Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jeszcze robal, którego próbowałyśmy razem z Madzią ufocić, nie udawało nam się łapać ostrości, ale chyba w końcu wyszło ;)

No i Major po spacerze padł na pyszczek i spaaaaał... spaał... spaaaaał.... ;)

no i fota, która powaliła mnie na kolana i myslalam, ze umre ze smiechu jak ją zobaczyłam

Posted

[quote name='panienkabubu']Don Ben ;)

No i panna Gaja ;)

buuuahahaha jakaż dystyngowana para :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuauahaha Benek co Ci się stało i jeszcze Major pod nim :lol: :lol: :lol:

Posted

olcha napisał(a):
:lol: :lol: :lol:

:klacz:

Super!

dziękujęszyn ;))

olcha napisał(a):

To już wszystkie? :cool3: :shake:

tak, juz wszystkie :)

a ja zostałam z moim S2 IS, w końcu muszę go odpalić, aż sie boję, ale zobaczymy, muszę się przyzwyczaić i oswoić z taaaakim wypaśnym sprzętem ;) bo w porównaniu do mojego A60 to S2 IS jest wypaśny ;)

a jutro... jutro idę do fryzjera!:D

Posted

malawaszka napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: buuauahaha Benek co Ci się stało i jeszcze Major pod nim :lol: :lol: :lol:

hahaha, no Ben tak ma jak biega, no ubaw niesamowity mam z tego zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a zauważyliście jak Ben schudł? :placz: :placz: :placz:
Dzisiaj znowu nie zjadł kolacji... Już Mu daję coraz to później... i nic... :placz: :placz: On mi marnieje w oczach :placz: :placz: :placz: nie wiem co robic, jutro jade na konsultacje do weta, kupię Benowi jakiś syropik na polepszenie apetytu, bo z Niego sama skóra i kości :placz: :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo idź do weta najlepiej, ale może to tylko czas miłostkowy i psiury tak lubią strajkować ;)

też mi się wydaje, ze to jakas milostka, nie wiem, moze Ben sie w Gajce zakochal?? :)

Posted

[quote name='panienkabubu']No i ciąg dalszy szaleństw ;-) Major trochę nie nadążał, ale dał chłopak radę :lol:

buahahahahahahha ta fota jest boska buahahaha

Buhahahahahaha......:D

Ta fota juz mnie dobila :lol

Posted

http://img89.imageshack.us/img89/9153/img4795resize3eo.jpg
BUhahahahahha, ona wyszla tu jak taki ssak mieszkajacy pod ziemia :roflt: Te stworzonko ma ryjek zakonczony takimi jakby czulkami czy wypustkami i wyglada tak jak Gajka na focie :roflt::roflt::roflt:

Widac ze Majorek mial duza chcec na Benka :roflt:

uhahahhahhahahahahaha http://img89.imageshack.us/img89/3949/img4763resize5ft.jpg BOSKIE :roflt:roflt:roflt:roflt:roflt

Posted

no i fota, która powaliła mnie na kolana i myslalam, ze umre ze smiechu jak ją zobaczyłam

:roflt: :roflt: umarlam :roflt: Ben rozwinął skrzydla... te no... fafle i idlatuje :roflt:

Posted

..no i nie udało się podciąć Bena....a mogło być tak fajnie :cool3:

Kto ją tak uczesał?? To na żel jest czy na piankę? :evil_lol: :evil_lol:

...a z tego fociaka to :roflt::roflt::roflt: aż mi tchu zabrakło ze śmiechu :roflt:

Posted

Cola, kurczę, uważaj, bo będę Cię miała na sumieniu, jak Ci tego tchu braknie ;)

Kasiu, no ja od 1szego będę w Wawie, więc drugiego wieczorem mnie gdzieś porwij, zresztą wyślę Ci zaraz PW:)

I jeszcze Benka trochę znalazłam

A co to tam??

hyhyhy o co kaman? :razz:

Posted

Witaj BuBu.
Super miny "strzela" Twój Ben.:loveu:
Wszystkie zdjęcia są bardzo fajne, oglądając niektóre prawie płakałam ze śmiechu. Gajka też pięknie wychodzi na zdjęciach. :-D :-D :-D
Z ostatnich te poniżej powaliły mnie z nóg(dobrze że siedzę:razz: ):grin: :grin: :grin: