obraczus87 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Ammounie']Widzę że Paja nie napisała na wątku że jest zainteresowany Franią domek w Szwajcarii. Na razie czekamy.[/QUOTE] ale to domek, ktory znalazla Paja, tak?? Fajnie ze niunia ma tyle ogloszen!!!! Quote
azalia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Oj,żeby się Franusi udało,trzymajmy mocno kciuki za dziewczynkę. Quote
Awit Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Szwajcaria, mateńko, jak Frania cokolwiek zrozumie, jak nie po polsku będą do niej mówić...? Martwię się... Quote
tripti Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 to i tak trzeba dobrze sprawdzić, żeby sunia nie trafiła jako tak potocznie zwany królik doświadczalny, a martwienie się czy zrozumie coś po niemiecku czy po francusku to pikuś przy tym. Quote
azalia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To jest dla sunieczki wielka szansa,tylko dobrze sprawdzić trzeba,żeby malutkiej nie skrzywdzili. Quote
Paja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czy wypali z tym domkiem to okaze sie dopiero za około miesiac moze troszke wczesniej.Napewno jak będe coś wiedziec to dam znac dalej narazie po przesyłałam dalej informacje które przesłała mi Ammonume Ogłoszenia Frani są zrobione w szt 40 narazie ja zachorowałam i mam mnustwo problemów wiec na dogo nie bede czesto przez jakiś czas.Ale zawsze można sie ze mna kontaktowac danymi z podpisu. Quote
obraczus87 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A my tak cxzy siak szukamy deklaracji stałych.. ale marnie mi idzie... Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Proszę, zajrzyjcie na wątek dwóch szczeniorek, które uniknęły wiejskiej giełdy, ale do jutra muszą znaleźć tymczasy :-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205895[/URL] Quote
Ingrid44 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Malutka Frania [B]BARDZO POTRZEBUJE DEKLARAJI[/B] . Kto da grosik albo dwa ? Quote
Paja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak się nic nikomu nie odwidzi- w tym tygodniu będe wydawać od siebie dwa psy do adopcji wiec zapewne będzie miejsce dla Franiu u mnie na dniach. Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dzięki łańcuszkowi dobrych serc Frania 28.04 pojedzie do p.Ilony do Niemiec na BDT. Jeśli nie znajdzie tam dla Franeczki odpowiedniego domku – niunia zostanie u p.Ilony na stałe![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ammounnie rozmawiała z p.Iloną przez telefon – to jest dom, który do tej pory był w naszych marzeniach. A jednak marzenia się spełniają. Dom ciepły, kochający psiaki, oddający się im w 10000%, walczący o ich zdrowie…. Wszystkie psiaki powinny mieć TYLKO takie domki![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]P.Ilona opiekuje się starszymi psiakami, które leczy i szuka im domów. Franeczka zostanie zdiagnozowana przez zaprzyjaźnionych z p.Iloną wetów. Będzie mieszkać w domu na parterze czyli nie będzie musiała pokonywać schodów. Wejście na wyższe piętro jest zagrodzone – tak aby psiaki nie zrobiły sobie krzywdy.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z panią Iloną na stałe współpracuje schronisko w Rudzie Śląskiej. Będą aktualne informacje o niuni, zdjęcia itd. Zresztą Ola będzie otrzymywać bieżące info u Frani.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję Nikusowi oraz Kaa i Justynie Wolontariat :lol:[/FONT][FONT=Times New Roman] dzięki Wam o Frani dowiedziała się p.Ilona :lol: :loveu::loveu:[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Kochani, szukamy transportu na 28.04 do RUDY ŚLĄSKIEJ.[/B] Ponieważ Ola chciałaby pojechać razem z Frania – dlatego transport musi zahaczać o Warszawę. [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z tego co się dowiedziałam p.Ania jest w stanie dowieźć Franeczke do Radomia. [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Czyli nowy DT nie jest potrzebny – dziękujemy Paja :lol:[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Acha potrzebujemy pieniążków na transport oraz chipowanie. Proszę o pomoc w szukaniu wsparcia finansowego![/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bardzo się cieszę ! ! ! I raz jeszcze dziękuję wszystkim, którzy sa zaangażowani w pomoc Frani. