Jump to content
Dogomania

Pilne!Straszna KrAksa, watek wsparcia dla Ulv - POMOCY - dług u weta prawie 4 tysiące

Recommended Posts

Posted

U mnie w telefonie nie ma nic poza informacja odsyłająca na strone orange.Wczoraj były tam mms,dziś nie widać..chcą,żebym aktywowała usługę mms.
Pucko jak tu wrócisz,spróbuj wysłać te mms plissss.

Posted

O prosze jaka cioteczka Neris kumata...
Pucko z tą chandrą musisz walczyć aktywnie..jesli nie chcesz pomagać psom:diabloti: to może kotkom :evil_lol:lub np świnkom morskim...:evil_lol:Albo innym stworom..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Niedługo już przyjadę,nawet 1 raz zgadzam się pójść na zakupy (przez które wczoraj mało nie umarłam..).No ale przyjeżdżam do stolicy to się chciałam wystroić :evil_lol:
A jesli to Cie nie pocieszy to popatrz sobie na szczęśliwą Kraksę gryzącą zabawkę,wyjrzyj przez okno (słońce świeci-już wiosna :)) i może spacerek jakiś...

Posted

trochę mi lepiej - ale niewiele. chyba na ten spacer pójdę do lasu.
Evelin - napisz mi na pw dokładnie - kiedy Ty chcesz przyjechać i o której jechac i gdzie - bo mi się tu komplikuje chyba i muszę podogrywać różne rzeczy

Posted

Kraksa mimo spóźnienia Ulv(chyba 1,5 h) zdążyła się dziś wybiegać w lesie Osobowickim. Miała różne patyczki, nawet bardzo duże i w pogoni za nimi jak zwykle wszystkich rozjeżdżała. Na szczęście moja Aza już odskakuje na boki:p
Wózek(najstarszy) wytrzymał do końca i nawet nic mu nie odpadło, ale w drodze do nas ulv musiała się wracać po nakrętkę do jednego z kółek bo odpadło. Potem się juz trzymał i nawet zdał egzamin jeżdżenia po wzgórkach, badylach, błocie i innych...:cool3:Na dłużej na bank nie starczy. Kraksa niesamowicie zadowolona, była jak zawsze pierwsza do wszystkiego. Konia tez pierwsza chciała gonić, ale wystarczyło jak ulv krzyknęła: KRAKSA IDĘ SOBIE! i zaraz biegła do pańci z prędkością światła:loveu:

Było fajnie, tylko szkoda, że ulv jak zwykle na kociec, gdy się prawie wszyscy porozchodzili. Na początku było coś koło 15 psów.

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Kraksa mimo spóźnienia Ulv(chyba 1,5 h)
Jakoś mnie to nie zaskoczyło :evil_lol: Magdzie trzeba podawać godzinę tak z godzinnym wyprzedzeniem :shake:

Posted

Magda właśnie dzwoniła . A właściwie to ja dzwoniłam , a ona mi tylko puściła sygnał :cool3:Jest w schronie . Ludzie przyprowadzili 15 mies ONka do uśpienia z dysplazją . Potrzebuje dla niego tymczasu na kilka dni , zeby go zdiagnozować , bo jak zostanie w schronie to prapało:-( Ale la mnie on za stary . Roki go zje:roll::cool1: Ma ktoś pomysł ?

Posted

tez rozmawiałam przed chwilką z Magdą
udało się jej uprosić włascicieli by przetrzymali onka dwa dni u siebie - tyle jest czasu na zanlezienie miejsca dla niego

u Magdy cienko z karmą dla zwierzaków:cool1:

Posted

Dopadłam kompa u Bianki, mój na razie nie da się reanimować..... :mad:

Po pierwsze bardzo dziękuję za paczuszki- wszystkie się nieopisanie przydają....

Kra jak kra. Rozrabia, szaleje. Konga UWIELBIA!!!!!!! To pierwsza zabawka, której broni przed innymi psami z warkotem, a mi oddaje z oporami (ale załapała, że jak mi da, to kong napełnia się smakami ;)). Poza tym konga fajnie się gryzie, no i robi wielkie PLUM! po wrzuceniu do wody.......

Ale szalona jest jak zawsze, dziś ZNÓW sfrunęła ze schodów, radośnie dostarczając cioci ulv okazji do ćwiczeń fizycznych.... Goś świadkiem.

Wózek niestety wymaga wymiany, tym razem naprawa nie ma sensu, bo kilka elementów połamała, a resztę pogięła...... :shake: Jeździmy na zapasowym, klejonym! epoksydem i taśmą... jak długo wytrzyma, nie wiem.

Posted

oooo kogo tu widzimy na dogo...komp zreanimowany?
Magda,jesli się zgadzasz,to należność za adopcję wirtualną Kraksy za drugie półrocze wpłacę Moni na wózek, może tak być?
Jak mi miło,że Kraksunia polubiła zabawkę:multi::multi::multi:

Posted

rozmawiałam z Magdą

Pałek zachorował ale już wyleczony a portfel Magdy lżejszy :cool1:
cała banda rozrabia jak zwykle

Magda ma pod opieką 4tygodniowe kocięta i prosi jeśli ktos mógłby wspomóc dla tych kociąt karmą

Opiekuje się również ale nie u niej w domu) onkiem z dysplazją - tu potrzeba DT we Wrocku albo kogoś kto mógłby dowieźć psa do weta do Wrocka około 40 km i z powrotem

i jeszcze jedna smutna bardzo wiadomośc

w schronisku Magda wypatrzyła średniej wielkości sunię po zderzeniu z pociągiem :placz: z dziurą w głowie i niedowłądem tylnych łap chyba przetrąocne biodro też :placz:
Magda mówiła , że mimo bólu i cierpienia sunia ciągnie swa bezwładność ku człowiekowi :-(
Tu DT na wczoraj pilnie potrzebny by uratować biedulę

Posted

Boże, to bidula starszna !!!!!!!!!!!!!!!!Potrącona przez pociąg :placz::placz::placz:

Poadam wpłaty na wózeczek dla Kry.
yewcia1 30 zł.
monia70 50 zł
Bros 10 zł
Bros 10zł
Game_Boy 30 zł.

Przy wpłatach Bros mam 2 rózne adresyi 2 rózne nazwiska .Czy to ta sama osoba?

mamy razem 130 zł.

Dziękujemy sliczne w imieniu rozbójnika Kraksy :loveu:
Może ktoś jeszcze wpłaci złotóweczke.Ziarnko do ziarnka i uzbieramy !!!!

Posted

pilnie potrzebny transport wrocek dzierżoniów na niedzielę

najlepiej jakby ktoś z wrocka mógł zaoferować na kilka dni DT
pies od magYii zabka potrzebuje pomocy