Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
o wow:-o jaki on zwrotny :lol:

oj Kasia Kasia wiesz ile razy juz pazury rozwalił na takich wygłupach? ;) albo ile razy nie wyrobił na zakrecie i wpadł na auto albo po prostu pomieszały mu się łapy i zaliczył glebę? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
oj Kasia Kasia wiesz ile razy juz pazury rozwalił na takich wygłupach? ;) albo ile razy nie wyrobił na zakrecie i wpadł na auto albo po prostu pomieszały mu się łapy i zaliczył glebę? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nam to :shake: postaw na pustej ulicy latarnie, a Ten na pewno trzaśnie w nią łbem :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
nam to :shake: postaw na pustej ulicy latarnie, a Ten na pewno trzaśnie w nią łbem :evil_lol:

ło bosze to widzę, że każdy briard tak ma :evil_lol: :evil_lol: jakbym o Gai czytała :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakbyś miała taaką grzywę to też byś tak chodziła :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: mam prawie podobną ;) i dziś zaliczyłam drzwi we własnym domu :evil_lol: :evil_lol: i mam guza :cool1: :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Witam po dłuższej przerwie :multi:

Gratuluję tylu zmian :cool3:

Benio jak zwykle piękny i ogromny :eviltong:

Olcha, oj a ja niedawno w Wawie byłam ;) wprawdzie nie z Benem ale też z ogromnym psem ;) Szkoda, że nie pomyślałam, to byśmy się spotkały z Tekilką ;) Zabawnie by wyglądali :)

No i witamy u nas z powrotem :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Olcha, oj a ja niedawno w Wawie byłam ;) wprawdzie nie z Benem ale też z ogromnym psem ;) Szkoda, że nie pomyślałam, to byśmy się spotkały z Tekilką ;) Zabawnie by wyglądali :)

No i witamy u nas z powrotem :multi:

To byśmy się pewnie i tak nie spotkały bo ja dopiero wróciłam z wakacjji. Hhihiiihh Tekila pewnie byłaby wielkości ucha Benosława :lol: Gorzej by było jakby pomyślał sobie, że to powrót myszy :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
To byśmy się pewnie i tak nie spotkały bo ja dopiero wróciłam z wakacjji. Hhihiiihh Tekila pewnie byłaby wielkości ucha Benosława :lol: Gorzej by było jakby pomyślał sobie, że to powrót myszy :evil_lol:

na pewno nie zjadłby Tekili :lol: jedynie oślinił ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
na pewno nie zjadłby Tekili :lol: jedynie oślinił ;)

Ja się nie boję, że on ją zje. Ja się boję, że zacznie przed nią uciekać na samo wspomnienie o myszach wyżerających mu żarcie z miski (pisałaś o tym gdzieś wcześniej :evil_lol: )

Posted

[quote name='olcha']Ja się nie boję, że on ją zje. Ja się boję, że zacznie przed nią uciekać na samo wspomnienie o myszach wyżerających mu żarcie z miski (pisałaś o tym gdzieś wcześniej :evil_lol: )

Posted

Teraz pytanie w czym to tarzanko się odbywało :evil_lol: bo na ostatnim zdjęciu ewidentnie sobie coś wciera :evil_lol:

Tekila i Era uwielbiają np. małe, zdechłe, zeschłe dżdżownice - śmierdzące przeokrutnie :evil_lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
a ta zaś se psa naćpała :mad: :mad: :loveu: :loveu: słodkości :cool3:

oj cicho :p

Ania-k napisał(a):

Cześć Kasia :p :loveu:

czeeeeeeść :loveu: witamy u nas z powrotem :multi: :Rose: