Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

[quote name='rotek_']pilnie potrzebny transport wrocek dzierżoniów na niedzielę

najlepiej jakby ktoś z wrocka mógł zaoferować na kilka dni DT
pies od magYii zabka potrzebuje pomocy[/quote]

mój wujek jedzie z wro do dzierżoniowa do domu, ale to dzisiaj późno wieczorkiem... w razie co mój tel 693-511-896

Posted

[quote name='Monia70']Boże, to bidula starszna !!!!!!!!!!!!!!!!Potrącona przez pociąg :placz::placz::placz:

Poadam wpłaty na wózeczek dla Kry.
yewcia1 30 zł.
monia70 50 zł
Bros 10 zł
Bros 10zł
Game_Boy 30 zł.

Przy wpłatach Bros mam 2 rózne adresyi 2 rózne nazwiska .Czy to ta sama osoba?

[SIZE=5][COLOR=magenta]mamy razem 130 zł.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Monia na dniach cos jeszcze doślę[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff00ff]Kto jeszcze dorzuci?[/COLOR][/SIZE]

bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozpiesc-podniebienie-swojego-pupila-2-na-psy-ulv-do-08-04-do-22-a-134738/[/URL]

Posted

[quote name='Aga_Mazury']oczywiście wchodzę w tą składkę...[/quote]
super :multi::multi::multi: konto do zbiórki udostępniła monia
Rozmawiałam wczoraj z Ulv, dalej bez kompa, dalej na minusie , i ndalej bardzo potrzebuje naszej pomocy.
Niedługo zjawi się u niej kolejny tymczas, psiak wyrzucony z okna , który tak jak kra jest sparaliżowany.

Kochani szukamy dla Magdy pilnie kompa, kto ma na zbyciu?
Może byc antyk byle sprawny

Posted

Na szczęście za 3 tygodnie do DS w Niemczech jedzie największy tymczas Ulv, czyli Gaba, ale Ulv ma jeszcze na DT dalmatyńczyka i dojdzie ten sparaliżowany. Poza tym 2 młode, dorosłe koty do adopcji na już. Przyda się każda pomoc :)

Posted

Dobrze, że Ulv trochę odetchnie bez Gaby... bo jednak taki duży pies kosztuje [samo utrzymanie] :roll:... czy na DT są jeszcze jakieś psiaki po za dalmatyńczykiem [to o ile pamietam DT płatny] i sparaliżowanym biedaczkiem?

Posted

Kra jest na stałe - bidulka.... ;) Musi znosić ciągłe krzyki pańci ;) Na stałe jest Kra i Pałek i chyba jedna kotka. Do adopcji 2 kocurki, dalmatyńczyk, Jańcio, Piku, 2 gołębie, królik. Niczego nie pominęłam?

Posted

[quote name='viverna']Kra jest na stałe - bidulka.... ;) Musi znosić ciągłe krzyki pańci ;) Na stałe jest Kra i Pałek i chyba jedna kotka. Do adopcji 2 kocurki, dalmatyńczyk, Jańcio, Piku, 2 gołębie, królik. Niczego nie pominęłam?[/quote]
nie chyba wszystko, bo wczoraj pytałam Ulv o stan

Posted

ULV będzie miała komputer :cool3:, chłopak ma do niej dzwonić.Wiem ,że się niecierpliwi i się nie dziwię,ale ja na termin montażu nie mam wpływu :shake:, mogę byc tylko mu wdzięczna ,że w ogóle chce pomóc.

Posted

Na wózeczek mamy już [SIZE=4][COLOR=magenta]330 zł[/COLOR][/SIZE] !!!!!!!!!!!

dziekujemy slicznie cioci Adze z Mazur za taka super wpłatę 200 zł :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurcze, jak to ma miec komputer??? Nic mi nie mówiła, a wczoraj do niej dzwoniłam...mój M. próbuje dojśc do ładu z jej starym:mad:i męczy się już 2 tydzień...bo nie może ruszyc z miejsca!

Posted

[quote name='ecci']Kurcze, jak to ma miec komputer??? Nic mi nie mówiła, a wczoraj do niej dzwoniłam...mój M. próbuje dojśc do ładu z jej starym:mad:i męczy się już 2 tydzień...bo nie może ruszyc z miejsca![/quote]

Mam obiecany komputer dla ULV, i mówiłam jej o tym , ale cos chłopak jest niesłowny, a niestety nie wypada mi się upominać :shake:

Posted

[quote name='Poker']Mam obiecany komputer dla ULV, i mówiłam jej o tym , ale cos chłopak jest niesłowny, a niestety nie wypada mi się upominać :shake:[/quote]
rozumiem...Lepiej niech chłopak będzie słowny, bo nie wiem, czy z tym starym da się coś jeszcze zrobic oprócz wyrzucenia "na śmietnik":placz:

Posted

[B]Jest malutka ratlerkopodobna Piku (Piku jest ulubienicą Ulv i domek musiałby być idealny)[/B]

dziewczyny czy Piku ma swój wątek ???? gdzie można ją zobaczyć ????

aaa widziałam tę bidę potrąconą przez pociąg, serce pęka - ale mała chyba ma wielką wolę życia i te uszyska tak pięknie stawia :loveu:

Posted

Hej ciotki dogomanki:lol:
Własnie zasiliłam Magdzie telefon bo to jej jedyny kontakt ze światem, a potem do niej zadzwoniłam na ploty.
U Magdy jak zawsze kiepsko, ma gdzies na tymczasie onka z problemami ze stawami i potrzebuje go dostarczyc do wrocka na RTG ale nie ma auta.
Szukamy dogomaniaka co ma auto, paliwo i pomoże za dziękuję

Kolejna sprawa Magda ma koty, gotowe do nowych domków 3 szczylki i 3 dorosłe, moze ktos ma domek na zbyciu?

Proszę w imieniu Magdy dogomaniaków z wrocka, może ktos może jej podrzucic trochę karmy dla kotów i żwirku?

Stan zapsienia u Magdy na dzis sztuk 7

Postaram się dziś lub jutro wystawic kolejny bazarek

Posted

[quote name='bros'][B]Jest malutka ratlerkopodobna Piku (Piku jest ulubienicą Ulv i domek musiałby być idealny)[/B]

dziewczyny czy Piku ma swój wątek ???? gdzie można ją zobaczyć ????

aaa widziałam tę bidę potrąconą przez pociąg, serce pęka - ale mała chyba ma wielką wolę życia i te uszyska tak pięknie stawia :loveu:[/quote]
Proszę

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikro-pikulinka-uszkodzony-kregoslup-jest-jakby-lepiej-dlug-930-zl-106924/[/url]