panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']nie widze Ciebie tu:eviltong: oj ja siedze tam po lewej na tym drewnianym takim :lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='panienkabubu']oj ja siedze tam po lewej na tym drewnianym takim :lol: ale tam nie ma nic biało niebieskiego:mad:. Chyba, że ja ślepa jestem:lol: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Na razie na zachęte Benka podrzucę ;-) już niebawem reszta, tylko skończe grac w netopol ;) Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']ale tam nie ma nic biało niebieskiego:mad:. Chyba, że ja ślepa jestem:lol: niedowidzisz małej kropecki ;) Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Beniu Mój Ty Kochany!:loveu: :loveu: :loveu:Ucałuj Go proszzze ode mnie:loveu: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 No to zaczynam ze zdjęciami z wycieczki do Ogrodzieńca ;) Bena nie było, bo Ben nie lubi chodzić po górach ;) Poza tym.. Na Zamek nie wpuszczają psów :( Oczywiście zdjęcia robione już nowym aparatem, mimo, że nie umiem :placz: ale jakoś wyszły no :evil_lol: ważne, że ostrość jest :evil_lol: Nasze śniadanko :evil_lol: :evil_lol: Widoki na Jurę W drodze do Podzamcza stanęliśmy sobie w przeslyyycnym lasku na śniadanko ;) Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 No i zameczek :) to mozna wyyyyyyyciąąąąąąąąąąąąąććććććććććć :diabloti: No i myyyyy :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze my w drodze do Podzamcza :) yhyhyh Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']Beniu Mój Ty Kochany!:loveu: :loveu: :loveu:Ucałuj Go proszzze ode mnie:loveu: no skoro ładnie prosisz ;) hyhy przerażający masz banerek.. ta zieleń.. :D Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='panienkabubu'] wow :-o swietnie go ufocialas! pieknie wyszedl ten zameczek :loveu: bylam tam 2 lata temu, ale wtedy nie bylo żywej duszy (poza nami)... a teraz tłumy :-o Quote
panienkabubu Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Teklunia napisał(a):wow :-o swietnie go ufocialas! pieknie wyszedl ten zameczek :loveu: bylam tam 2 lata temu, ale wtedy nie bylo żywej duszy (poza nami)... a teraz tłumy :-o Bo my byliśmy we wtorek, czyli święto, tzw. długi weekend.. to ludziska wybyli z domów, zwłaszcza, że była ładniutka pogoda, co niekoniecznie widać na zdjęciach ;-) A Bena chcecie?:) Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='panienkabubu'] A Bena chcecie?:) chcemy:multi: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 W końcu znalazłam chwilkę na wrzucenie zdjęć na serwer :multi: I będzie trochę Benia :cool3: :cool3: Z cyklu: mamy michę pełną jedzonka, to trzeba to wszamać :cool3: :cool3: amciu amciu :loveu: po jedzonku trzeba się oblizać ;) i od razu humor lepszy ;) Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Hmm.. co by tu porobić :roll: to może pobiegam :cool3: :cool3: leci terrrrrminator! No co? nie moglem pobiegac? :eviltong: Quote
kalina. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 benek wrócił oczywiście nie mogło sie obyć bez fotki typu ben ze swoją "szminką":evil_lol: :evil_lol: . Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 kalinaM napisał(a):benek wrócił oczywiście nie mogło sie obyć bez fotki typu ben ze swoją "szminką":evil_lol: :evil_lol: . hahahaha :evil_lol: :evil_lol: i tak wybrałam najmniej hardcorowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ojej no on po prostu tak ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
panienkabubu Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Koła do góry i idziemy spać ;) Quote
Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='panienkabubu']Koła do góry i idziemy spać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowska fotka :loveu: ale extra Quote
panienkabubu Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 No i wszyscy o nas zapomnieli :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 dziń dybry :razz: nie zapomnieli tylko ich nie było w domku :eviltong: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='panienkabubu'] No i wszyscy o nas zapomnieli :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:ty kokietko :evil_lol: ja pamiętam doskonale :) Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 malawaszka napisał(a):dziń dybry :razz: nie zapomnieli tylko ich nie było w domku :eviltong: dziń dybry :cool3: a gdzie się podziewaliśta? :cool3: Teklunia napisał(a):ty kokietko w sensie mówisz o Benie? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 w sensie - Ty :evil_lol: lepiej daj troche Bena i nie czaruj nas tu :lol: Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Teklunia napisał(a):w sensie - Ty :evil_lol: lepiej daj troche Bena i nie czaruj nas tu :lol: czekaj, jak to było? wstydzę sięęęęęęęęęęęęęęęęęęę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: zaraz będzie Ben :) Quote
panienkabubu Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Z cyklu biegającego Bena :lol: Wołałaś mnie? :) Chyba wołałaś ;) Przyszedłem, zmęczyłem sie, to się legnę i odpocznę;) Quote
Recommended Posts