AlfaLS Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kochani to co robimy z kasą po Posterku????????? Proszę o decyzję bo po co ma kasa leżeć jak może się przydać zwierzakom......... Quote
Nikus Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 moja propozycja : a może dajmy tą kasę Deri na "otwarcie" tzn pierwszy miesiąc hoteliku a w tym czasie organizujemy resztę brakujących deklaracji? no bo kasa leży na boku a Deri w schronie...co Wy na to? Quote
Grosziwo Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Nikus']moja propozycja : a może dajmy tą kasę Deri na "otwarcie" tzn pierwszy miesiąc hoteliku a w tym czasie organizujemy resztę brakujących deklaracji? no bo kasa leży na boku a Deri w schronie...co Wy na to?[/QUOTE] Dokładnie to chciałam napisać ale wcześniej zajrzałam na wątek Deri zobaczyć jak u niej z finansami. Popieram Nikusia , pieniążki na Deri ! Quote
AlfaLS Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jestem za!!!!!!!!! Zostaje w tym układzie 77 zł. do zagospodarowania bo ZuziaM napisała, ze opłata za Deri to 300 zł./m-c. Dla skarbonek????? Talcottowej???? Kundeklowej???? Tyszakowej??????? Quote
Nikus Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='AlfaLS']Jestem za!!!!!!!!! Zostaje w tym układzie 77 zł. do zagospodarowania bo ZuziaM napisała, ze opłata za Deri to 300 zł./m-c. Dla skarbonek????? Talcottowej???? Kundeklowej???? Tyszakowej???????[/QUOTE] popieram jak najbardziej:) Quote
AlfaLS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ja jak zwykle ponudzę o finansach ;). Od 28.04. na konto Posterka wpłynęło jeszcze: - od Anielicy 15 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy!!!!!! Czyli kończąc rozliczenia Posterkowe. Jest na koncie 392 zł. Według Waszych sugestii dajemy 300 zł. na Deri - pierwszy miesiąc w Hoteliku. Proponuję po 30 zł. na skarbonki Talcottową i Kundelkową a pozostałe 32 zł. też na Deri na leczenie uszek. Jak nie będzie sprzeciwów to jutro robię przelewy na Skarbonki i przestaję Wam zawracać tym głowę :evil_lol:. Bardzo proszę o akceptację :lol: Quote
AlfaLS Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No to super!!!!!!!! Zaraz zrobię przelewy i finanse Posterka mamy zamknięte. Pięknie dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji :lol: Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 WPłynely pieniadze do Kundelkowej w kwocie 30zł. Bardzo dziekuję za pamięć. Innym Kundelkom te pieniążki sie bardzo przydadzą! Posterku [***] Quote
AlfaLS Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziękujemy za wiadomość i cieszymy się że choć tak skromnie możemy pomóc :lol: Quote
Jolanta08 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Posterku pamiętamy o Tobie ... już minął miesiąc jak odszedłeś za TM Quote
MagdaNS Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Posterku, tak mi przykro... jeszcze niedawno dorzucaliśmy się do twojego leczenia, wierzyliśmy, że dasz radę... Biegaj szczęśliwy i wolny od trosk za TM .... Ja w imieniu Skarpety im. Talcott dziękuję za przelew 30 zł do Skarpety. Na pewno pomoże kolejnemu staruszkowi w potrzebie. I Niusowi za 40 zł też bardzo bardzo dziekuję!!! Quote
AlfaLS Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ciągle mam łzy w oczach jak myślę o Posterku. On z wszystkich tyszaków jakoś najbardziej ujął mnie za serce a to zdjęcia gdzie on taki malutki, kruchutki mnie zupełnie rozbraja....... Pamiętam o Tobie Posterku (*)..... Quote
Jolanta08 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Faktycznie Posterek na tym zdjęciu taki delikatniutki,wręcz bezbronny...aż łezka zakręciła się w oku Quote
magda222 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM: http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432 Quote
AlfaLS Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym jeszcze na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1: Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
Recommended Posts