Evelin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 U mnie w telefonie nie ma nic poza informacja odsyłająca na strone orange.Wczoraj były tam mms,dziś nie widać..chcą,żebym aktywowała usługę mms. Pucko jak tu wrócisz,spróbuj wysłać te mms plissss. Quote
pucka69 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wysłałam do Neris. Ps. Mam koszmarna chandrę. Co robić? Tylko mi nie każ psom pomagać :p Quote
Neris Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Idź do teatru na "taxi", uchachasz się jak norka, chociaż na 2 godziny o chandrze zapomnisz. Brat mój gra, byłam, fajne jest naprawdę. To teatr gdzie możesz w dżinsach pójść. Centralny Basen Artystyczny, ul. Konopnickiej 6, Warszawa 16 i 17 marca godz. 20.00 O, tu masz: Studio Teatralne Koło - TAKSÓWKA Quote
Evelin Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 O prosze jaka cioteczka Neris kumata... Pucko z tą chandrą musisz walczyć aktywnie..jesli nie chcesz pomagać psom:diabloti: to może kotkom :evil_lol:lub np świnkom morskim...:evil_lol:Albo innym stworom..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niedługo już przyjadę,nawet 1 raz zgadzam się pójść na zakupy (przez które wczoraj mało nie umarłam..).No ale przyjeżdżam do stolicy to się chciałam wystroić :evil_lol: A jesli to Cie nie pocieszy to popatrz sobie na szczęśliwą Kraksę gryzącą zabawkę,wyjrzyj przez okno (słońce świeci-już wiosna :)) i może spacerek jakiś... Quote
pucka69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 trochę mi lepiej - ale niewiele. chyba na ten spacer pójdę do lasu. Evelin - napisz mi na pw dokładnie - kiedy Ty chcesz przyjechać i o której jechac i gdzie - bo mi się tu komplikuje chyba i muszę podogrywać różne rzeczy Quote
gosikf & dogs Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Kraksa mimo spóźnienia Ulv(chyba 1,5 h) zdążyła się dziś wybiegać w lesie Osobowickim. Miała różne patyczki, nawet bardzo duże i w pogoni za nimi jak zwykle wszystkich rozjeżdżała. Na szczęście moja Aza już odskakuje na boki:p Wózek(najstarszy) wytrzymał do końca i nawet nic mu nie odpadło, ale w drodze do nas ulv musiała się wracać po nakrętkę do jednego z kółek bo odpadło. Potem się juz trzymał i nawet zdał egzamin jeżdżenia po wzgórkach, badylach, błocie i innych...:cool3:Na dłużej na bank nie starczy. Kraksa niesamowicie zadowolona, była jak zawsze pierwsza do wszystkiego. Konia tez pierwsza chciała gonić, ale wystarczyło jak ulv krzyknęła: KRAKSA IDĘ SOBIE! i zaraz biegła do pańci z prędkością światła:loveu: Było fajnie, tylko szkoda, że ulv jak zwykle na kociec, gdy się prawie wszyscy porozchodzili. Na początku było coś koło 15 psów. Quote
Korenia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Kraksa mimo spóźnienia Ulv(chyba 1,5 h) Jakoś mnie to nie zaskoczyło :evil_lol: Magdzie trzeba podawać godzinę tak z godzinnym wyprzedzeniem :shake: Quote
rotek_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no od tej strony nie znałam magdy.....no może dlatego ze to zawsze ja do niej przychodziłam a nie odwrotnie:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Magda właśnie dzwoniła . A właściwie to ja dzwoniłam , a ona mi tylko puściła sygnał :cool3:Jest w schronie . Ludzie przyprowadzili 15 mies ONka do uśpienia z dysplazją . Potrzebuje dla niego tymczasu na kilka dni , zeby go zdiagnozować , bo jak zostanie w schronie to prapało:-( Ale la mnie on za stary . Roki go zje:roll::cool1: Ma ktoś pomysł ? Quote
Negri Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja też kombinuje..... może Niemcy? tylko oni bez zdj to jak bez nogi :( A zdj brak Quote
BIANKA1 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 justynavege napisał(a): u Magdy cienko z karmą dla zwierzaków:cool1: Z kasą też . Jak z nią rozmawiałam , to mówiła , ze zostało jej 15 gr, na karcie :roll: Quote
