demi Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='rotek_']pilnie potrzebny transport wrocek dzierżoniów na niedzielę najlepiej jakby ktoś z wrocka mógł zaoferować na kilka dni DT pies od magYii zabka potrzebuje pomocy[/quote] mój wujek jedzie z wro do dzierżoniowa do domu, ale to dzisiaj późno wieczorkiem... w razie co mój tel 693-511-896 Quote
rotek_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 musimy przełożyć wyjazd...bo szczepien i zabrania psa chyba nie da się załatwić do niedzieli:shake::-( tak to ta zabka od gumiarza Quote
Poker Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 w przyszłym tygodniu giselle4 będzie wieźć sunie do Wrocławia do adopcji, pogadajcie z nią. Quote
demi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 w przyszły wekend mój wujek też jedzie do dzierżoniowa jak by co, także jak coś to dzwońcie, na pewni przewiezie;) Quote
yewcia1 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Monia70']Boże, to bidula starszna !!!!!!!!!!!!!!!!Potrącona przez pociąg :placz::placz::placz: Poadam wpłaty na wózeczek dla Kry. yewcia1 30 zł. monia70 50 zł Bros 10 zł Bros 10zł Game_Boy 30 zł. Przy wpłatach Bros mam 2 rózne adresyi 2 rózne nazwiska .Czy to ta sama osoba? [SIZE=5][COLOR=magenta]mamy razem 130 zł.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Monia na dniach cos jeszcze doślę[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff00ff]Kto jeszcze dorzuci?[/COLOR][/SIZE] bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozpiesc-podniebienie-swojego-pupila-2-na-psy-ulv-do-08-04-do-22-a-134738/[/URL] Quote
yewcia1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Aga_Mazury']oczywiście wchodzę w tą składkę...[/quote] super :multi::multi::multi: konto do zbiórki udostępniła monia Rozmawiałam wczoraj z Ulv, dalej bez kompa, dalej na minusie , i ndalej bardzo potrzebuje naszej pomocy. Niedługo zjawi się u niej kolejny tymczas, psiak wyrzucony z okna , który tak jak kra jest sparaliżowany. Kochani szukamy dla Magdy pilnie kompa, kto ma na zbyciu? Może byc antyk byle sprawny Quote
viverna Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Na szczęście za 3 tygodnie do DS w Niemczech jedzie największy tymczas Ulv, czyli Gaba, ale Ulv ma jeszcze na DT dalmatyńczyka i dojdzie ten sparaliżowany. Poza tym 2 młode, dorosłe koty do adopcji na już. Przyda się każda pomoc :) Quote
bonsai_88 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dobrze, że Ulv trochę odetchnie bez Gaby... bo jednak taki duży pies kosztuje [samo utrzymanie] :roll:... czy na DT są jeszcze jakieś psiaki po za dalmatyńczykiem [to o ile pamietam DT płatny] i sparaliżowanym biedaczkiem? Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 oczywiście , jest KrAsa , Pałek , Pikulec i Jańcio , o ile pamieć mnie nie zawodzi .:cool3: Pałek nie jest na tymczasie , ale jest bardzo chory . Quote
viverna Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Jest malutka ratlerkopodobna Piku (Piku jest ulubienicą Ulv i domek musiałby być idealny) i jest staruszek Ratlerek - Jańcio do adopcji na już. Quote
bonsai_88 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A Kraksa jest na stałe czy na tymczasie? Bo tak sobie porządkuję w głowie informacje co, gdzie, jak u Ulvy :razz:... kto wie czy wiedza się kiedyś nie przyda :roll: Quote
viverna Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kra jest na stałe - bidulka.... ;) Musi znosić ciągłe krzyki pańci ;) Na stałe jest Kra i Pałek i chyba jedna kotka. Do adopcji 2 kocurki, dalmatyńczyk, Jańcio, Piku, 2 gołębie, królik. Niczego nie pominęłam? Quote