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Proszę trzymac kciuki, aby wszystko się udało![/SIZE][/FONT] Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: super,że się udało...:multi::multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 NAJNOWSZE INFO! P.Ania dowiezie Franeczkę do Warszawy :) dziekujemy! A z Warszawy z Frania pojadą Ola oraz jako kierowca niezastąpiona PATI-C :) jak będę znać koszty transportu wykonywanego przez PAti to napiszę. P.Aniu proszę podać orientacyjną kwotę jaka będzie do zapłaty za transport do WArszawy :) Quote
Nikus Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No i pięknie:) Jak jedzie Pati to wszystko będzie ok i nie trzeba się martwić:) tzn. musimy mieć trochę kasy na to. Czy konto w pierwszym poście jest aktualne? ale i tak potrzebne do przelewu dane właściciela konta...to ja poproszę na PW...na początek wpłacę 30 zł:) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Nikus']No i pięknie:) Jak jedzie Pati to wszystko będzie ok i nie trzeba się martwić:) tzn. musimy mieć trochę kasy na to. Czy konto w pierwszym poście jest aktualne? ale i tak potrzebne do przelewu dane właściciela konta...to ja poproszę na PW...na początek wpłacę 30 zł:)[/QUOTE] Super, bardzo dziękuję :) !!! Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Koszt transportu z Wawki to około 450zł! BArdzo prosze o pomoc w szukaniu kasy! Quote
AnnaA Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Frania ma już paszport. Koszty paszportu i czipa 82 zł. /mam potwierdzenie tego kosztu/. Dzisiaj przejechałam 90km. Do Warszawy mam 80km x 2 tj 160 km. Razem transport 250 km. Mój samochód pali na 100 lm 5 l. oleju nao. Będę potrzebowała ok.12l oleju nap. razy 5 zł tj 60 zł transport. Wstępnie proponuję spotkanie w Jankach np.koło Ikei Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tak bardzo się cieszę i bardzo bardzo bardzo dziękuję Nikusowi oraz Kaa i Justynie Wolontariat dzięki którym o Frani dowiedziała się pani Ilona. Dziękuję też wszystkim którzy są zaangażowani w pomoc Frani i cudownym domkom tymczasowym w których Franeczka mieszkała. Domek u pani Ilony to taki domek w którym pieski są prawdziwymi członkami rodziny, śpią w łóżku i mają zapewnioną najlepszą opiekę. Jestem wzruszona postawą pani Ilony i jej stosunkiem do zwierząt. Oby więcej było takich ludzi na świecie! Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Vasco']Poproszę o konto, przeleję 10 pln.[/QUOTE] Dziękujemy! [CENTER][SIZE=2][COLOR=#008080][B]Numer konta[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#008080][B]50 1020 5558 1111 1784 9280 0083[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='AnnaA']Frania ma już paszport. Koszty paszportu i czipa 82 zł. /mam potwierdzenie tego kosztu/. Dzisiaj przejechałam 90km. Do Warszawy mam 80km x 2 tj 160 km. Razem transport 250 km. Mój samochód pali na 100 lm 5 l. oleju nao. Będę potrzebowała ok.12l oleju nap. razy 5 zł tj 60 zł transport. Wstępnie proponuję spotkanie w Jankach np.koło Ikei[/QUOTE] Aniu, jeszcze raz dziękuję! Quote
Ammounie Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=teal]P[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=teal][COLOR=teal][B][SIZE=3][FONT=Verdana][COLOR=seagreen][COLOR=teal]OTRZEBUJEMY JESZCZE TYLKO FUNDUSZY NA TRANSPORT i resztę wydatków: Transport Wawa - Ruda Śląska ok 450zł - jedziemy z PATI C Transport Franeczki z Magnuszewa do Wawy 60zł - AnnaA Paszport i czip 82zł Zwrot kosztów za utrzymanie Frani IV - 45zł RAZEM 637zł Obecnie mamy 304zł [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR]Na dogo będę dopiero w poniedziałek, w razie potrzeby podaję numer telefonu: 509 866 322 Numer konta na pierwszej stronie jest aktualny. Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wspaniała wiadomość,czy pani Ilona jest może polką? Quote
Recommended Posts