justynavege Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 tez rozmawiałam przed chwilką z Magdą udało się jej uprosić włascicieli by przetrzymali onka dwa dni u siebie - tyle jest czasu na zanlezienie miejsca dla niego u Magdy cienko z karmą dla zwierzaków:cool1: Quote
Negri Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wiem ze jest jakiś tymczas od piątku na 2 tyg.......... a potem kombinujemy Quote
ulvhedinn Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dopadłam kompa u Bianki, mój na razie nie da się reanimować..... :mad: Po pierwsze bardzo dziękuję za paczuszki- wszystkie się nieopisanie przydają.... Kra jak kra. Rozrabia, szaleje. Konga UWIELBIA!!!!!!! To pierwsza zabawka, której broni przed innymi psami z warkotem, a mi oddaje z oporami (ale załapała, że jak mi da, to kong napełnia się smakami ;)). Poza tym konga fajnie się gryzie, no i robi wielkie PLUM! po wrzuceniu do wody....... Ale szalona jest jak zawsze, dziś ZNÓW sfrunęła ze schodów, radośnie dostarczając cioci ulv okazji do ćwiczeń fizycznych.... Goś świadkiem. Wózek niestety wymaga wymiany, tym razem naprawa nie ma sensu, bo kilka elementów połamała, a resztę pogięła...... :shake: Jeździmy na zapasowym, klejonym! epoksydem i taśmą... jak długo wytrzyma, nie wiem. Quote
Evelin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 oooo kogo tu widzimy na dogo...komp zreanimowany? Magda,jesli się zgadzasz,to należność za adopcję wirtualną Kraksy za drugie półrocze wpłacę Moni na wózek, może tak być? Jak mi miło,że Kraksunia polubiła zabawkę:multi::multi::multi: Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Magda dalej bez netu . Była u mnie i kompałysmy śmierzdiela ze schronu , który jest u mnie Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='pucka69']ale fajny !!! bianko - coś wiecej o nim? Wraca do schronu :mad: JEGO WĄTEK http://www.dogomania.pl/forum/f28/lhasa-apso-wroclaw-ratunku-133932/#post11992576 Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wiem, ze tu sie dzieje masakra i młyn i ratuje sie wszystko, ale ja też muszę doszumieć: POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław Quote
justynavege Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 rozmawiałam z Magdą Pałek zachorował ale już wyleczony a portfel Magdy lżejszy :cool1: cała banda rozrabia jak zwykle Magda ma pod opieką 4tygodniowe kocięta i prosi jeśli ktos mógłby wspomóc dla tych kociąt karmą Opiekuje się również ale nie u niej w domu) onkiem z dysplazją - tu potrzeba DT we Wrocku albo kogoś kto mógłby dowieźć psa do weta do Wrocka około 40 km i z powrotem i jeszcze jedna smutna bardzo wiadomośc w schronisku Magda wypatrzyła średniej wielkości sunię po zderzeniu z pociągiem :placz: z dziurą w głowie i niedowłądem tylnych łap chyba przetrąocne biodro też :placz: Magda mówiła , że mimo bólu i cierpienia sunia ciągnie swa bezwładność ku człowiekowi :-( Tu DT na wczoraj pilnie potrzebny by uratować biedulę Quote
Monia70 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Boże, to bidula starszna !!!!!!!!!!!!!!!!Potrącona przez pociąg :placz::placz::placz: Poadam wpłaty na wózeczek dla Kry. yewcia1 30 zł. monia70 50 zł Bros 10 zł Bros 10zł Game_Boy 30 zł. Przy wpłatach Bros mam 2 rózne adresyi 2 rózne nazwiska .Czy to ta sama osoba? mamy razem 130 zł. Dziękujemy sliczne w imieniu rozbójnika Kraksy :loveu: Może ktoś jeszcze wpłaci złotóweczke.Ziarnko do ziarnka i uzbieramy !!!! Quote
gosikf & dogs Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Magda co ty robisz w gazecie?:razz: Tak poza tym to jestem załamana informacją o suni zderzonej z pociągiem!!! Karmą dla kociąt wspomogę, mam nadzieję przy okazji spaceru w niedzielę przy ZOO. Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 pilnie potrzebny transport wrocek dzierżoniów na niedzielę najlepiej jakby ktoś z wrocka mógł zaoferować na kilka dni DT pies od magYii zabka potrzebuje pomocy Quote
Recommended Posts