Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

Aksa staje sie coraz atrakcyjniejsza:evil_lol: Pałek leży i wzdycha, więc jutro rano czeka go wykwaterowanie... Poza tym muszę powiedzieć, że nie spodziewałm się AŻ TAKIEJ skuteczności lampy:crazyeye: Odleżyna się goi super i jest juz prawie płaska, tzn nie ma dziury!!! Zresztą naświetlam też brzuszysko Mileny, coby nie była zazdrosna:evil_lol:

Posted

Ulv, Beata Dorobczynska wylicytowała na Milene i Akse 56 zł!!! :multi:

(o właśnie zobaczyłam, że już się chwalilam w watku Mili - niestety nie bedzie razy dwa...)

Posted

Aksa się właśnie przekonała, że ciotka potrafi być piekielnie niemiła:diabloti: Wyszłam dosłownie na 15 minut z Miśką do weta tuż obok, a te potffory zżarły mi ciasto kupione za ostatnie 5zł... Podejrzewam, że Pałek zrzucił je na ziemię, żeby okazać uczucia wybrance... w każdym razie jak wróciłam to nie było ani ciasta ani bułek które leżały obok (naprawdę wysoko)... Obydwoje dostali ostry OPR. No i nie wytrzymałam i trzepnęłam po tych durnych mordach gazetą:oops: Poza tym Pałek powędrował już do cioci. Koniec amorów!!!:angryy:

Posted

Biedna ciotka, ach tak mi Cię żal. Zostawili chociaż okruchy po tym cieście? Może to był jakiś podtekst?:evil_lol:
Klapę od sedesu, Aksa już Cię naumiała, że się zamyka:diabloti:

Posted

Ciotka biedna, ciotka głodna, ciotka wściekła!!! :angryy:

Wiem, kupię taśme klejącą taką do pakowania i zrobie mumie... bo kenelówka się nie sprawdziła- Aksa po operacji- w kołnierzu, kagańcu i żywicowym gorsecie rozłożyła ją od środka:roll: kołnierz zdjęła i tak narozrabiała...

Posted

ja ci mowie Ulv masz anielska cierpliwosc i szczescie do psow z ADHD :evil_lol: :evil_lol: ja bym chyba jednak juz dawno mumie z nich zrobila, brak mi tej charyzmy :evil_lol:

Posted

Oj sie nie kłóćcie o te zasługi i tak wszyscy jesteście KOCHANI!!!!:loveu:

Aksa goi sie ślicznie, Pao wzdycha u cioci, serenady wyśpiewuje... A żeby różowo nie było, to głupol kółkowy się dorwał do gipsu sztukatorskiego:shake: Na szczęście "wyszło drugą stroną", ze się tak wyrażę... tylko podłoga była dziwnie umazana na biało i zapaszek taki tego...:angryy:

Posted

Ulv, czy ja dobrze rozumiem... znaczy zbilansowało się? A skąd wiesz... przecież nawet jeśli przyszło Ci do głowy to... no wiesz co :razz:... zważyć, nie możesz mieć pewności ile tego gipsu zjadła. Wiesz Ulv, superata raczej wykluczona, ale manko prawie pewne (a może na odwrót) :evil_lol:. No to niezła sztuka z tej Aksy i niezły gips :lol:... i pewnie stąd ta nazwa...

Posted

ja się tylko zastanawiam, skad Twoim psiakom się bierze apetyt na takie dziwactwa... moj takie niejadalne rzeczy moze co najwyzej pomielic, ale żeby zarł gips, czy suchy makaron to sobie nie wyobrazam :D. One się tak nawzajem nakrecają na takie "wynalazki" ?

Posted

Chyba tak... Tzn. Mila miała ok 20 kg niedowagi:-( jak trafiła do schronu i pożera do dziś wszystko, tak jej zostało- no a Aksa małpuje. Poza tym się jak się nudzi to i rozrabia, a to zżeranie to skutek uboczny:shake:
Gallegro zakładam, że wszystko poszło, bo teraz juz koo normalne, a nie białe:diabloti: i idą.. ładnie by było, gdyby się zagipsowała w środku:roll:

Posted

Ej. Tak podziwiacie tak ulvove psiaki... może zalatwcie transport Wawa-Wroclaw abym mogla wspomoc tkanke tluszczową Mili oraz brzuszek Aksy aby nie wpieprzala już książek/klawiatur?

Posted

Właśnie wróciłysmy z dogospaceru... Byłam niestety tylko ja i Korenia + Aksa i Amy. Aksa jeszcze nieco pachnie, więc dwóch napotkanych kawalerów było mocno zainteresowanych:evil_lol:
Suczydła się wyszalały, szukając myszy (bezskutecznie) i patyków (sukces).Poza tym jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości co do normalności KrAksy to mogę zapewnić że NIE jest normalna... Wariowała tak strasznie, że w końcu sturlała się ze skarpy na rzeczką:roll: Normalnie 3 fikołki i stanęła na kółkach, ale nie! jeszcze trzeba zaszaleć... no i PLUSK!!! wylądowała w Ślęzy. Każdy normalny pies przejąłby sie tym, może przestraszył... Aksa zaczęła po prostu pić wodę. Zero stresu. Jak ją wyciągnełyśmy, malowniczo oblepioną wodorostami popędziła dalej w plener jakby nigdy nic. Durnomordzik kochany:loveu:
PS. Korenia mam nadzieję wklei fotki rzecznej rusałki:evil_lol:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Właśnie wróciłysmy z dogospaceru... Byłam niestety tylko ja i Korenia + Aksa i Amy. Aksa jeszcze nieco pachnie, więc dwóch napotkanych kawalerów było mocno zainteresowanych:evil_lol:
Suczydła się wyszalały, szukając myszy (bezskutecznie) i patyków (sukces).Poza tym jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości co do normalności KrAksy to mogę zapewnić że NIE jest normalna... Wariowała tak strasznie, że w końcu sturlała się ze skarpy na rzeczką:roll: Normalnie 3 fikołki i stanęła na kółkach, ale nie! jeszcze trzeba zaszaleć... no i PLUSK!!! wylądowała w Ślęzy. Każdy normalny pies przejąłby sie tym, może przestraszył... Aksa zaczęła po prostu pić wodę. Zero stresu. Jak ją wyciągnełyśmy, malowniczo oblepioną wodorostami popędziła dalej w plener jakby nigdy nic. Durnomordzik kochany:loveu:
PS. Korenia mam nadzieję wklei fotki rzecznej rusałki:evil_lol:

Wklei, wklei tylko akumulatorki muszą się podładować ;)