yewcia1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='viverna']Kra jest na stałe - bidulka.... ;) Musi znosić ciągłe krzyki pańci ;) Na stałe jest Kra i Pałek i chyba jedna kotka. Do adopcji 2 kocurki, dalmatyńczyk, Jańcio, Piku, 2 gołębie, królik. Niczego nie pominęłam?[/quote] nie chyba wszystko, bo wczoraj pytałam Ulv o stan Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ULV będzie miała komputer :cool3:, chłopak ma do niej dzwonić.Wiem ,że się niecierpliwi i się nie dziwię,ale ja na termin montażu nie mam wpływu :shake:, mogę byc tylko mu wdzięczna ,że w ogóle chce pomóc. Quote
Monia70 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Na wózeczek mamy już [SIZE=4][COLOR=magenta]330 zł[/COLOR][/SIZE] !!!!!!!!!!! dziekujemy slicznie cioci Adze z Mazur za taka super wpłatę 200 zł :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kurcze, jak to ma miec komputer??? Nic mi nie mówiła, a wczoraj do niej dzwoniłam...mój M. próbuje dojśc do ładu z jej starym:mad:i męczy się już 2 tydzień...bo nie może ruszyc z miejsca! Quote
Aga_Mazury Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ... a ile w sumie będzie potrzeba na ten wózek? dużo nam brakuje? Quote
Poker Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ecci']Kurcze, jak to ma miec komputer??? Nic mi nie mówiła, a wczoraj do niej dzwoniłam...mój M. próbuje dojśc do ładu z jej starym:mad:i męczy się już 2 tydzień...bo nie może ruszyc z miejsca![/quote] Mam obiecany komputer dla ULV, i mówiłam jej o tym , ale cos chłopak jest niesłowny, a niestety nie wypada mi się upominać :shake: Quote
yewcia1 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ulv mówiła, ze ok 400-500 Aga głowny sponsor wózka dla rozrabiary:multi: Quote
ecci Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Poker']Mam obiecany komputer dla ULV, i mówiłam jej o tym , ale cos chłopak jest niesłowny, a niestety nie wypada mi się upominać :shake:[/quote] rozumiem...Lepiej niech chłopak będzie słowny, bo nie wiem, czy z tym starym da się coś jeszcze zrobic oprócz wyrzucenia "na śmietnik":placz: Quote
bros Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [B]Jest malutka ratlerkopodobna Piku (Piku jest ulubienicą Ulv i domek musiałby być idealny)[/B] dziewczyny czy Piku ma swój wątek ???? gdzie można ją zobaczyć ???? aaa widziałam tę bidę potrąconą przez pociąg, serce pęka - ale mała chyba ma wielką wolę życia i te uszyska tak pięknie stawia :loveu: Quote
yewcia1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hej ciotki dogomanki:lol: Własnie zasiliłam Magdzie telefon bo to jej jedyny kontakt ze światem, a potem do niej zadzwoniłam na ploty. U Magdy jak zawsze kiepsko, ma gdzies na tymczasie onka z problemami ze stawami i potrzebuje go dostarczyc do wrocka na RTG ale nie ma auta. Szukamy dogomaniaka co ma auto, paliwo i pomoże za dziękuję Kolejna sprawa Magda ma koty, gotowe do nowych domków 3 szczylki i 3 dorosłe, moze ktos ma domek na zbyciu? Proszę w imieniu Magdy dogomaniaków z wrocka, może ktos może jej podrzucic trochę karmy dla kotów i żwirku? Stan zapsienia u Magdy na dzis sztuk 7 Postaram się dziś lub jutro wystawic kolejny bazarek Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='bros'][B]Jest malutka ratlerkopodobna Piku (Piku jest ulubienicą Ulv i domek musiałby być idealny)[/B] dziewczyny czy Piku ma swój wątek ???? gdzie można ją zobaczyć ???? aaa widziałam tę bidę potrąconą przez pociąg, serce pęka - ale mała chyba ma wielką wolę życia i te uszyska tak pięknie stawia :loveu:[/quote] Proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikro-pikulinka-uszkodzony-kregoslup-jest-jakby-lepiej-dlug-930-zl-106924/[/url] Quote
Recommended Posts