Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas dzisiaj wszystko na wariackich papierach, od rana jezdze, tzn robie za kierowce, po prostu padam na pysk, dopiero niedawno wrocilam do domu, z Benem widzialam sie przelotem, chwile dosłownie, nawet nie wiem, czy ma dzis temperature, choc tata mowi, ze juz jakis zywszy, no zobaczymy, w kazdym razie Major juz u nas jest, takze najblizszych kilka tygodni bedzie naszym gosciem, moze uda sie zrobic jakies zdjecia to wam pokaze kluska, bo sie tak spasł, że szok ;)

Lece spac, bo nie mam juz sil na nic.....

Posted

uwielbiam jak psy tak robią :loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec'] mniamniusne, polecam sline jest tak fajna ze sie sprac nie da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a to benki jadem plują? :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']nosek nadal ciepły,

cieply nos o niczym nie świadczy ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
juz sie chyba wyspalas ;) wiec moze napiszesz nam jak sie ma Benus?

Benuś w porzadku :)
Przyjechał kolega Major, spedzaja ze soba całe dnie, chodzimy razem na spacery (zaznaczam: ja jedna, bernardyn i buldog f :D) na szczescie na dwoch smyczach ;)
Do tego Ben zaczyna jeść, schudł niemiłosiernie, musimy to nadrobić, ale myslę, że tydzien i Ben wróci do normy :)
Aha, aparat już oddany w ręce siostry, czas wiec włączyć nowy i cykać zdjęcia.. Musze sie przełamać ;)

W dodatku dostałam od rodziców samochod i jezdze wszedzie gdzie sie da (ale niestety zapomnialam, ze w aucie jest paliwo, ktorego czasem moze braknac i auto stoi teraz na placu z rezerwa bo nie mam pieniedzy na benzyne :evil_lol: )

W kazdym razie nie mam czasu na nic :( jak widzicie, nawet na dogo ... mialam zgrac Madzi fotki, tez nie mam kiedy.... zaraz lece umyc auto, bo kąpałam Majora własnie, troche sie wysuszyl, to go moge zostawic i ide pielegnowac moje kochane niebieskie seicento :D yhhyhy.... a jakie radio mam wypaśne :multi: :multi: :multi:
nie no bomba ;)

a w poniedzialek do pracy :eviltong: :placz: :placz:
ale moze mi sie uda jakos szybko uwinac :cool3:

dobra uciekam, bo mnie noc zastanie ;-)

jak tylko bede miala sily wieczorkiem to nadrobie wasze galerie i w koncu dodam wszystkie zdjecia, ktore juz tylko czekaja aby je wrzucic do galeri... buziaki ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
W dodatku dostałam od rodziców samochod i jezdze wszedzie gdzie sie da (ale niestety zapomnialam, ze w aucie jest paliwo, ktorego czasem moze braknac i auto stoi teraz na placu z rezerwa bo nie mam pieniedzy na benzyne :evil_lol: )

buuuahahahh :klacz:

Posted

Cześć Kasiu,

a ja myslałam, ze Cię dzisiaj poznam, a tu dupa blada :shake: no ale w końcu nie ostatni raz nawiedziłam Sosnowiec :evil_lol:

Pozdtowionka dla Benulka, niech wraca do formy chłopak ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kasiu,

a ja myslałam, ze Cię dzisiaj poznam, a tu dupa blada :shake: no ale w końcu nie ostatni raz nawiedziłam Sosnowiec :evil_lol:

Pozdtowionka dla Benulka, niech wraca do formy chłopak ;)

no niestety nie udalo mi sie wyrobic na czas :( ale mam nadzieje, ze nastepnym razem sie spotkamy :)

idziemy zaraz z Madzia od Gajki na spacerek w trzy psy, Major, Ben i Gaja oczywiscie :d tylko ,ze wlasnie padły mi baterie :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
zaraz beda zdjecia:) bo jednak wybrnelam z sytuacji i mialam bateryjki :)
JUPI!:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']no niestety nie udalo mi sie wyrobic na czas :( ale mam nadzieje, ze nastepnym razem sie spotkamy :)

no ba!
Sosnowiec mi się spodobal :razz: :razz:
pewnie jeszcze go odwiedze i Ciebie przy okazji :lol: :evil_lol:

Posted

bubu no dobra...mogłaś zapomnieć, że autko jeździ jak ma benzynę....a biegi zmieniasz czy cały czas na jednym :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdrowiej choopie i nadrabiaj zaległości w tych swoich boczkach...

I gdzie te fotki?? :razz:

Posted

[quote name='Cola']bubu no dobra...mogłaś zapomnieć, że autko jeździ jak ma benzynę....a biegi zmieniasz czy cały czas na jednym :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdrowiej choopie i nadrabiaj zaległości w tych swoich boczkach...

I gdzie te fotki?? :razz:

Cola :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: nie badz madra :eviltong: :eviltong: :eviltong: po prostu to był stresik z korzystania z samochodu, ale dzisiaj juz zatankowalam (jak to dobrze, ze bylam z facetem, ktory sie umie obslugiwac wezem i tym wszystkim co sie tankuje na stacji bo ja nie wiem jak ja bym to sama zrobila :evil_lol: )

Zdjecia wlasnie wgrywam na serwer :)
aha i jeszcze jedno, jak juz Cola przyszlas ;-)
Chyba oszaleje, dzisiaj sie bawilam aparatem (notabene A60 juz nie mam) i nie umiem znalezc opcji do robienia zdjec w ruchu np. szalejacych psow :-(

Posted

:hmmmm: nie ma automatycznego programu do zdjęć sportowych?? :-o Może w instrukcji jest coś napisane dokładniej o programach...ale jeśli żaden nie bedzie przystosowany do zdjęć w ruchu......to pozostaje Ci program Tv lub M.

Posted

Dziubaski na razie jedną fotke dodam Wam, bo spojrzałam własnie na zegarek, musze mojego chudzielca nakarmic, bo nic dzis nie jadl jeszcze...

jak wrócę, to dam reszte, troche tego jest:)

Posted

No i ciąg dalszy szaleństw ;-) Major trochę nie nadążał, ale dał chłopak radę :lol:

buahahahahahahha ta fota jest boska buahahaha

No i Ben standardowo.....

No i gdzie ten Major sie podzial??