu: bosko!!!!

Przyjedź na Kępe - hahahaa sąsiadki jesteśmy i spotkamy się w Wawce :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a czemu? :hmmmm:

A jak ja niby dojechać mam ? :diabloti: a po za tym ze psmai czy bez piesów :-P (po za tym narazie jestem chora :roll: )

Posted

jo-jo napisał(a):
A jak ja niby dojechać mam ? :diabloti: a po za tym ze psmai czy bez piesów :-P (po za tym narazie jestem chora :roll: )

Metrem :eviltong: Ja z Bielan na Kabaty jeżdzę i zyję :eviltong:

a czy z psem, czy bez to juz decyzja wlasciciela

Ja tam swoja kilerke biore :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Metrem :eviltong: Ja z Bielan na Kabaty jeżdzę i zyję :eviltong:

a czy z psem, czy bez to juz decyzja wlasciciela

Ja tam swoja kilerke biore :evil_lol:

Jak mnie przyjmiecie :evil_lol: , przedewszystkim jak wyzdrowieje to się zastanowie :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
z otwartymi ramionami :bigok:

Chyba powinnam różowiutką piłeczkę zabrac, :evil_lol: no ale jak z tym moim kundliskiem na Kępe :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
na koniu jojo :loveu: :loveu: :loveu:

Hehe ja to proponuje wizyte na kabatach (to się pojawie, i Korone zabiore :evil_lol: )

Posted

No to lecimy ze zdjęciami :)
Wiele z nich robionych jest aparatem już siski, czyli A60tką, bo mój S2 IS okazał się za trudny ;) Jednak kilka prób zdjęć zrobiłam, to i tutaj wstawię (zaznaczę, które S2 IS :p) Żadne to profesjonalne zdjęcia, po prostu no ;) Pamiątka ;)

Widok z samolotu

Alpy

I to już lotnisko w Palma de Mallorca

Hotel, w którym mieszkaliśmy :)

I zatoczka, nad którą się znajdował

Tradycja już ;) makro na majorskich kwiatkach ;)

Widok na latarnie morską w Porto Colom

Widok na Morze Śródziemne

Wejście do hotelu

Posted

No i tradycyjnie imprezy na balkonie heheheh ;) Ta dziewczyna obok mnie, to moja siostra :p

A to widok z siódmego, czyli ostatniego piętra naszego hotelu, notabene, na tym piętrze mieliśmy pokój :) ale to nie widok z naszego balkonu, tylko z innego miejsca, które potem pokazę ;)

A tu juz zwiedzamy, to Felanitx lub Felanifx niestety nie pamietam, bo dziwna nazwa miasta :p

No i my z siostrą, wielkie podróżniczki :evil_lol:

I to już stolica Balearów - Palma de Mallorca

Do wyboru do koloru :evil_lol: :evil_lol: Notabene, wiecie, że w Hiszpanii narkotyki są zlegalizowane? ;) Normalnie ludzie idą ulicą i, że się tak wyrażę, jarają blanty :D niezły widok, lepiej niż w Holandii ;)

Kolejna część Palmy de Mallorci ;)

i koniki, którym mega współczuję w takim zaduchu i cieple ciagnac ludzi

Posted

Wejście na rynek w stolicy

I to ten rynek właśnie

i nieustraszony zorro w za krótkich spodniach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uliczki w stolicy

A to Katedra w Palma de Mallorca, oczywiscie byłam od dooopy strony i mam marne zdjęcie, ale jakznajde w necie porownanie jak ona wyglada w rzeczywistosci to wam wkleje tu i zobaczycie jakie to ogromne i piekne..

O prosze,a to znalezione w internecie, cala Katedra

takze jest co podziwiac, ale jak sie jest tumanem i idzie od dooopy strony to widzi sie tylko wejscie w dodatku w remoncie ;) heheheh

Najstarsze drzewo oliwkowe, ma ok. 1000 lat

No i kolejna część Palmy